Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Όλες οι δημοσιεύσεις

Επιλογή συντακτών Επιλογή χρηστών
Η Legalbet, συμβαδίζοντας με την εποχή προσπαθεί να καταστήσει τα site της όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το χρήστη. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη σχεδίαση των ιστοσελίδων μας, συμπεριλαμβανομένου και του Legalbet.gr, απλοποιώντας ακόμα περισσότερο τη περιήγηση και δημιουργώντας ένα site φιλικό προς τις κινητές συσκευές. Την ίδια στιγμή, η δομή του site παραμένει το ίδιο βολική όπως ήταν, που σημαίνει ότι θα βρείτε τις αξιολογήσεις με όλα τα στοιχεία που είχαν και πριν και στις ίδιες κατατάξεις που γνωρίζετε. Επίσης τα blogs έγιναν ακόμα πιο ευανάγνωστα και ευκρινή στην όψη, κάνοντας την ανάγνωσή τους ακόμα πιο ευχάριστη. Όλα για την άνετη παραμονή σας στην ιστοσελίδα μας.
1. Κατανοήστε την έννοια της αξίας 2. Η γνώση βασικών μαθηματικών 3. Μάθετε πως βγάζουν τις αποδόσεις οι book 4. Αποκτήστε την ικανότητα να αγαπάτε το «ασχημόπαπο» 5. Μην επηρεάζεστε υπερβολικά από τα αποτελέσματα 6. Μην ελπίζετε στη μεγάλη νίκη 7. Σκεφτείτε μακροχρόνια 8. Ξεκινήστε με ένα ικανό κεφάλαιο 9. Βρείτε πρωταθλήματα που αποδίδουν 10. Μέτρο, σύνεση και όσο το δυνατόν λιγότερο συναίσθημα
Οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν το τένις σαν Νο2 άθλημα στις λίστες τους. Το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθούν βέβαια τη ζήτηση των πελατών τους οι οποίοι αρέσκονται να ποντάρουν σε δημοφιλή αθλητικά γεγονότα. Το τένις είναι ένα από αυτά, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτό και τους αθλητές του είναι μεγάλο, ενώ συγκεκριμένα για τη χώρα μας αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερο λόγω και του Στέφανου Τσιτσιπά που διαπρέπει διεθνώς και αναμένεται να μας απασχολήσει θετικά για πολλά χρόνια ακόμα. Επίσης αποτελεί και ιδανικό σπορ για στοίχημα, κυρίως λόγω της ταχύτητας στην εναλλαγή του σκορ, της απλότητας των αγορών όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και του καταμερισμού του σε games και set, τα οποία δίνουν την ευκαιρία για πολλές αγορές τόσο pre game όσο και live στοιχήματος. Επιπλέον υπάρχουν πολλά διαθέσιμα τουρνουά προς στοιχηματισμό όλο το χρόνο και από όλο τον κόσμο, που σημαίνει ότι υπάρχουν ζωντανοί αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επειδή όμως είναι ατομικό άθλημα, έχει κάποιες έντονες ιδιαιτερότητες που εξαρτώνται από έναν και μόνο αθλητή, κάτι που το κάνει μία ειδική στοιχηματική περίπτωση. Υπάρχουν λοιπόν κάποια σημεία που χρειάζονται προσοχή από τους παίκτες.
Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο. Στην Ελλάδα έχουμε τη χαρά να έχουμε μεγάλη παράδοση στο άθλημα, μετά από τις πολλές επιτυχίες τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Μοιραία όλοι έχουμε πλέον άποψη για το μπάσκετ, αφού οι παραστάσεις μας είναι πολλές και για πολλά συνεχόμενα χρόνια. Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τις εθνικές μας ομάδες να διαπρέπουν σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε άντρες και γυναίκες. Παράλληλα οι ομάδες μας διακρίνονται και αυτές σε διεθνές επίπεδο, με κύριους εκπροσώπους μας τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, την ΑΕΚ πιο πρόσφατα στο FIBA Champions League και το Διηπειρωτικό Κύπελλο αλλά και πολλές άλλες ομάδες μας στις διάφορες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό μπάσκετ αποτελεί και η πολύ άνετη πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας το ερχόμενο καλοκαίρι, για την οποία αγωνίστηκαν πολλοί από τους «δεύτερους», που μόνο τέτοιοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν μετά από μία τέτοιου επιπέδου απόδοση και επιτυχία. Αποδεικνύεται λοιπόν άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ και των Ελλήνων παικτών, τόσο αυτών της πρώτης γραμμής και αναγνωσιμότητας όπως οι Σπανούλης και Καλάθης αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο που εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μπάσκετ μας στο NBA.
Με τις στοιχηματικές να γίνονται όλο και πιο ακριβείς στις αποδόσεις τους που αφορούν τις κύριες αγορές, ολοένα και περισσότεροι παίκτες στρέφονται σε λιγότερο δημοφιλείς αγορές για να μπορέσουν να βρουν αξία και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για κέρδος. Οι κάρτες στο ποδόσφαιρο είναι μία από αυτές, καθώς αποτελούν μέρος του δημοφιλέστερου αθλήματος και συγχρόνως ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι μπουκ ίσως να μην δίνουν την ίδια σημασία και καταλήγουν να προσφέρουν αποδόσεις λιγότερο ακριβείς σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα και το όβερ-άντερ.
Η αγορά Goal No Goal ή Γκολ-Γκολ όπως είναι γνωστότερη έχει ανέβει σημαντικά σε δημοφιλία. Οι βασικοί λόγοι για αυτή την άνοδο είναι ότι πρόκειται για μία απλή αγορά δύο επιλογών και ότι τα στατιστικά που την αφορούν υποδηλώνουν μία ομοιόμορφη κατανομή των αποτελεσμάτων, ενώ δεν έχει σημασία και ο αριθμός των τερμάτων ή το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που τη διαφοροποιεί από τις βασικές αγορές και που τη βάζει στο παιχνίδι μας στη περίπτωση που δεν προκύπτει κάποιο παραδοσιακό σημείο λόγω απρόβλεπτων παιχνιδιών ή σωστών αποδόσεων των book, δηλαδή χωρίς αξία. Σε διεθνές επίπεδο θα τη βρείτε να αναφέρεται και ως Both Teams To Score (BTTS), ενώ κάποιες στοιχηματικές την ονομάζουν Να σκοράρουν/Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες, GG/NG ή και το μεταφρασμένο Γκολ/Όχι γκολ.
Στις μέρες μας είναι αδύνατο να βρει κανείς μία στοιχηματική που δεν έχει πληθώρα δεδομένων στη διάθεσή της ώστε να βγάλει τις αποδόσεις της. Η ακρίβεια η οποία χαρακτηρίζει πλέον τις τιμές των μπουκ είναι μεγάλη, ιδιαίτερα για τις δημοφιλέστερες αγορές όπως το 1Χ2, όβερ – άντερ και φυσικά τα ασιατικά χάντικαπ. Ωστόσο, αν κάποιος κοιτάξει πέρα από τις βασικές αγορές και τα παράγωγά τους, μπορεί να βρει αγορές οι οποίες είναι λιγότερο δημοφιλής, οπότε και με λιγότερη ακρίβεια όσον αφορά τις αποδόσεις τους. Τα κόρνερ είναι μία από αυτές, χωρίς όμως να είναι πολύ μικρή, κάτι που σημαίνει ότι προσφέρεται από όλες τις στοιχηματικές και σε ολοένα και περισσότερες λίγκες και διοργανώσεις, με ικανοποιητικά όρια σε pre game και live.
Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με το στοίχημα θα έχει ακούσει τον όρο Draw No Bet ή αλλιώς Ισοπαλία Όχι Στοίχημα. Πρόκειται για το στοίχημα στο αποτέλεσμα ενός αγώνα που εξαιρεί την ισοπαλία. Στη περίπτωση δηλαδή που ο αγώνας λήξει ισόπαλος, το ποντάρισμα σε αυτή την αγορά επιστρέφεται. Πώς παίζεται το στοίχημα χωρίς ισοπαλία; Πώς βγαίνουν οι αποδόσεις για το Draw No Bet; Και τελικά πότε πρέπει να επιλέγουμε αυτή την αγορά και πότε να την αποφεύγουμε;
Ένα από τα αγαπημένα εργαλεία στο Live των στοιχηματικών για τους παίκτες είναι το Live streaming. Είναι η ζωντανή κάλυψη αθλητικών γεγονότων που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες τους να τα παρακολουθούν ενώ παίζουν και όχι μόνο. Το live streaming διατίθεται από την πλειοψηφία των νόμιμων στοιχηματικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, οι οποίες το εξοπλίζουν με μεγάλο εύρος καλυπτόμενων γεγονότων και το προσφέρουν σε όλες τις εκδόσεις τους, desktop και mobile. Το εύρος αυτό κυμαίνεται από στοιχηματική σε στοιχηματική, όμως όλες το εμπλουτίζουν διαρκώς σε ποσότητα και ποιότητα. Κάποιες φορές απαιτείται ο χρήστης να έχει τοποθετήσει κάποιο στοίχημα στον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει ώστε να έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Το στοίχημα που απαιτείται είναι συνήθως μικρό, της τάξης των €0.10, ενώ κάποιες δεν ζητάνε ούτε αυτό. Εκτός από το στοίχημα, για πολλούς αποτελεί και μία φτηνή λύση για την παρακολούθηση των αθλητικών γεγονότων που τους ενδιαφέρουν.
Το Cash Out ή Κλείσιμο Στοιχήματος είναι μία ακόμα υπηρεσία που προσφέρεται πλέον από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές. Πρόκειται για μία λειτουργία που επιτρέπει στον παίκτη να «κλείσει» ένα στοίχημά του πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ή ακόμα και πριν ξεκινήσει. Η κάθε στοιχηματική διαθέτει τους δικούς της Όρους και Προϋποθέσεις, που έχουν ισχύ και στην υπηρεσία αυτή και είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάθε παίκτης πριν τη χρησιμοποίηση της υπηρεσίας αυτής. Οι απόψεις για το Cash Out διίστανται. Το Legalbet.gr λοιπόν ετοίμασε αυτό τον οδηγό, ώστε να γνωρίσετε τα πάντα γι' αυτό και να αποφασίσετε αν και πως θα το χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι σας. Όπως και κάθε άλλο εργαλείο που διαθέτουν οι μπουκ, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία αλλάζουν βάσει των στοιχηματικών συνηθειών κάθε παίκτη. Εμείς είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε τα μέλη της κοινότητας της Legalbet να καταλάβουν και να αποφασίσουν αν τους συμφέρει να κλείνουν τα στοιχήματά τους πριν την ολοκλήρωσή τους.
Στα άρθρα που θα βρείτε στο Legalbet.gr και που αφορούν τις στοιχηματικές, τα site και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, συχνά αναφέρουμε την αναγκαιότητα για ανάγνωση και κατανόηση των Όρων και Προϋποθέσεων των στοιχηματικών από τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς τους κανόνες του παιχνιδιού πριν να συμμετέχει σε αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων, κάτι που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει. Εμείς στη Legalbet, έχοντας εμπειρία με την υπηρεσία παραπόνων που διαθέτουμε, ξέρουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση για να διεκδικηθεί το δίκιο του πελάτη είναι να έχει προηγουμένως τηρήσει τους κανονισμούς.
Το 2001 ιδρύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο η Moneybookers, γνωστή πλέον ως Skrill. Με σαφή προσανατολισμό στο internet και τις συναλλαγές με υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού, δεν άργησε να γίνει γνωστή και στον κόσμο του στοιχήματος. Ο κύριος λόγος ήταν η ταχύτητα και η ευκολία που προσέφερε, κύρια ζητούμενα στις συναλλαγές με τις στοιχηματικές. Έτσι, ακολούθησαν και αυτές, εντάσσοντας τη Moneybookers ακόμα τότε, στους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών με τους πελάτες τους. Το 2008 τη βρίσκει να έχει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια λογαριασμούς και το 2011 πάνω από 25 εκατομμύρια μετά και από συμφωνίες με τεράστιες εταιρίες όπως το Facebook και το eBay. Το 2012 αλλάζει το όνομά της σε Skrill ενώ το 2015 εξαγοράζεται από την Optimal Payments, ιδιοκτήτρια τότε και της Neteller, γνωστή πλέον ως Paysafe Group. Τα δημοφιλέστερα λοιπόν ηλεκτρονικά πορτοφόλια βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, δημιουργώντας έναν κολοσσό στον κλάδο.
Στη Legalbet είμαστε περήφανοι για τις αξιολογήσεις μας. Ο κύριος στόχος μας είναι πάντα να δίνουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για τις νόμιμες στοιχηματικές στους χρήστες και μέλη της κοινότητάς που δημιουργούμε στα site μας. Αρχικά, συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία μετά από έρευνα αλλά και από τις ίδιες τις στοιχηματικές, τα οποία στη συνέχεια διασταυρώνουμε ώστε να είμαστε βέβαιοι για την ορθότητα όσων γράφουμε. Έπειτα, δίνουμε σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες μας τη δυνατότητα να συμβάλλουν σε αυτές, γράφοντας ελεύθερα την γνώμη και τις εμπειρίες τους. Όλα αυτά έχουν ως μοναδικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική και ειλικρινή αξιολόγηση κάθε στοιχηματικής που περιλαμβάνεται στο site μας.
Εδώ και πολλά χρόνια, εκτός των προβλέψεων που αφορούν στον τελικό νικητή ενός αγώνα ποδοσφαίρου, πολλούς παίκτες του στοιχήματος τους απασχολεί και ο αριθμός των γκολ που θα σημειωθούν σε αυτόν. Και αυτό γιατί το στοίχημα στο σύνολο των τερμάτων αποτελεί πλέον μία από τις δημοφιλέστερες αγορές στο στοίχημα. Τι σημαίνει over under; Πως παίζουμε στοίχημα στο over under; Τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αποφεύγουμε σε αυτές τις αγορές; Σε αυτό το άρθρο βρίσκονται οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και άλλα για το στοίχημα στο over under, όπως και μία βασική στρατηγική που μπορούμε να ακολουθούμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στις στοιχηματικές.
Από σήμερα είναι μαζί μας και η μεγαλύτερη αμιγώς Ελληνική στοιχηματική. Δημιουργία Ελληνικής ιδιοκτησίας που απευθύνεται σε Έλληνες παίκτες, τους οποίους γνωρίζει και καταλαβαίνει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.
Η Betshop προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση στήριξης στο Ελληνικό μπάσκετ προσφέροντας χορηγία στην Basket League από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Αποτελεί λοιπόν πλέον τον μέγα χορηγό του Ελληνικού πρωταθλήματος Basket League, συνεισφέροντας έμπρακτα στον Ελληνικό αθλητισμό.
Αντίθετα με άλλα αθλήματα που κρίνονται με υψηλά σκορ, όπως το μπάσκετ, ένας αγώνας ποδοσφαίρου έχει μία σημαντική πιθανότητα να καταλήξει ισόπαλος. Σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην πρόβλεψη ισοπαλιών και τη διαχείρισή τους. Μοιάζει απλό και γι’ αυτό πολλοί παίκτες του στοιχήματος προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρονται από τις στοιχηματικές για τις ισοπαλίες, ωστόσο χρειάζονται περισσότερα από μία απλή πρόβλεψη των Χ.

Baskonia - FC Barcelona Regal

Πέμπτη 20/12, 22:00 | Euroleague

FC Barcelona Regal - Olympiakos BC

Τρίτη 18/12, 21.45 | Euroleague

St Johnstone - Motherwell

16/12, 17:00 | Premier Σκωτίας