Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Όλες οι δημοσιεύσεις

Επιλογή συντακτών Επιλογή χρηστών
Οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος θεωρούν ότι μόνο οι νίκες καθορίζουν το αποτέλεσμα στο στοίχημα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, αφού οι ήττες μπορούν να είναι εξίσου σημαντικές. Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες χάνουν κάποια από τα πονταρίσματά τους, αυτό που παίζει ρόλο ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η διαχείρισή τους σε σχέση με τις απώλειες.
H betshop.gr έρχεται για άλλη μία φορά με νέο Betshop Bomb event και - όπως και στα δύο πρώτα- το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία! Όπως ανακοίνωσε στα social media της, αλλά και στην σελίδα της, το εκρηκτικό Live event επιστρέφει στο Facebook και το YouTube την Κυριακή 19 Μαΐου στις 17:00 με εκρήξεις μετρητών έως 24.000€ και άλλες εκπλήξεις!
Αν και πολλοί παίζουν στοίχημα μόνο για διασκέδαση ή με σκοπό το ευκαιριακό κέρδος, υπάρχουν και αρκετοί που επιδιώκουν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους ή ακόμα και να ζήσουν αποκλειστικά από αυτό. Κάτι τέτοιο βέβαια, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει το στοίχημα με σοβαρότητα, ξέρει ότι για να γίνει κανείς επαγγελματίας, χρειάζονται πολύς χρόνος και αφοσίωση για να τα καταφέρει. Το χτίσιμο γνώσης και εμπειρίας πάνω σε ένα άθλημα και η συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων προς επένδυση είναι απλά το σημείο εκκίνησης μιας νικηφόρας πορείας απέναντι στους μπουκ. Ακόμα κι αν έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που άλλοι δεν έχουν, μία σωστή στρατηγική και μία καλά δοκιμασμένη μέθοδο πονταρίσματος, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να διασχίσετε.
Μία από τις πιο συνηθισμένες αγορές πέρα από τις βασικές είναι το Ημίχρονο – Τελικό. Είναι μία αγορά που οι στοιχηματικές συνηθίζουν να προσφέρουν ακόμα και στα μικρότερα πρωταθλήματα. Οι προσφερόμενες αποδόσεις προκύπτουν κυρίως από τις αποδόσεις του τελικού αποτελέσματος, αλλά υπάρχουν φορές που άλλα στοιχεία μπορούν να τις επηρεάσουν.
Το στοίχημα συχνά θεωρείται λανθασμένα ότι είναι οι στιγμές που ο παίκτης καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις ή αυτή που θα κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα που θα του αλλάξει τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι βέβαια πολύ μακριά από κάτι τέτοιο. Οι παίκτες που θέλουν να κερδίσουν και κυρίως αυτοί που θέλουν να έχουν ένα σταθερό εισόδημα από το στοίχημα σε βάθος χρόνου, πρέπει να δουλέψουν σκληρά, να μαθαίνουν διαρκώς και να είναι πειθαρχημένοι. Η υπομονή μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για έναν σοβαρό παίκτη του στοιχήματος.
Οι αγορές μακροχρόνιων στοιχημάτων είναι από τις πιο αγαπημένες των απανταχού παικτών του στοιχήματος. Ανεξαρτήτου αθλήματος και τοποθεσίας, οι αγορές αυτές εκφράζουν το κεντρικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους φιλάθλους πριν την έναρξη κάθε πρωταθλήματος ή διοργάνωσης, που είναι φυσικά ποιος θα το πάρει. Η κατάκτηση ενός τίτλου είναι ο κύριος στόχος για όλες τις ομάδες και τους αθλητές. Ωστόσο, οι στοιχηματικές προσφέρουν και άλλες Outright ή Ante Post αγορές στους παίκτες για ποντάρισμα. Όπως για παράδειγμα τον πρώτο σκόρερ, διάφορες αγορές για την τελική θέση κατάταξης ή και τον υποβιβασμό.
Οι απόλυτοι σταρ του ποδοσφαίρου είναι οι παίκτες που σκοράρουν. Οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές της εποχής μας είναι γνωστοί κυρίως γι’ αυτόν τον λόγο, τα γκολ που πετυχαίνουν. Messi και Ronaldo, παίρνουν πάνω τους τις ομάδες τους και δημιουργικά, αλλά κυρίως σκοράροντας και βοηθώντας επιθετικά. Το γκολ άλλωστε είναι και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, ο κύριος σκοπός κάθε παίκτη και προπονητή.
Όλο και περισσότερο, το ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος μετατοπίζεται από τη pre game στη live κάλυψη των αγώνων. Οι μπουκ βέβαια, που καταγράφουν διαρκώς τις στοιχηματικές συνήθειες των πελατών τους, προσαρμόζουν το προϊόν και τις υπηρεσίες τους ανάλογα. Το ζωντανό στοίχημα λοιπόν, κατέχει πλέον πολύ σημαντικό κομμάτι της προσοχής όλης της στοιχηματικής αγοράς και όσων συμμετέχουν σε αυτή. Το ποδόσφαιρο παίρνει όπως είναι αναμενόμενο τη μερίδα του λέοντος και στο live, με τις στοιχηματικές να προσφέρουν όλο και περισσότερες διοργανώσεις και πρωταθλήματα προς στοιχηματισμό ζωντανά.
H betshop.gr επανέρχεται με νέο Betshop Bomb event και - όπως και στο πρώτο - το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία! Όπως ανακοίνωσε στα social media της, αλλά και στην σελίδα της, το εκρηκτικό Live event επιστρέφει στο Facebook την Κυριακή 07/04 με εκρήξεις μετρητών έως 24.000€ και άλλες εκπλήξεις!
Διάφοροι παράγοντες καθορίζουν αν θα κερδίσετε στο στοίχημα σε βάθος χρόνου. Ένας από αυτούς είναι η συχνή ανάλυση της απόδοσής σας ως παίκτης του στοιχήματος. Αν διατηρείτε αρχείο στατιστικών του παιχνιδιού σας, θα έχετε στα χέρια σας ένα ισχυρό όπλο που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον τρόπο παιχνιδιού σας. Αν όχι, η άποψή σας για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας θα είναι υποκειμενική και προφανώς λανθασμένη. Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να δείτε γιατί το αρχείο είναι τόσο σημαντικό όπως επίσης και με ποιόν τρόπο θα δημιουργήσετε και θα διατηρήσετε ένα τέτοιο αρχείο.
Η Legalbet, συμβαδίζοντας με την εποχή προσπαθεί να καταστήσει τα site της όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το χρήστη. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη σχεδίαση των ιστοσελίδων μας, συμπεριλαμβανομένου και του Legalbet.gr, απλοποιώντας ακόμα περισσότερο τη περιήγηση και δημιουργώντας ένα site φιλικό προς τις κινητές συσκευές. Την ίδια στιγμή, η δομή του site παραμένει το ίδιο βολική όπως ήταν, που σημαίνει ότι θα βρείτε τις αξιολογήσεις με όλα τα στοιχεία που είχαν και πριν και στις ίδιες κατατάξεις που γνωρίζετε. Επίσης τα blogs έγιναν ακόμα πιο ευανάγνωστα και ευκρινή στην όψη, κάνοντας την ανάγνωσή τους ακόμα πιο ευχάριστη. Όλα για την άνετη παραμονή σας στην ιστοσελίδα μας.
1. Κατανοήστε την έννοια της αξίας 2. Η γνώση βασικών μαθηματικών 3. Μάθετε πως βγάζουν τις αποδόσεις οι book 4. Αποκτήστε την ικανότητα να αγαπάτε το «ασχημόπαπο» 5. Μην επηρεάζεστε υπερβολικά από τα αποτελέσματα 6. Μην ελπίζετε στη μεγάλη νίκη 7. Σκεφτείτε μακροχρόνια 8. Ξεκινήστε με ένα ικανό κεφάλαιο 9. Βρείτε πρωταθλήματα που αποδίδουν 10. Μέτρο, σύνεση και όσο το δυνατόν λιγότερο συναίσθημα
Οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν το τένις σαν Νο2 άθλημα στις λίστες τους. Το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθούν βέβαια τη ζήτηση των πελατών τους οι οποίοι αρέσκονται να ποντάρουν σε δημοφιλή αθλητικά γεγονότα. Το τένις είναι ένα από αυτά, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτό και τους αθλητές του είναι μεγάλο, ενώ συγκεκριμένα για τη χώρα μας αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερο λόγω και του Στέφανου Τσιτσιπά που διαπρέπει διεθνώς και αναμένεται να μας απασχολήσει θετικά για πολλά χρόνια ακόμα. Επίσης αποτελεί και ιδανικό σπορ για στοίχημα, κυρίως λόγω της ταχύτητας στην εναλλαγή του σκορ, της απλότητας των αγορών όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και του καταμερισμού του σε games και set, τα οποία δίνουν την ευκαιρία για πολλές αγορές τόσο pre game όσο και live στοιχήματος. Επιπλέον υπάρχουν πολλά διαθέσιμα τουρνουά προς στοιχηματισμό όλο το χρόνο και από όλο τον κόσμο, που σημαίνει ότι υπάρχουν ζωντανοί αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επειδή όμως είναι ατομικό άθλημα, έχει κάποιες έντονες ιδιαιτερότητες που εξαρτώνται από έναν και μόνο αθλητή, κάτι που το κάνει μία ειδική στοιχηματική περίπτωση. Υπάρχουν λοιπόν κάποια σημεία που χρειάζονται προσοχή από τους παίκτες.
Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο. Στην Ελλάδα έχουμε τη χαρά να έχουμε μεγάλη παράδοση στο άθλημα, μετά από τις πολλές επιτυχίες τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Μοιραία όλοι έχουμε πλέον άποψη για το μπάσκετ, αφού οι παραστάσεις μας είναι πολλές και για πολλά συνεχόμενα χρόνια. Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τις εθνικές μας ομάδες να διαπρέπουν σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε άντρες και γυναίκες. Παράλληλα οι ομάδες μας διακρίνονται και αυτές σε διεθνές επίπεδο, με κύριους εκπροσώπους μας τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, την ΑΕΚ πιο πρόσφατα στο FIBA Champions League και το Διηπειρωτικό Κύπελλο αλλά και πολλές άλλες ομάδες μας στις διάφορες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό μπάσκετ αποτελεί και η πολύ άνετη πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας το ερχόμενο καλοκαίρι, για την οποία αγωνίστηκαν πολλοί από τους «δεύτερους», που μόνο τέτοιοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν μετά από μία τέτοιου επιπέδου απόδοση και επιτυχία. Αποδεικνύεται λοιπόν άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ και των Ελλήνων παικτών, τόσο αυτών της πρώτης γραμμής και αναγνωσιμότητας όπως οι Σπανούλης και Καλάθης αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο που εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μπάσκετ μας στο NBA.
Με τις στοιχηματικές να γίνονται όλο και πιο ακριβείς στις αποδόσεις τους που αφορούν τις κύριες αγορές, ολοένα και περισσότεροι παίκτες στρέφονται σε λιγότερο δημοφιλείς αγορές για να μπορέσουν να βρουν αξία και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για κέρδος. Οι κάρτες στο ποδόσφαιρο είναι μία από αυτές, καθώς αποτελούν μέρος του δημοφιλέστερου αθλήματος και συγχρόνως ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι μπουκ ίσως να μην δίνουν την ίδια σημασία και καταλήγουν να προσφέρουν αποδόσεις λιγότερο ακριβείς σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα και το όβερ-άντερ.
Η αγορά Goal No Goal ή Γκολ-Γκολ όπως είναι γνωστότερη έχει ανέβει σημαντικά σε δημοφιλία. Οι βασικοί λόγοι για αυτή την άνοδο είναι ότι πρόκειται για μία απλή αγορά δύο επιλογών και ότι τα στατιστικά που την αφορούν υποδηλώνουν μία ομοιόμορφη κατανομή των αποτελεσμάτων, ενώ δεν έχει σημασία και ο αριθμός των τερμάτων ή το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που τη διαφοροποιεί από τις βασικές αγορές και που τη βάζει στο παιχνίδι μας στη περίπτωση που δεν προκύπτει κάποιο παραδοσιακό σημείο λόγω απρόβλεπτων παιχνιδιών ή σωστών αποδόσεων των book, δηλαδή χωρίς αξία. Σε διεθνές επίπεδο θα τη βρείτε να αναφέρεται και ως Both Teams To Score (BTTS), ενώ κάποιες στοιχηματικές την ονομάζουν Να σκοράρουν/Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες, GG/NG ή και το μεταφρασμένο Γκολ/Όχι γκολ.
Στις μέρες μας είναι αδύνατο να βρει κανείς μία στοιχηματική που δεν έχει πληθώρα δεδομένων στη διάθεσή της ώστε να βγάλει τις αποδόσεις της. Η ακρίβεια η οποία χαρακτηρίζει πλέον τις τιμές των μπουκ είναι μεγάλη, ιδιαίτερα για τις δημοφιλέστερες αγορές όπως το 1Χ2, όβερ – άντερ και φυσικά τα ασιατικά χάντικαπ. Ωστόσο, αν κάποιος κοιτάξει πέρα από τις βασικές αγορές και τα παράγωγά τους, μπορεί να βρει αγορές οι οποίες είναι λιγότερο δημοφιλής, οπότε και με λιγότερη ακρίβεια όσον αφορά τις αποδόσεις τους. Τα κόρνερ είναι μία από αυτές, χωρίς όμως να είναι πολύ μικρή, κάτι που σημαίνει ότι προσφέρεται από όλες τις στοιχηματικές και σε ολοένα και περισσότερες λίγκες και διοργανώσεις, με ικανοποιητικά όρια σε pre game και live.
Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με το στοίχημα θα έχει ακούσει τον όρο Draw No Bet ή αλλιώς Ισοπαλία Όχι Στοίχημα. Πρόκειται για το στοίχημα στο αποτέλεσμα ενός αγώνα που εξαιρεί την ισοπαλία. Στη περίπτωση δηλαδή που ο αγώνας λήξει ισόπαλος, το ποντάρισμα σε αυτή την αγορά επιστρέφεται. Πώς παίζεται το στοίχημα χωρίς ισοπαλία; Πώς βγαίνουν οι αποδόσεις για το Draw No Bet; Και τελικά πότε πρέπει να επιλέγουμε αυτή την αγορά και πότε να την αποφεύγουμε;
Ένα από τα αγαπημένα εργαλεία στο Live των στοιχηματικών για τους παίκτες είναι το Live streaming. Είναι η ζωντανή κάλυψη αθλητικών γεγονότων που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες τους να τα παρακολουθούν ενώ παίζουν και όχι μόνο. Το live streaming διατίθεται από την πλειοψηφία των νόμιμων στοιχηματικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, οι οποίες το εξοπλίζουν με μεγάλο εύρος καλυπτόμενων γεγονότων και το προσφέρουν σε όλες τις εκδόσεις τους, desktop και mobile. Το εύρος αυτό κυμαίνεται από στοιχηματική σε στοιχηματική, όμως όλες το εμπλουτίζουν διαρκώς σε ποσότητα και ποιότητα. Κάποιες φορές απαιτείται ο χρήστης να έχει τοποθετήσει κάποιο στοίχημα στον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει ώστε να έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Το στοίχημα που απαιτείται είναι συνήθως μικρό, της τάξης των €0.10, ενώ κάποιες δεν ζητάνε ούτε αυτό. Εκτός από το στοίχημα, για πολλούς αποτελεί και μία φτηνή λύση για την παρακολούθηση των αθλητικών γεγονότων που τους ενδιαφέρουν.
Το Cash Out ή Κλείσιμο Στοιχήματος είναι μία ακόμα υπηρεσία που προσφέρεται πλέον από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές. Πρόκειται για μία λειτουργία που επιτρέπει στον παίκτη να «κλείσει» ένα στοίχημά του πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ή ακόμα και πριν ξεκινήσει. Η κάθε στοιχηματική διαθέτει τους δικούς της Όρους και Προϋποθέσεις, που έχουν ισχύ και στην υπηρεσία αυτή και είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάθε παίκτης πριν τη χρησιμοποίηση της υπηρεσίας αυτής. Οι απόψεις για το Cash Out διίστανται. Το Legalbet.gr λοιπόν ετοίμασε αυτό τον οδηγό, ώστε να γνωρίσετε τα πάντα γι' αυτό και να αποφασίσετε αν και πως θα το χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι σας. Όπως και κάθε άλλο εργαλείο που διαθέτουν οι μπουκ, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία αλλάζουν βάσει των στοιχηματικών συνηθειών κάθε παίκτη. Εμείς είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε τα μέλη της κοινότητας της Legalbet να καταλάβουν και να αποφασίσουν αν τους συμφέρει να κλείνουν τα στοιχήματά τους πριν την ολοκλήρωσή τους.