Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για τις 27 Μαρτίου.

Στη καινούρια αυτή ενότητα, βλέπουμε κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας σε ποδόσφαιρο και χόκεϊ επί πάγου, κάποια φιλικά από Σουηδία και Ρωσία και τα Esports να είναι ανάμεσα σε αυτά που συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα, πολύ σημαντικότερα.

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες μέρες, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα πολλά μας site είναι και αυτό της Λευκορωσίας, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Οι συνεργάτες μας από όλες τις εκδόσεις μας, επίσης εργάζονται καθημερινά προσπαθώντας να αναλύσουν τα υπάρχοντα ματς για να φτάσουν σε όσο καλύτερες στοιχηματικές επιλογές γίνεται σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ θα προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως. Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν χρειάζονται ενθουσιασμοί (στοιχηματικοί), αφού οι λίγκες και οι διοργανώσεις αυτές θέλουν προσοχή και μέτρο. Πάμε στα σημερινά.

17:00 | Premier League Λευκορωσίας | Zhodino – Belshina

Ματς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα παιχτεί στο Torpedo Stadium, μπροστά στο κοινό της Ζόντινο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν με νίκη απέναντι στη τρίτη πέρσι Σολιγκόρσκ με 1-0. Η Μπελσίνα αντιθέτως έχασε εντός έδρας από τη Μινσκ (1-3) την οποία ποντάραμε τότε, στο πρώτο της ματς από την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. 

Αμφότερες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και πολύ ικανές επιθετικά, όμως οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο ισορροπημένη ομάδα σε σχέση με τους νεοφώτιστους. Η διαφορά στη ποιότητα των δύο πλευρών θα είναι αρκετή για να γύρει τη πλάστιγγα προς τη μεριά της Ζόντινο, χωρίς όμως να αναμένεται κανένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και γκολ. Θα πάμε λοιπόν με το combo της νίκης των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το under 4.5 που δείχνει υπερβολικό.

19:00 | Premier League Λευκορωσίας | Rukh Brest - Energetik-BGU

Το άλλο ματς της ημέρας από τη Λευκορωσία είναι αυτό ανάμεσα στη Ρούχ και την Ενερτζέτικ που θα παιχτεί στο USC Brest κι αυτό με οπαδούς.

Η γηπεδούχος κέρδισε στη πρεμιέρα την Ντιναμό εκτός έδρας με 0-1. Εδώ και δύο σεζόν, η νεοφώτιστη Ρουχ έχει χάσει μόνο τρεις φορές για τη δεύτερη κατηγορία μέσα στο γήπεδό της όπου σήμερα είναι το αουτσάιντερ. Η αντίπαλός της ήταν πέρσι η πιο εντυπωσιακή ομάδα του πρωταθλήματος, αφού τα ματς που συμμετείχε είχαν 4 γκολ κατά μέσο όρο. Φέτος ξεκίνησαν με νίκη απέναντι στη Μπάτε με 3-1 εντός έδρας.

Περιμένουμε και τις δύο ομάδες να παίξουν ανοιχτά, σε ένα φυσικό τερέν και όχι τεχνητό, κάτι που μπορεί να βοηθήσει σε ένα γρήγορο παιχνίδι. Λογικά θα δούμε ένα σπάνια ανοιχτό ματς για τα δεδομένα του Λευκορωσικού ποδοσφαίρου, κάτι που μας δίνει την ευκαιρία για ένα μπετ στο over με τα χαμηλά όρια που δίνονται στη λίγκα.

19:00 | Extraliga Λευκορωσίας, πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου | Yunost Minsk - Soligorsk

Πρώτος τελικός των playoff μεταξύ της Yunost και της Soligorsk σήμερα στο Chizhovka Arena, μπροστά σε κοινό.

Η Yunost συμμετέχει στους τελικούς για 7η συνεχόμενη φορά, έχοντας κερδίσει στις δύο από αυτές. Τη σεζόν 2015/16 οι δυο τους ήταν και πάλι οι φιναλίστ και τότε η ομάδα από το Μινσκ είχε επικρατήσει με 4-1 στη σειρά. Συνολικά έχουν βρεθεί 3 φορές σε τελικούς και τις 2 τις πήρε η Yunost. Η Soligorsk επιστρέφει σε τελικούς για πρώτη φορά από το 2016, μετά από μία δύσκολη μάχη με τη Neman την οποία απέκλεισε με 4-3.

Οι γηπεδούχοι έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα να έχουν τον επί 20 χρόνια προπονητή τους Mikhail Zakharov επί κεφαλής στην εθνική ομάδα από τον Σεπτέμβριο, κάτι που τους ευνοεί ποικιλοτρόπως. Επίσης, η Soligorsk έρχεται από μία πολύ δύσκολη και κουραστική ημιτελική σειρά που κράτησε για 7 έντονα παιχνίδια. Η κούραση και η ανωτερότητα των γηπεδούχων λοιπόν, μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους εδώ γι’ αυτό και τους ποντάρουμε.