Στοιχηματικές εταιρίες με νόμιμη άδεια

Τι είναι μία στοιχηματική εταιρία;

Σε αυτή την σελίδα παρουσιάζουμε μία πλήρη λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και έχουν δικαίωμα να δέχονται στοιχήματα από Έλληνες παίκτες μέσω του διαδικτύου. Εδώ θα βρείτε τις πιο ειλικρινείς και αντικειμενικές αξιολογήσεις στοιχηματικών εταιρειών αλλά και τις εκτιμήσεις και βαθμολογίες των χρηστών μας για αυτές.Οι στοιχηματικές εταιρίες είναι εταιρίες που ανταλλάσσουν αποδόσεις με χρήματα. Δηλαδή, κερδίζουν χρήματα μέσω της συμμετοχής των χρηστών στην πρόβλεψη αθλητικών και άλλων γεγονότων. Αξιολογούν τις πιθανότητες των αποτελεσμάτων και προσφέρουν αποδόσεις που αντιστοιχούν στις πιθανότητες αυτές, πάντοτε με ένα περιθώριο κέρδους για τις ίδιες. Προφανώς κάποιοι παίκτες θα κερδίσουν και άλλοι θα χάσουν, ωστόσο οι εταιρίες πάντα έχουν ένα ποσοστό κέρδους.


Το αθλητικό στοίχημα έχει γίνει μία βιομηχανία πολλών εκατομμυρίων. Πριν από χιλιάδες χρόνια γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη, όπου μετατράπηκε από μία απλή απασχόληση σε κανονική επιχείρηση. Αργότερα κατά το Μεσαίωνα υπήρξε προσπάθεια για να λογοκριθεί αλλά συνεχίστηκε κανονικά στα κρυφά. Έγινε ιδιαιτέρως δημοφιλές στην Αγγλία, χώρα που πιστώνεται την ύπαρξη του σύγχρονου αθλητικού στοιχήματος και ακολούθως των προβλέψεων. Έπειτα, οι Άγγλοι άποικοι το μετέφεραν στις ΗΠΑ, όπου και εξελίχθηκε ραγδαία.


5b740cbe7b727_1534332094.jpg


Ωστόσο, η έκρηξη στην εξέλιξη του στοιχήματος ήρθε με την ψηφιακή εποχή, στην οποία το διαδίκτυο χρησίμευσε ως το κύριο μέσο για την εξάπλωσή του ως εμπορικό προϊόν. Οι παίκτες έκτοτε μπορούν να ποντάρουν από την άνεση του σπιτιού τους χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τους σε ένα πρακτορείο.


Ως αποτέλεσμα, ο ανταγωνισμός συνεχίζει να αυξάνεται εκθετικά και υπάρχουν πολλές στοιχηματικές εταιρίες που ανταγωνίζονται σε αυτήν την αγορά, κάνοντας διάφορες προσφορές, από επιβραβεύσεις εγγραφών, έως δωρεάν στοιχήματα και επιστροφές πονταρισμάτων.


Ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα;

Όπως είπαμε, ο ανταγωνισμός είναι έντονος και υπάρχουν πολλές onlineστοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος. Ωστόσο, κάποιες υπερτερούν από άλλες όσον αφορά τα διάφορα χαρακτηριστικά που τις διακρίνουν όπως οι προσφορές, το ζωντανό στοίχημα, οι αποδόσεις, το livestream, η εξυπηρέτηση πελατών κ.α. Στη Legalbet θα βρείτε την πλήρη λίστα των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν στην Ελλάδα. Αναλύουμε και αξιολογούμε όλες τις εταιρίες, λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ώστε να έχετε τη δυνατότητα σύγκρισης και να διαμορφώσετε την δική σας γνώμη για αυτές. Εδώ μπορείτε να διαπιστώσετε ποιες ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και να επιλέξετε σε ποια θέλετε να κάνετε εγγραφή.


Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία;

Όπως είπαμε, ο ανταγωνισμός είναι έντονος και υπάρχουν πολλές εταιρίες που διεκδικούν την προτίμησή μας. Ωστόσο, μερικές είναι καλύτερες από άλλες σε σχέση με τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους. Στη Legalbet θα βρείτε πλήρεις αναλύσεις για αυτές, κι έχοντας όλα τα στοιχεία θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τη δική σας γνώμη και να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.


Τι είναι το μπόνους;

Οι στοιχηματικές εταιρίες χρησιμοποιούν προωθητικές ενέργειες ή μπόνους για να προσελκύσουν πελάτες. Υπάρχουν διάφοροι τύποι προσφορών, όπως το μπόνους πρώτης κατάθεσης ή επικύρωσης του λογαριασμού, τα οποία συνήθως αφορούν στο διπλασιασμό του ποσού της αρχικής κατάθεσης και υπόκεινται σε όρους για την ανάληψη των χρημάτων. Παρέχονται επίσης δωρεάν στοιχήματα, επιστροφές πονταρισμάτων, πριμ κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον απαγορεύεται η διαφήμιση μπόνους από τις εταιρίες, παρ’ όλα αυτά οι περισσότερες συνεχίζουν να τα προφέρουν κανονικά.

5b740cf6cfa62_1534332150.jpg


Τι χρειάζεται για να αρχίσετε να στοιχηματίζετε;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μία καλή στοιχηματική εταιρία που να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαβάσετε αναλύσεις για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Σε αυτές τις αναλύσεις θα βρείτε στοιχεία για τις αγορές που προσφέρει η κάθε εταιρία, τις προσφορές της, τις επιλογές συναλλαγών, την γκανιότα της κ.α.


Αργότερα θα πρέπει να επικυρώσετε την εγγραφή σας. Η διαδικασία αυτή απαιτεί την αποστολή ορισμένων εγγράφων τα οποία στέλνονται μέσω διαδικτύου.


Για να ξεκινήσετε το ποντάρισμα, θα πρέπει να κάνετε μια κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορες μεθόδους. Σε γενικές γραμμές, οι εταιρίες στοιχημάτων δέχονται πληρωμές με τρόπους όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως είναι οι Skrill, Neteller,Moneysafe,Paysafeή τραπεζικές μεταφορές.


Με ποιους τρόπους μπορείτε να τοποθετείτε στοιχήματα;

Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες έχουν ιστοσελίδες που λειτουργούν πλήρως στα Ελληνικά. Μέσω αυτών μπορείτε να τοποθετείτε τα στοιχήματά σας, κάποιες όμως σας παρέχουν και άλλες λύσεις για πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Όλες πλέον έχουν προσαρμόσει τα siteτους για χρήση μέσω κινητών και tablets, όμως κάποιες προσφέρουν και mobileappsγια iOS,Androidκαι Windowsmobile. Στις αξιολογήσεις των στοιχηματικών εταιριών που προσφέρουμε στη Legalbetθα βρείτε στοιχεία για τους τρόπους μέσω των οποίων μπορείτε να κάνετε χρήση του στοιχηματικού σας λογαριασμού.


5b740d0eed62b_1534332174.jpg


Το αθλητικό στοίχημα υπάρχει ήδη για χιλιάδες χρόνια και με την πάροδο του χρόνου έχει εκσυγχρονιστεί και καθιερωθεί ως μια πολύ μεγάλη βιομηχανία. Σήμερα υπάρχουν πολλοί τύποι στοιχημάτων και αγορών για ποντάρισμα όπως επίσης και μεγάλος αριθμός στοιχηματικών εταιριών για να επιλέξει κανείς, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε μίας. Στη Legalbetπροσπαθούμε να προσφέρουμε ειλικρινείς και αντικειμενικές αξιολογήσεις όλων των στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν με άδεια στην Ελλάδα, παρέχοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που υπάρχουν, δίνοντας παράλληλα βήμα στους χρήστες μας για συμμετοχή στην αξιολόγηση. Επίσης προσφέρουμε αθλητικό και στοιχηματικό κέντρο αλλά και πολλά χρήσιμα άρθρα για το στοίχημα και τον αθλητισμό.