Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για τις 22 Μαρτίου.

Στη καινούρια αυτή ενότητα, θα βλέπουμε κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας σε ποδόσφαιρο και χόκεϊ επί πάγου και της A-League από την Αυστραλία, συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα πολύ σημαντικότερα.

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες μέρες, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά και όχι μόνο.

Εδώ θα προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως.

15:00 | Premier League Λευκορωσίας | Belshina - FC Minsk

Η Belshina μόλις φέτος επανήλθε στη Πρέμιερ Λιγκ, αν και στο τέλος της δεκαετίας του 90 και τις αρχές του 21ου αιώνα, η ομάδα βρισκόταν στα ψηλότερα σκαλοπάτια του πρωταθλήματος φτάνοντας και στη κατάκτησή του το 2001. Αυτά όμως ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και στη παρούσα φάση η γηπεδούχος έχει ελάχιστη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.

Το βασικό στοιχείο όμως που μας οδηγεί στη νίκη της Μινσκ, είναι τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι και που έχουν θέσει βασικούς παίκτες της εκτός αγώνα, ενώ και ένας από τους ηγέτες τους είναι τραυματίας.

Επίσης, από τη κατάσταση και τις ελλείψεις των δύο ομάδων, προκύπτει ότι λογικά θα δούμε ένα ματς στο οποίο και οι δύο θα δυσκολευτούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Έτσι στο παιχνίδι μας μπορεί να μπει και το under, το οποίο πολύ λογικά είναι φαβορί.

17:00 | Extraliga Λευκορωσίας, πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου | Soligorsk - Neman Grodno

Δεύτερος ημιτελικός των playoff της λίγκας. Εκείνη που θα φτάσει στις 4 νίκες θα πάει στον τελικό όπου θα συναντήσει την Yunost από το Μινσκ, η οποία έχει ήδη προκριθεί. Η Soligorsk βρίσκεται μπροστά με 3-2 στη σειρά και στο ματς σήμερα θα έχει την υποστήριξη των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι αψηφούν για κάποιο λόγο τον Covid-19.

Στα στοιχηματικά τώρα. Δύο επιλογές βγαίνουν από τα στατιστικά και αυτές έχουν να κάνουν με τα γκολ. Πρώτη επιλογή τα τέρματα των γηπεδούχων όπου θα ποντάρουμε στο over 2.5 της ομάδας, κάτι που έχουν καταφέρει στα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο μπετ βασίζεται στη προϊστορία των δύο ομάδων οι οποίες στα 6 από τα 7 τελευταία τους παιχνίδια έχουν σκοράρει περισσότερα από 1 γκολ στη πρώτη περίοδο.