Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Αξιολόγηση LIVE

Αυτή η αξιολόγηση έγινε με βάση τις λεπτομερείς αναλύσεις όλων των στοιχηματικών με άδεια στην Ελλάδα. Αξιολογήσαμε τον αριθμό των προσφερόμενων γεγονότων για ζωντανό στοιχηματισμό, των διαθέσιμων αγορών κατά τη διάρκεια του live, τη διαθεσιμότητα live streaming, την ταχύτητα και τον σχεδιασμό της σελίδας, τη ποιότητα περιγραφής και τη διάθεση στατιστικών κατά τη διάρκεια των αγώνων κλπ.

Εξαιρετικό
Στοιχηματική Επίπεδο υπηρεσιών Γνώμες
Το στοιχηματικό εύρος είναι εξαιρετικό με τις αγορές που προσφέρονται για τα γεγονότα να είναι πλούσιες. Προσφέρεται κάλυψη πολλών αγώνων από το live streaming. Τα στοιχήματα τοποθετούνται γρήγορα και οι πληρωμές γίνονται άμεσα, ενώ προσφέρονται και επιπρόσθετες υπηρεσίες.
Κανονικό
Το στοιχηματικό εύρος είναι καλό και οι αγορές που προσφέρονται βρίσκονται στον μέσο όρο των στοιχηματικών όσον αφορά την ποικιλία. Δεν προσφέρεται Live streaming ή ο αριθμός των καλυπτόμενων γεγονότων είναι περιορισμένος. Τα στοιχήματα τοποθετούνται σε αποδεκτό χρόνο, όπως και οι πληρωμές. Τις περισσότερες φορές προσφέρονται χρήσιμες επιπρόσθετες υπηρεσίες.
Δείτε ακόμα