Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για τις 31 Μαρτίου.

Στη καινούρια αυτή ενότητα, βλέπουμε κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας σε ποδόσφαιρο και χόκεϊ επί πάγου, κάποια φιλικά από Σουηδία και Ρωσία και τα Esports να είναι ανάμεσα σε αυτά που συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα, πολύ σημαντικότερα.

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες μέρες, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα πολλά μας site είναι και αυτό της Λευκορωσίας, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Οι συνεργάτες μας από όλες τις εκδόσεις μας, επίσης εργάζονται καθημερινά προσπαθώντας να αναλύσουν τα υπάρχοντα ματς για να φτάσουν σε όσο καλύτερες στοιχηματικές επιλογές γίνεται σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ θα προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως. Πηγαίνουμε καλά αλλά συνεχίζουμε με μέτρο, αφού οι λίγκες και οι διοργανώσεις αυτές θέλουν προσοχή, πάμε λοιπόν στα σημερινά.

19:30 | Extraliga Λευκορωσίας | Soligorsk - Yunost Minsk

Ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου της Λευκορωσίας ανάμεσα στη Soligorsk και τη Yunost. Το σκορ της σειράς είναι στο 1-1 και τα παιχνίδια σήμερα μεταφέρονται στην έδρα της Soligorsk.

Μετά τη μεγάλη ήττα τους με 5-1 στο πρώτο ματς, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επανέλθουν στο δεύτερο κερδίζοντας με 2-3 και τώρα πάνε στο γήπεδό τους όπου δεν έχουν χάσει στα 12 από τα 17 τελευταία τους παιχνίδια με τη Yunost. Στα υπέρ των φιλοξενούμενων, το μεγαλύτερο διάστημα ξεκούρασης που είχαν πριν την έναρξη των τελικών που μπορεί να εξισορροπήσει το πλεονέκτημα της έδρας που έχει η Soligorsk, αλλά και το αμυντικό δίδυμο των Bogoleish και Kaznadey που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της κορυφαίας άμυνας των φετινών playoff.

Παρά την νίκη τους στο δεύτερο ματς, οι παίκτες της Soligorsk δεν ήταν καλύτεροι σε κάποιο τομέα από τους αντιπάλους τους. Δεν είχαν φρεσκάδα στη κόντρα και ο αριθμός των σουτ τους περιορίστηκε πολύ σε σχέση με τους μέσους όρους που είχαν στους ημιτελικούς με τη Neman. Η ενδυνάμωση της Yunost από τη Dynamo Minsk έχει επίσης αποδώσει και συνολικά περιμένουμε ένα κλειστό ματς με τελική νικήτρια τη φιλοξενούμενη και τους γηπεδούχους να μένουν σε χαμηλό σκορ.

Πάμε λοιπόν με λίγο ρίσκο στο ασιατικό -0.25 των φιλοξενούμενων και το under 2.5 των γηπεδούχων.

19:00 | eSports | Counter Strike: GO - ESL Pro League | Mousesports - Virtus.Pro

Παρότι τα έπαθλα των δύο ομάδων είναι παραπλήσια γύρω στα 3 εκατομμύρια, οι χρυσές εποχές των Virtus.Pro έχουν περάσει προ πολλού. Η σύνθεση της ομάδας έχει προφανώς αποδυναμωθεί και τώρα έχουν μηδαμινές ελπίδες για νίκη απέναντι στους Mousesports, οι οποίοι έχασαν εχθές έναν τρομερό αγώνα με ανατροπή στο σκορ, κάτι που τους έχει σίγουρα πεισμώσει.

Επιπλέον, κέρδισαν τους σημερινούς τους αντιπάλους τον Φεβρουάριο με 2-0 στο GG Bet ICE Challende 2020. Οι Virtus.Pro, έχασαν και τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν στο IEM Katowice 2020 και σήμερα μοιάζουν το ιδανικό θύμα για να επανέλθουν οι Mousesports στις νίκες με εμφατικό τρόπο.