Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για την 3η Απριλίου.

Ταμείο στήλης
Στοιχήματα

-

ROI%Κέρδος
24160.57.523.17+556

*Το ποντάρισμα κάθε στοιχήματος υπολογίζεται στις 100 μονάδες.

Στη καινούρια αυτή ενότητα, βλέπουμε κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας σε ποδόσφαιρο και χόκεϊ επί πάγου, κάποια φιλικά από Σουηδία και Ρωσία και τα Esports να είναι ανάμεσα σε αυτά που συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα, πολύ σημαντικότερα.

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες μέρες, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα πολλά μας site είναι και αυτό της Λευκορωσίας, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Οι συνεργάτες μας από όλες τις εκδόσεις μας, επίσης εργάζονται καθημερινά προσπαθώντας να αναλύσουν τα υπάρχοντα ματς για να φτάσουν σε όσο καλύτερες στοιχηματικές επιλογές γίνεται σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ θα προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως. Πηγαίνουμε καλά αλλά συνεχίζουμε με μέτρο, αφού οι λίγκες και οι διοργανώσεις αυτές θέλουν προσοχή, πάμε λοιπόν στα σημερινά.

17:00 | Πρεμιερ Λιγκ Λευκορωσίας | Μπελσίνα — Γκοροντέγια

Ματς για την 3η αγωνιστική που θα παιχτεί στο στάδιο A. Prokopenko, ως συνήθως με θεατές.

Η Μπελσίνα έχασε και τα δύο ματς έως τώρα στο πρωτάθλημα οπότε βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Γκοροντέγια είναι η μόνη που τα έχει πάει ακόμα χειρότερα, έχοντας χάσει επίσης και τα δύο, δίχως όμως να έχει σκοράρει ακόμα.

Αμφότερες με πολύ κακές επιδόσεις έως τώρα, ειδικά στην επίθεση όπου δυσκολεύονται να δημιουργήσουν οποιονδήποτε κίνδυνο στους αντιπάλους τους. Δεν μπορούμε να βρούμε τον τρόπο που μπορεί αυτό το ματς να έχει πολλά γκολ, οπότε το συνδυαστικό του no goal με το under 2.5 έχει πολλή λογική εδώ.

19:25 | eSports | Counter Strike: GO - ESL Pro League | FaZe - OG

Η μικτή κυρίως Ευρωπαϊκή σύνθεση των OG με μέλη από τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Δανία, την Ιορδανία και τη Πολωνία έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση από το γκρουπ. Για να το καταφέρουν αυτό πρέπει να νικήσουν τη Virtus Pro, με πολύ λίγους να πιστεύουν αρχικά σε αυτή τους την επιτυχία λόγω της παρουσίας των G2 Esports, Mousesports και FaZe Clan στον ίδιο όμιλο.

Τώρα η FaZe Clan για να προκριθεί θα ψάξει τον τρόπο να κερδίσει την OG οι οποία έχει ήδη κερδίσει δύο από τα φαβορί του γκρουπ. Η FaZe Clan δεν δείχνει πολύ δυνατή σε αυτό το τουρνουά. Έχασε από τις G2 Esports και Mousesports και η OG θα τους αντιμετωπίσει χωρίς άγχος, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνουν σε φόρμα και να μην χαλαρώσουν, οπότε περιμένουμε να κερδίσουν τουλάχιστον έναν χάρτη. Πάμε με το +1.5 των OG εδώ λοιπόν.