Σήμερα έχει Αγγλίες !

Σήμερα η  Αγγλίες είναι πρόκληση και η που θα μας ρίξουν κουβά η που θα μας απογειώσουν.

16 Σημεία έβγαλα και βγαίνουν δελτία με χινάρια, μπόμπες και ασφαλή (κάπως!).

Πάμε να δούμε την ασφαλή τετράδα για σήμερα...

21:45 / 421 / Η Σάουθεντ δεν έχει νίκη εντός, η Ντονκάστερ δεν έχει νίκη εκτός, έχει όμως την παράδοση και καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Ήρθε η ώρα να κάνει το διπλό και να δώσει απόδοση γύρο στο 1,70 

21:45 / 428 / Η Μπράντφορντ είναι καλή ομάδα και στην έδρα της γίνεται ακόμα καλύτερη. Αντιθέτως η Πορτ Βέιλ εκτός χάνεται. Δύσκολα να φύγει από τον άσσο το παιχνίδι που πληρώνει γύρω στο 1,80 και είναι καλό.

21:45 / 432 / Η Έξετερ είναι ομάδα εκτός έδρας, το έχει δείξει δεκάδες φορές, η μπούκ όμως δεκάδες φορές το ζυγίζουν λάθος κατά τη γνώμη μου... Το διπλό το περίμενα βαριά βαριά μέχρι 2,10, το βρίσκω ακόμα και πάνω από 2,50. Δε θα ασχολούμουν με το παιχνίδι, αλλά βλέποντας αυτή την απόδοση δεν μπορώ να το αγνοήσω. Μπορεί η Έξετερ 2-3 αγωνιστικές τώρα να μην πατάει καλά, αλλά μπορεί να κερδίσει σήμερα το παιχνίδι. Όποιος θέλει ακολουθεί, αλλιώς ας το κάνει τριάδα!

21:45 / 433 / Άβυσσος χωρίζει τις δυο αυτές ομάδες. Μια Στίβενεϊτζ στον πάτο της βαθμολογίας, με μία νίκη σε 14 παιχνίδια και καμία εκτός, απέναντι σε μια Σουίντον που δεν πατάει καλά τα τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι έβδομη, διεκδικεί άνοδο, είναι καλύτερη ομάδα, έχει την παράδοση, παίζει στην έδρα της. Όλα αυτά σε έναν άσσο κάπου στο 1,70. Αγοράζεται, κλείνει δελτίο και καλή μας επιτυχία.

Περίπου 13 φορές τα λεφτά σου