Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για τις 25 Απριλίου

Συνεχίζουμε με κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας, της Νικαράγουας και του Τατζικιστάν (!!), τα eSports και κάποια φιλικά, είναι ανάμεσα σε αυτά που συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα, πολύ σημαντικότερα.

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τον τελευταίο καιρό, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα πολλά μας site είναι και αυτό της Λευκορωσίας, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Οι συνεργάτες μας από όλες τις εκδόσεις μας, επίσης εργάζονται καθημερινά προσπαθώντας να αναλύσουν τα υπάρχοντα ματς για να φτάσουν σε όσο καλύτερες στοιχηματικές επιλογές γίνεται σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως. Πηγαίνουμε καλά αλλά συνεχίζουμε με μέτρο, αφού οι λίγκες και οι διοργανώσεις αυτές θέλουν προσοχή. Πάμε λοιπόν στα σημερινά.

14:30 | Χάντμπολ Λευκορωσίας | Masheka - Kronon

Αυτό που συνέβη στο προηγούμενο ματς της Masheka μπορούμε απλά να πούμε μία ανοιχτή «συμφωνία». Η Kronon του Igor Sidko, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του, έχει ρίξει τους ρυθμούς της κατά πολύ σε σχέση με πέρσι, κυρίως λόγω του δύσκολου προγράμματος.

Όταν ξανάπαιξαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες στις 21 Μαρτίου, η Masheka κατάφερε και πήρε τη νίκη με 25-27 μέσα στην έδρα της Kronon όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν και έπαιξαν πολύ καλή άμυνα πάνω στον ηγέτη της αντιπάλου της Maxim Nesvady και τους κράτησαν σε χαμηλό σκορ. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο οπότε δεν αναμένεται να παίξουν ελεύθερα, ενώ και τα στατιστικά των δύο ομάδων τελευταία συνηγορούν σε ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ, ειδικά από τη μεριά των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Anatoly Aleinikov έχει πάρει μομέντουμ κερδίζοντας τέσσερα παιχνίδια στη σειρά έχοντας διαφορά τερμάτων 12-2. Η μοναδική τους ήττα ήρθε από την αντίστοιχή δεύτερη ομάδα της Dynamo Minsk. Ηγέτης της ομάδας και κύριος υπεύθυνος αυτής της πορείας είναι ο 19χρονος Oleg Nikiforenko με 5 τέρματα. 

Επιπλέον, οι γηπεδούχοι σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν τον τραυματισμό του βασικού τους τερματοφύλακα, κάτι που θα τους οδηγήσει σε πιο αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι προκειμένου να προσπαθήσουν να περιορίσουν τους κινδύνους από την αντίπαλη επίθεση. Θα πάμε με το Χ2 που καλύπτει και το ενδεχόμενο να κρατήσει η γηπεδούχος τον βαθμό παρά τη φόρμα της αντιπάλου της και του προβλήματος στο τέρμα και θα το συνδυάσουμε με το under 3.5, που με βάση τις συνθήκες και τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων έχει μπόλικη λογική.