Πλεονεκτήματα

  • Ασφάλεια και αξιοπιστία από ένα κορυφαίο site του χώρου
  • Τεράστιο εύρος στοιχηματικών αγορών (συστήματα, συνδυαστικά, παρολί)
  • Λειτουργικό site με επίσης ποιοτική mobile έκδοση
  • Ποιοτικό customer service στα Ελληνικά

Μειονεκτήματα

  • Χαμηλές αποδόσεις
  • Δεν διαθέτει ασιατικά χάντικαπ
  • Οι πολλές αγορές μπορούν να δυσκολέψουν αρχικά την πλοήγηση για κάποιους
  • Περιορισμένοι τρόποι συναλλαγών - Δεν είναι δυνατές οι συναλλαγές με Moneysafe

Payment systems

Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
10€
2500€
Άμεσα
2-4 ημέρες
5€
5000€
Δωρεάν
Άμεσα
20€
70000€
Δωρεάν
Άμεσα
5€
2500€
Δωρεάν
Άμεσα
5€
2500€
Δωρεάν
Άμεσα
1000€
Δωρεάν
Άμεσα
5€
6000€
Δωρεάν
Άμεσα
5€
2500€
Δωρεάν
Άμεσα
5€
2500€
Δωρεάν
Άμεσα
5€
2500€
Δωρεάν
Άμεσα
5€
2500€
Δωρεάν
Άμεσα
10€
6000€
Άμεσα
Δωρεάν
Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
10€
Δωρεάν
2-4 ημέρες
5€
Δωρεάν
0-24 ώρες
10€
Δωρεάν
10€
Δωρεάν
3-5 ημέρες
10€
Δωρεάν
0-6 ώρες
10€
Δωρεάν
0-24 ώρες
10€
Δωρεάν
3-5 ημέρες
10€
Δωρεάν
3-5 ημέρες
10€
Δωρεάν
24-48 ώρες
10€
Δωρεάν
0-24 ώρες

Review of the bookmaker Sportingbet from Legalbet

Η Sportingbet είναι μία από τα μεγαλύτερα site στοιχηματισμού που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει λειτουργούν υπό την εποπτεία των θεσμικών οργάνων. Ιδρύθηκε το 1998 και εισήχθη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου το 2012 μετά την εξαγορά της από την GVC και την William Hill. Η Sportingbet.gr λειτουργεί αδειοδοτημένα από την Sporting Odds Limited που είναι νόμιμα εγκατεστημένη και αδειοδοτημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ενταχθεί στη μεταβατική διάταξη της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011 (Α180), έχει κάνει έναρξη εργασιών για υπηρεσίες παροχής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου και λειτουργεί νόμιμα στην Ελληνική επικράτεια. Έχει δημιουργήσει μία πλήρως Ελληνική έκδοση του site το οποίο υποστηρίζεται από ένα ποιοτικό customer service που προσφέρεται στα Ελληνικά με livechat, τηλέφωνο με δυνατότητα call back και email.

Αποδόσεις — Κανονικές

Υπολογίσαμε τη γκανιότα της Sportingbet αναλύοντας τις αποδόσεις που προσφέρει και τη κατατάξαμε σε μία από τις τρεις παρακάτω κλίμακες:

από 1% έως 5%: Χαμηλή

από 5.01% έως 7%: Κανονική

από 7.01% έως 10%: Υψηλή

Η ανάλυση γίνεται μετρώντας τις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την αγορά των over/under σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγώνων που ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα. Από τον μέσο όρο των τιμών αυτών προκύπτει και η συνολική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η γκανιότα της Sportingbet είναι κανονική στο 6.89%. Στα πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας η γκανιότα της βρίσκεται στο 5.86%, σε αυτά του μεσαίου επιπέδου στο 6.59% και στις μικρότερες διοργανώσεις στο 8.22%.

Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — καλό

Ο μεγάλος αριθμός αθλημάτων, πρωταθλημάτων και αγορών σε pre game και live είναι από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την Sportingbet. Επιπλέον, η ποικιλία ειδικών αγορών και των εναλλακτικών χάντικαπ σε πολλά από τα προσφερόμενα αθλήματα είναι κάτι που μόνο λίγες στοιχηματικές διαθέτουν, λείπουν ωστόσο τα ολοένα και πιο δημοφιλή ασιατικά χάντικαπ.

Πολλά στοιχηματικά συστήματα είναι διαθέσιμα όπως επίσης και το cash out*, χρήσιμο εργαλείο για πολλούς παίκτες. Δεν λείπει και το εξαιρετικό live streaming*, με το μεγάλο εύρος αθλημάτων και πρωταθλημάτων που καλύπτει, καθώς και η πλούσια live αγορά για την οποία θα μιλήσουμε περισσότερο παρακάτω.

To site είναι πολύ λειτουργικό και βοηθάει ακόμα και τον αρχάριο παίχτη να προσαρμοστεί γρήγορα στο μενού. Η mobile έκδοση για κινητά και tablets είναι εξίσου καλοσχεδιασμένη και προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους πρόσβασης στον λογαριασμό από οπουδήποτε. Η σελίδα των ζωντανών αγορών είναι απλή στον σχεδιασμό της και με μειωμένα γραφικά ώστε να μην καθυστερεί η πλοήγηση. Τα στατιστικά και το live score που παρέχονται είναι αξιόπιστα και ευανάγνωστα. Η ασφάλεια είναι σε υψηλό επίπεδο αφού το site έχει κρυπτογράφηση Rapid SSL που βοηθάει στην προστασία των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών, έτσι η εγγραφή στην Sportingbet μπορεί να γίνει δίχως δεύτερη σκέψη.

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο αναμενόμενα είναι το κυρίως άθλημα στην Sportingbet. Αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά στο site που έχει ως πρωτοσέλιδο τα τρέχοντα γεγονότα ποδοσφαίρου αλλά και τους σημαντικότερους αγώνες που ακολουθούν. Η γκάμα των πρωταθλημάτων είναι από τις μεγαλύτερες της αγοράς ενώ τα προσφερόμενα στοιχήματα ανά αγώνα περιλαμβάνουν και πολλές ειδικές αγορές.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ καλύπτεται πλήρως και περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα αλλά και μικρότερα πρωταθλήματα. Η ποικιλία των αγορών είναι κι εδώ μεγάλη, ενώ υπάρχουν και πολλά εναλλακτικά χάντικαπ και σύνολα πόντων για να επιλέξει κανείς.

Στοίχημα τένις

Όσον αφορά στο τένις, προσφέρεται με πολλά τουρνουά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται όλες οι μεγάλες αλλά και μικρότερες διοργανώσεις από όλο τον κόσμο και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Οι αγορές είναι κι αυτές πλούσιες όπως είναι και οι live καλύψεις αγώνων.

Τύποι στοιχημάτων

Στην Sportingbet μπορεί κανείς να παίξει με όλους τους γνωστούς τύπους στοιχημάτων και με δυνατότητα πονταρίσματος σε εναλλακτικά χάντικαπ, δίνονται όμως και πολλές επιλογές συνδυασμών και παρολί όπως Trixie*, Yankee*, Canadian*, Heinz* κ.α.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live — καλό

Η προσφορά live στοιχηματισμού είναι από τις μεγαλύτερες της αγοράς. Η Sportingbet δίνει μεγάλη έμφαση στο ζωντανό στοίχημα και έχει φροντίσει ιδιαίτερα την αντίστοιχη σελίδα, δίνοντάς της καθαρό σχεδιασμό που συμβάλει στη λειτουργικότητα της. Στο κυρίως κομμάτι της σελίδας βρίσκονται οι αγορές του επιλεγμένου γεγονότος, αριστερά βρίσκονται όλα τα γεγονότα που τρέχουν εκείνη τη στιγμή, καταταγμένα ανά άθλημα και χρονικά ενώ στα δεξιά βρίσκεται το live streaming* του κάθε αγώνα, το κουπόνι στοιχηματισμού και συντομεύσεις για τα τοποθετημένα στοιχήματα και για άλλες υπηρεσίες. Παρέχονται επίσης περιγραφή του αγώνα με ζωντανά στατιστικά αλλά και δυνατότητα κατάταξης του αγώνα και των αγορών ως αγαπημένων.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ενημερωμένο: 26.03.2024

Company information

Επαφές
00800 1809 2043798 (δωρεάν από σταθερό), 211 1980 949 (από κινητό)

Other bookmakers

Σχόλια