Γνωρίστε την Legalbet

Την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ξεκίνησε η πορεία του Legalbet.gr. Δεν πρόκειται όμως για μία αρχή, αλλά για μία συνέχεια, καθώς η Legalbet υπάρχει από το 2006, με παρουσία πλέον σε 10 χώρες και με πολλές χιλιάδες ενεργούς χρήστες. Σκοπός της είναι να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους παίκτες του στοιχήματος, προσφέροντας τις πιο αντικειμενικές και ειλικρινείς αξιολογήσεις νόμιμων στοιχηματικών αλλά και άλλες υπηρεσίες όπως το κέντρο στοιχήματος, τα προγνωστικά, τα blogs και την υπηρεσία παραπόνων.

Η εταιρία

Η Legalbet ιδρύθηκε το 2006 όπως αναφέραμε και από τότε προσπαθεί να βοηθήσει τους παίκτες του στοιχήματος με κάθε τρόπο, σεβόμενη πλήρως την νομοθεσία των χωρών όπου δραστηριοποιείται και προσφέροντας υπηρεσίες και βοηθήματα που σχετίζονται μόνο με τις στοιχηματικές που λειτουργούν με νόμιμο τρόπο. Όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν επιβραβευθεί από τους χρήστες μας, με αποτέλεσμα αυτοί να έχουν πολλαπλασιαστεί και η Legalbet να έχει ενεργή παρουσία πλέον σε Ελλάδα, Ρωσία, Αμερική, Ηνωμένο ΒασίλειοΙσπανία, ΜεξικόΚαζακστάν, ΡουμανίαΚολομβία και Λευκορωσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή, η Legalbet αριθμεί συνολικά περισσότερους από 131.000 εγγεγραμμένους χρήστες, αριθμός που θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αυξάνεται διαρκώς. Αυτή είναι και η δύναμή μας άλλωστε, και αυτήν προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε ώστε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στους χρήστες μας.

Οι αξιολογήσεις

Για τις αξιολογήσεις λαμβάνουμε υπ’ όψη όλα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και ενδιαφέρουν τους παίκτες, ώστε να τους βοηθήσουμε να επιλέξουν την καταλληλότερη για εκείνους. Αναλύουμε τις στοιχηματικές και τα site τους με βάση την προσωπική μας εμπειρία αλλά και στοιχεία που μας παρέχουν οι ίδιες οι στοιχηματικές, αφού πρώτα διαπιστώσουμε ότι είναι σωστά. Επίσης παρέχουμε τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη μας να αξιολογήσει και να γράψει ότι θέλει για την στοιχηματική που χρησιμοποιεί, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους παίκτες και τελικό στόχο την πληρέστερη δυνατή αξιολόγηση των στοιχηματικών. Μπορείτε να βρείτε τις αξιολογήσεις μας ταξινομημένες και ανά αξιολογήσεις χρηστών, γκανιότα, στοιχηματικό εύρος και live.

Το κέντρο στοιχήματος

Στο κέντρο στοιχήματος θα βρείτε ένα πλήρες πρόγραμμα αγώνων ανά πρωτάθλημα και διοργάνωση, μαζί με λεπτομερή στατιστικά, ειδήσεις, αποδόσεις, συνθέσεις, ενδεκάδες, προβλέψεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για κάθε αγώνα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα ενημερώσεων για κάθε γεγονός στους εγγεγραμμένους χρήστες του Legalbet.gr, ώστε να λαμβάνουν έγκαιρα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα που τους ενδιαφέρει.

Τα προγνωστικά

Στην ειδική σελίδα των προγνωστικών βρίσκονται οι προβλέψεις των ειδικών και των τίπστερ μας, οι οποίοι έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά από τα υπόλοιπα site της εταιρίας και μεταφράζονται αμέσως μετά την αρχική τους δημοσίευση σε αυτά. Οι αποδόσεις στις οποίες προτείνονται τα προγνωστικά μας είναι από τις στοιχηματικές της Ελλάδας και φροντίζουμε να είναι πάντα διαθέσιμες την ώρα που ανεβαίνουν στο site. Τα στατιστικά τους είναι πλήρως ελεγμένα και απολύτως πραγματικά, και μπορούν να βρεθούν ανά ειδικό και ανά περίοδο. Για να είστε ακριβείς στη παρακολούθηση των προγνωστικών μας, κάντε εγγραφή σε κάθε τίπστερ που σας ενδιαφέρει, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε νέα πρότασή του που ανεβαίνει στο legalbet.gr.

Τα blogs

Στα blogs θα βρείτε άρθρα που η θεματολογία τους καλύπτει όλες τις πτυχές του στοιχήματος. Από αθλητικά νέα μέχρι συμβουλευτικά άρθρα για το στοίχημα και από αναλύσεις υπηρεσιών που αφορούν τους παίκτες του στοιχήματος έως παρουσιάσεις αγορών που προσφέρονται από τα στοιχηματικά sites που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Τα blogs του legalbet.gr είναι το κατάλληλο μέρος για να μάθει ή να βελτιώσει κανείς το παιχνίδι του και να κερδίσει στο στοίχημα.

Η υπηρεσία παραπόνων

Στη Legalbet είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την υπηρεσία παραπόνων μας και όσα έχουμε καταφέρει για τους χρήστες μας μέσα από αυτήν. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε με την στοιχηματική σας και να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας. Με τις προσπάθειές μας αυτές, έχουμε καταφέρει έως τώρα να επιστραφούν πάνω από 270.000 ευρώ συνολικά από όλα τα site μας, αλλά και να επιταχυνθούν οι αναλήψεις σε πολλές περιπτώσεις, κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για ακόμα περισσότερα.