Πλεονεκτήματα

  • Μέλος της Sportingbet με τα πλεονεκτήματα της μητρικής ιστοσελίδας
  • Τεράστιο εύρος στοιχηματικών αγορών (συστήματα, συνδυαστικά, παρολί)
  • Εύχρηστο site με πολύ καλή έκδοση για κινητά και tablets
  • Πλήρες customer service στα Ελληνικά

Μειονεκτήματα

  • Δεν έχει ασιατικά χάντικαπ
  • Όχι πολύ καλές αποδόσεις
  • Περιορισμένοι τρόποι συναλλαγών - Δεν προσφέρονται συναλλαγές με Moneysafe
  • Οι αναλήψεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν απ’ όσο θα θέλαμε

Payment systems

Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
10 €
2500 €
Δωρεάν
2-4 ημέρες
5 €
5000 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
2500 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
2500 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
1000 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
7500 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
2500 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
2500 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
2500 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
2500 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
10 €
Δωρεάν
3 εργάσιμες
5 €
Δωρεάν
24-48 ώρες
10 €
Δωρεάν
3-5 ημέρες
10 €
Δωρεάν
3-5 ημέρες
10 €
Δωρεάν
24-48 ώρες
10 €
Δωρεάν
3-5 ημέρες
10 €
Δωρεάν
3-5 ημέρες
10 €
Δωρεάν
24-48 ώρες
10 €
Δωρεάν
24-48 ώρες

Review of the bookmaker Vistabet from Legalbet

Η Vistabet έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του Έλληνα παίκτη του στοιχήματος ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες ιστοσελίδες στοιχήματος στη χώρα εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια. Δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της Sportingbet, σαν white label αυτής, προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Λειτουργεί αδειοδοτημένα από την Sporting Odds Limited που είναι νόμιμα εγκατεστημένη και αδειοδοτημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ενταχθεί στη μεταβατική διάταξη της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011 (Α180), έχει κάνει έναρξη εργασιών για υπηρεσίες παροχής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου και λειτουργεί νόμιμα στην Ελληνική επικράτεια. Το site προσφέρεται πλήρως στα Ελληνικά και υποστηρίζεται ποιοτικά από customer service που λειτουργεί επίσης στα Ελληνικά και είναι προσβάσιμο μέσω τηλεφώνου με δυνατότητα call back, live chat και email.

Αποδόσεις — Κανονικές

Υπολογίσαμε τη γκανιότα της Vistabet αναλύοντας τις αποδόσεις που προσφέρει και τη κατατάξαμε σε μία από τις τρεις παρακάτω κλίμακες:

από 1% έως 5%: Χαμηλή

από 5.01% έως 7%: Κανονική

από 7.01% έως 10%: Υψηλή

Η ανάλυση γίνεται μετρώντας τις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την αγορά των over/under σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγώνων που ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα. Από τον μέσο όρο των τιμών αυτών προκύπτει και η συνολική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η γκανιότα της Vistabet είναι κανονική στο 6.89%. Στα πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας η γκανιότα της βρίσκεται στο 5.86%, σε αυτά του μεσαίου επιπέδου στο 6.59% και στις μικρότερες διοργανώσεις στο 8.22%.

Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — καλό

Η Vistabet, ακολουθεί τη λογική της μαμάς ιστοσελίδας Sportingbet και διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και πρωταθλημάτων. Έτσι λοιπόν, η εγγραφή στην Vistabet μας δίνει πρόσβαση σε μία ιστοσελίδα με πολλές αγορές και εναλλακτικά χάντικαπ αλλά και άφθονο ζωντανό στοίχημα. Στο live της έχουμε τη δυνατότητα του cash out*, ενώ το live streaming* της στοιχηματικής είναι κι αυτό πολύ πλούσιο και καλύπτει πολλά από τα γεγονότα που προσφέρονται για ζωντανό στοιχηματισμό.

Το site είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Η διάταξη είναι η τυπική, με το μενού των αθλημάτων και πρωταθλημάτων στα αριστερά και σε κατάταξη ανά δημοτικότητα αθλήματος. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα επιλογής αγαπημένων η οποία τα φέρνει ψηλά στη λίστα. Στο κέντρο βρίσκουμε τα highlights της ημέρας με τα live στην κορυφή και στα δεξιά το κουπόνι και τα τοποθετημένα μας στοιχήματα. Η mobile έκδοση είναι και αυτή πολύ φιλική στον παίκτη ενώ και στην ασφάλεια η Vistabet ακολουθεί το παράδειγμα της Sportingbet δίνοντας τη σημασία που χρειάζεται στα προσωπικά και οικονομικά μας δεδομένα.

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι το βασικό άθλημα της Vistabet. Το βρίσκουμε πρώτο στις λίστες του pre game αλλά και του live σε πρώτη σελίδα και στο μενού του ζωντανού στοιχήματος αντίστοιχα. Το πλήθος των πρωταθλημάτων καλύπτει τους πάντες και οι αγορές με τα εναλλακτικά χάντικαπ και τις ειδικές ενότητες προσθέτουν ποικιλία στο παιχνίδι μας.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ προσφέρεται με πολλά πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο. Οι αγορές, pre game και live, είναι πλούσιες με επίσης πολλά εναλλακτικά χάντικαπ και σύνολα αγώνα διαθέσιμα για ποντάρισμα.

Στοίχημα τένις

Το τένις είναι ψηλά ανάμεσα στα αθλήματα που έχει στη λίστα της η Vistabet και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκουμε πολλά τουρνουά, μεγάλα αλλά και μικρότερα, διαθέσιμα όλο τον χρόνο σε pre game και live. Οι αγορές που συνοδεύουν το τένις είναι πολλές και τις βρίσκουμε πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τύποι στοιχημάτων

Όλοι οι γνωστοί τύποι στοιχημάτων είναι διαθέσιμοι στη Vistabet. Συνδυασμοί αγώνων και αθλημάτων αλλά και συστήματα παρολί όπως Trixie*, Yankee*, Canadian*, Heinz* κλπ. είναι μαζί με τα πολλά εναλλακτικά χάντικαπ και τις ειδικές αγορές χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του παίκτη.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live — καλό

Κι εδώ η Sportingbet έχει δώσει τα φώτα της και σαν αποτέλεσμα έχουμε μία πολύ μεγάλη ποικιλία για ζωντανό στοίχημα στη Vistabet. To live έχει μεγάλη σημασία για τους παίκτες και η στοιχηματική τους το προσφέρει απλόχερα. Η αντίστοιχη σελίδα ακολουθεί τον απλό σχεδιασμό του υπόλοιπου site. Αριστερά βρίσκουμε όλα τα γεγονότα που προσφέρονται live κατά δημοτικότητα αθλήματος και πρωταθλήματος. Στο κυρίως κομμάτι είναι το live score στην κορυφή και από κάτω οι αγορές του επιλεγμένου γεγονότος τις οποίες μπορούμε να ταξινομήσουμε με όποια σειρά θέλουμε χρησιμοποιώντας το κουμπί ‘αγαπημένο’ που υπάρχει σε κάθε μία από αυτές. Στα δεξιά υπάρχει το live streaming* και η περιγραφή αγώνα, ενώ από κάτω τους το κουπόνι στοιχήματος και η συντόμευση για τα τοποθετημένα μας στοιχήματα.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ενημερωμένο: 18.04.2024

Company information

Επαφές

Other bookmakers

Σχόλια