Οι στοιχηματικές με τη μεγαλύτερη ποικιλία

Η ποικιλία των στοιχηματικών σε αγορές, αθλήματα και διοργανώσεις είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά που αναλύουμε στις αξιολογήσεις μας. Σε αυτές θα βρείτε γενικά στοιχεία για τη γκάμα των αθλητικών γεγονότων που καλύπτουν, όπως και τα πάντα για τις αγορές τις οποίες προσφέρουν για στοίχημα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και για κάθε άθλημα ξεχωριστά αλλά και για τις pre game και τις live αγορές που διαθέτει κάθε στοιχηματική.

Τα μεγάλα πρωταθλήματα όπως η Premier League, η Primera Division, η Serie A, η Bundesliga και η Ligue 1 είναι δεδομένο ότι προσφέρονται από όλες τις στοιχηματικές με πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα, ενώ και η κάλυψή τους στο Live είναι πλήρης. Τί γίνεται όμως με τις μικρότερες λίγκες; Αν θέλετε να παίξετε στοίχημα σε πιο χαμηλές κατηγορίες θα πρέπει να γνωρίζετε ποια στοιχηματική τις προσφέρει και κατά πόσο τις καλύπτει στοιχηματικά. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε την αξιολόγηση της νόμιμης στοιχηματικής που σας ενδιαφέρει στο Legalbet.gr και να διαβάσετε τα πάντα για αυτήν, συμπεριλαμβανομένου και του στοιχηματικού της εύρους, που περιλαμβάνει τα αθλήματα, τα πρωταθλήματα και τις αγορές που προσφέρει για ποντάρισμα.

Αυτές είναι οι 7 στοιχηματικές με τη μεγαλύτερη ποικιλία στην Ελλάδα.

1. Bet365.gr

Η Bet365 αποτελεί συχνά οδηγό της αγοράς όσον αφορά τη προσφορά σε αθλήματα και πρωταθλήματα. Το στοιχηματικό εύρος που προσφέρει είναι πραγματικά τεράστιο στο σύνολο των αθλημάτων αφού μπορεί κανείς να βρει τα πάντα με ορισμένες επιλογές να είναι η μόνη που τις έχει στις επιλογές της. Στο Live ακολουθεί την ίδια συνταγή, έχοντας διαθέσιμα όποια ματς μπορεί να έχει κάλυψη, τα οποία είναι πραγματικά πάρα πολλά.

Οι αγορές που τα συνοδεύουν είναι επίσης πολύ πλούσιες αφού δεν διστάζει να εξοπλίσει με μία μακρά λίστα ακόμα και μικρότερες λίγκες. Υπηρεσίες όπως Livestreaming* και Cash Out* είναι φυσικά παρούσες σε κορυφαίο επίπεδο, όπως και το Bet Builder* που είναι παρόν σε pre game και live και δίνει τη δυνατότητα για απεριόριστους συνδυασμούς αγορών από το ίδιο γεγονός.

2. Stoiximan.gr

Ο Stoiximan είναι μόνιμος κάτοικος σε παρόμοιες λίστες που κατατάσσουν τις στοιχηματικές. Το φάσμα των αθλητικών και όχι μόνο γεγονότων που βρίσκονται στα μενού του θα καλύψει πλήρως τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος, τόσο από αριθμό διοργανώσεων όσο και από ποικιλία αγορών. Όντας Ελληνικό site, ξέρει πολύ καλά τις ανάγκες του Έλληνα παίκτη και του προσφέρει ανάμεσα σε άλλα και Ελληνικό κουπόνι. Το Live προσφέρεται γενναιόδωρα, με πολλά γεγονότα και πλήρεις αγορές και υπηρεσίες.

3. Novibet.gr

Η Novibet προσφέρει ένα πάρα πολύ καλό πακέτο συνολικά που έχει εξελιχθεί πολύ τελευταία και την βάζει στη λίστα με τις καλύτερες όσον αφορά την ποικιλία των αθλημάτων και πρωταθλημάτων. Οι αγορές της είναι επίσης αναβαθμισμένες και έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο, ειδικά στα ειδικά στοιχήματα και τα fun bets, τα οποία είναι από τα καλύτερα. Στο live είναι επίσης δυνατή, ενώ και τα στοιχήματα Ελληνικού ενδιαφέροντος είναι πολύ καλά.

4. Bwin.gr

Ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την Bwin και τις ομόσταβλές της Sportingbet και Vistabet είναι ο μεγάλος αριθμός αθλημάτων, πρωταθλημάτων και αγορών που τα συνοδεύουν σε pre game και live. Ειδικά στο κομμάτι των εναλλακτικών χάντικαπ και συνόλων, αλλά και των ειδικών αγορών, η Bwin είναι από τις κορυφαίες της Ελληνικής αγοράς.

5. Netbet.gr

Η ποικιλία των στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει η Netbet είναι τεράστια. Το εύρος των πρωταθλημάτων και ο αριθμός των αγορών που τα συνοδεύουν είναι εντυπωσιακά, τόσο στο pre game όσο και στο live, αφού βλέπουμε να μεταφέρεται για ζωντανή κάλυψη σχεδόν το σύνολο του κουπονιού του site.

Οι Ελληνικές λίγκες είναι κι αυτές παρούσες με την Football League να είναι ένα σημαντικό παράδειγμα, και την ύπαρξη ακόμα και παιχνιδιών της Γ’ Εθνικής να αποδεικνύει την προσέγγιση της Netbet στην Ελληνική αγορά. Οι αγορές είναι πολύ πλούσιες, ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις όπου προσφέρονται τα πάντα αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες όπως οι Add2bet* και Bet Maker.

6. Betshop.gr

Η Betshop ξεχωρίζει σε ακόμα μία κατηγορία καταλαμβάνοντας μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες της αγοράς. Το στοιχηματικό της εύρος είναι εντυπωσιακό, ειδικά στο κομμάτι των αγορών όπου βρίσκουμε ακόμα και μικρότερα πρωταθλήματα με πολύ μεγάλο αριθμό διάφορων αγορών, συμπεριλαμβανομένων των combo* και των ειδικών στοιχημάτων.

Το Live της ακολουθεί την ίδια λογική και όσα γεγονότα βρίσκονται εκεί προσφέρονται με εξίσου μεγάλη ποικιλία αγορών και υπηρεσιών όπως το Cash Out* και οι ζωντανές καλύψεις αθλητικών αγώνων μέσω του Live Streaming* που διαθέτει.

7. Winmasters.gr

Η Winmasters παίρνει και αυτή μια θέση στη λίστα μας δικαιωματικά, καθώς έχει φροντίσει πάρα πολύ τον τομέα της προσφοράς της σε λίγκες και αγορές. Ο αριθμός τους είναι πολύ μεγάλος, με τις αγορές να γίνονται πάρα πολλές ειδικά όταν αφορούν στα μεγάλα πρωταθλήματα. Στα live η προσφορά της είναι επίσης μεγάλη αφού μεταφέρει όσο μεγαλύτερο μέρος των pre game αγορών της μπορεί για ζωντανό στοιχηματισμό.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις