Blog ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι αξιολογήσεις μας και τι σας προσφέρουν

Στη Legalbet είμαστε περήφανοι για τις αξιολογήσεις μας. Ο κύριος στόχος μας είναι πάντα να δίνουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στους χρήστες και μέλη της κοινότητάς που δημιουργούμε στα site μας. Αρχικά, συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία μετά από έρευνα αλλά και από τις ίδιες τις εταιρίες, τα οποία στη συνέχεια διασταυρώνουμε ώστε να είμαστε βέβαιοι για την ορθότητα όσων γράφουμε. Έπειτα, δίνουμε σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες μας τη δυνατότητα να συμβάλλουν σε αυτές, γράφοντας ελεύθερα την γνώμη και τις εμπειρίες τους. Όλα αυτά έχουν ως μοναδικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική και ειλικρινή αξιολόγηση κάθε στοιχηματικής εταιρίας που περιλαμβάνεται στο site μας.

Στοίχημα στο over under

Εδώ και πολλά χρόνια, εκτός των προβλέψεων που αφορούν στον τελικό νικητή ενός αγώνα ποδοσφαίρου, πολλούς παίκτες του στοιχήματος τους απασχολεί και ο αριθμός των γκολ που θα σημειωθούν σε αυτόν. Και αυτό γιατί το στοίχημα στο σύνολο των τερμάτων αποτελεί πλέον μία από τις δημοφιλέστερες αγορές στο στοίχημα. Τι σημαίνει over under; Πως παίζουμε στοίχημα στο over under; Τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αποφεύγουμε σε αυτές τις αγορές; Σε αυτό το άρθρο βρίσκονται οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και άλλα για το στοίχημα στο over under, όπως και μία βασική στρατηγική που μπορούμε να ακολουθούμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στις στοιχηματικές εταιρίες.

Ο Stoiximan είναι εδώ

Από σήμερα είναι μαζί μας και η μεγαλύτερη αμιγώς Ελληνική στοιχηματική εταιρία. Δημιουργία Ελληνικής ιδιοκτησίας που απευθύνεται σε Έλληνες παίκτες, τους οποίους γνωρίζει και καταλαβαίνει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Η Betshop μέγας χορηγός της Basket League

Η Betshop προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση στήριξης στο Ελληνικό μπάσκετ προσφέροντας χορηγία στην Basket League από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Αποτελεί λοιπόν πλέον τον μέγα χορηγό του Ελληνικού πρωταθλήματος Basket League, συνεισφέροντας έμπρακτα στον Ελληνικό αθλητισμό.

Στοίχημα στις ισοπαλίες

Αντίθετα με άλλα αθλήματα που κρίνονται με υψηλά σκορ, όπως το μπάσκετ, ένας αγώνας ποδοσφαίρου έχει μία σημαντική πιθανότητα να καταλήξει ισόπαλος. Σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην πρόβλεψη ισοπαλιών και τη διαχείρισή τους. Μοιάζει απλό και γι’ αυτό πολλοί παίκτες του στοιχήματος προσπαθούν να εκμεταλευτούν τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρονται από τις εταιρίες για τις ισοπαλίες, ωστόσο χρειάζονται περισσότερα από μία απλή πρόβλεψη των Χ.

Arbitrage στοίχημα

Το στοίχημα αρμπιτράζ υπόσχεται κέρδη χωρίς ρίσκο. Κάτι που είναι και το απόλυτο ζητούμενο για πολλούς από τότε που υπάρχει στοίχημα. Όπως είναι λογικό λοιπόν, το arbitrage αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να εξηγήσουμε πώς δουλεύει το arbitrage και να ανακαλύψουμε πως και αν μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό.

Διαγωνισμός από την Betshop που θα κάνει ΜΠΑΜ!

Αυτή τη Κυριακή στις 18:00, η Betshop.gr έχει προγραμματίσει έναν διαγωνισμό που θα κάνει ΜΠΑΜ! Θα μοιράσει χρηματικά έπαθλα από €2.000 έως και €24.000 στα τυχερά Betshopboys που θα δουν το όνομά τους να σκάει live στη σελίδα της Betshop στο facebook. Οι βόμβες μετρητών θα συνεχίσουν να σκάνε για μία ολόκληρη ώρα και ανά 5 λεπτά, περιμένοντας τους τυχερούς χρήστες της Betshop να κάνουν δικά τους χιλιάδες ευρώ.

Πως υπολογίζεται η γκανιότα

Η γκανιότα είναι το πρώτο που πρέπει να γνωρίζει ένας παίκτης του στοιχήματος όταν πρόκειται να αποφασίσει σε ποια από τις στοιχηματικές εταιρίες που υπάρχουν θα παίξει, ώστε να αυξήσει τα μακροχρόνια κέρδη του. Τι είναι λοιπόν η γκανιότα; Πως υπολογίζεται η γκανιότα; Και τι εννοούν οι εταιρίες όταν λένε 0% γκανιότα; Η χαμηλότερη γκανιότα ευνοεί τον παίκτη ενώ η υψηλότερη μπορεί να του στερήσει μέρος των κερδών ή ακόμα και του κεφαλαίου του. Αυτός λοιπόν, είναι ένας απλός οδηγός υπολογισμού της γκανιότας των αποδόσεων 1Χ2 ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα σας βοηθήσει να στοιχηματίσετε με όσο πιο ευνοϊκούς όρους γίνεται.

Betshop.gr Τώρα και με Ασιατικά χάντικαπ

Η Betshop, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη Ελλάδα, μεγάλωσε πρόσφατα ακόμα περισσότερο το ήδη πολύ πλούσιο στοιχηματικό της εύρος προσθέτοντας Ασιατικά χάντικαπ σε αυτό. Ομολογουμένως μία στοχευμένη και ολόσωστη προσθήκη, καθώς όπως αναφέραμε και στην αξιολόγησή της πριν την αλλαγή αυτή, διέθετε μία ήδη πολύ πλούσια γκάμα αγορών σε pre game και live που θα την κατέτασσε στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς σε αυτό τον τομέα αν είχε και Ασιατικά χάντικαπ.

Ακριβές σκορ. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το ποντάρισμα στο ακριβές αποτέλεσμα ενός αγώνα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς αγορές στοιχήματος για τους παίκτες ψυχαγωγίας. Πως παίζεται το ακριβές σκορ; Είναι οι προβλέψεις σκορ ρεαλιστικός τρόπος στοιχήματος; 1-0, 2-1, 1-1 ή μήπως 0-0; Σε αυτό το άρθρο αναλύουμε αυτή την αγορά και τις αποδόσεις της, οι οποίες είναι πράγματι πολύ ελκυστικές, ενώ αποτελεί πάντα πρόκληση η ακριβής πρόβλεψη του σκορ ενός αγώνα. Ωστόσο, παρά τις μεγάλες αποδόσεις, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των παικτών σε αυτού του είδους τις αγορές.

Γνωρίστε την Legalbet

Την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ξεκίνησε η πορεία του Legalbet.gr. Δεν πρόκειται όμως για μία αρχή, αλλά για μία συνέχεια, καθώς η Legalbet υπάρχει από το 2006, με παρουσία πλέον σε 5 χώρες και με πολλές χιλιάδες ενεργούς χρήστες. Σκοπός της είναι να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους παίκτες του στοιχήματος, προσφέροντας τις πιο αντικειμενικές και ειλικρινείς αξιολογήσεις όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών αλλά και άλλες υπηρεσίες όπως το κέντρο στοιχήματος, τα blogs και η υπηρεσία παραπόνων.

Τα συστήματα στο στοίχημα: 2-3-4-5-6-7-8 κα

Στο στοίχημα υπάρχουν διάφοροι τρόποι παιξίματος. Τα μονά, που φυσικά αποτελούνται από μία μόνο επιλογή, τα παρολί ή accumulators που αποτελούνται από δύο και περισσότερες επιλογές και έπειτα είναι και τα συστήματα, που μπορούν να περιέχουν από τρεις επιλογές και πάνω σε διάφορους συνδυασμούς και παραλλαγές. Πώς παίζεται το σύστημα στο στοίχημα; Πώς υπολογίζονται τα κέρδη στο στοίχημα με σύστημα; Ποια συστήματα είναι τα πιο έξυπνα και με τα περισσότερα κέρδη; Αυτά και άλλα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ότι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε τα συστήματα στο παιχνίδι σας.

Το πλεονέκτημα της έδρας

Το πλεονέκτημα της έδρας είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο και το στοίχημα και θα πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψη από τους παίκτες. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλουν στο πλεονέκτημα έδρας, άλλοι σε μεγάλο βαθμό και άλλοι σε μικρότερο.

Εταιρίες με Moneysafe

Η Moneysafe είναι από τις δημοφιλέστερες μεθόδους συναλλαγών με τις στοιχηματικές εταιρίες στη χώρα μας. Σε αυτό συνέβαλλαν τα capital controls που όταν επιβλήθηκαν οδήγησαν την Paysafe, η οποία ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών, να παύσει για κάποιο καιρό τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα.

Εταιρίες με Paysafecard

Η Paysafe αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους συναλλαγών με τις στοιχηματικές εταιρίες και όχι μόνο. Η Paysafecard μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμή διαφόρων υπηρεσιών αλλά και για αγορές μέσω ίντερνετ.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο στοίχημα

Στις μέρες μας υπάρχουν πάρα πολλές πηγές πληροφόρησης για όλα τα θέματα, το ίδιο ισχύει και για το στοίχημα. Μπορεί κανείς να βρει οτιδήποτε χρειάζεται να μάθει σχετικά με το στοίχημα αρκετά εύκολα, όμως πολλοί παίκτες ακόμα δεν καταφέρνουν να αποφύγουν μερικά κοινά λάθη και παγίδες. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε απλές επεξηγήσεις για τα βασικά του στοιχήματος, λάθη που συχνά γίνονται και κοστίζουν στους παίκτες και τρόπους για να τα αποφύγετε.

Νόμιμο στοίχημα στη Superleague

Η Ελληνική Superleague, αθλητικά αλλά και στοιχηματικά, είναι μία μέτριου επιπέδου λίγκα ανάμεσα σε αυτές της Ευρώπης και του κόσμου. Για εμάς τους Έλληνες όμως, αποτελεί προφανώς ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα, λόγω εντοπιότητας και συμμετοχής των αγαπημένων μας ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε και αυξημένη γνώση για αυτές και τους παίκτες τους, κάτι που κάνει το Ελληνικό πρωτάθλημα πιο προσιτό σε εμάς στοιχηματικά.

Εταιρίες με ασιατικά χάντικαπ

Το ασιατικό χάντικαπ είναι ένας τύπος στοιχηματικής αγοράς ποδοσφαίρου που ξεκίνησε και είναι πολύ δημοφιλής στην Ασία. Δημιουργήθηκε στην Ινδονησία και ονομάστηκε Ασιατικό Χάντικαπ από τον δημοσιογράφο Joe Saumarez Smith τον Νοέμβριο του 1998, ενώ στις αρχές του 21ου αιώνα ξεκίνησε να κερδίζει σημαντικά σε δημοφιλία.

Στοιχηματικές αποδόσεις και πιθανότητες

Οι αποδόσεις είναι μόνο μια αναπαράσταση κάτι πιο σημαντικού, της πιθανότητας ενός αποτελέσματος. Μαθαίνοντας τον τρόπο υπολογισμού αυτής της πιθανότητας και η μετατροπή της σε δεκαδικές αποδόσεις είναι το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη των δικών σας εκτιμήσεων στοιχηματικής αξίας.

Αλήθειες και μύθοι για το ποδοσφαιρικό στοίχημα

Το αθλητικό στοίχημα αποτελεί καθημερινό χόμπι για εκατομμύρια ανθρώπους εδώ και δεκαετίες, αν όχι αιώνες, στην πιο πρωτόγονη μορφή του. Αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα έχει προσφέρει γόνιμο έδαφος για αμέτρητους δημοφιλείς μύθους όχι μόνο για να ριζώσουν, αλλά και να ανθίσουν πλήρως στο μυαλό του μέσου παίκτη του στοιχήματος.
1
2
60 σημεία
1 θέση στην κατάταξη
Εγγραφείτε στο blog
4 ακόλουθοι
Συντάκτης