Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση
Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR

Αγαπητέ χρήστη, 


Η εφαρμογή του νέου κανονισμού GDPR (General Data Protection Regulation) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδήγησε και την Legalbet στην ενημέρωση και αναθεώρηση της πολιτικής ιδιωτικότητας και προστασίας προσωπικών δεδομένων. 


Για την αποστολή πληροφοριών και για προωθητικές ενέργειες από τη Legalbet είναι απαραίτητη η συγκατάθεση και αποδοχή σας. 


Παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε όταν αποδέχεστε:


  • Υπεύθυνη για τα δεδομένα: LEGALBET SIA
  • Διαχείριση: ανάλυση, τμηματοποίηση και κατηγοριοποίηση χρηστών για την αποστολή εμπορικών προσφορών και προωθητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικά
  • Σκοπός της διαχείρισης: παροχή πληροφοριών για προσφορές και προωθητικές ενέργειες που αφορούν τους χρήστες, με βάση την ανάλυση των ενδιαφερόντων, προτιμήσεων και ενεργειών στο διαδίκτυο
  • Νομιμοποίηση: η συγκατάθεση και αποδοχή σας
  • Αποδέκτες: τα δεδομένα σας δε θα μεταφερθούν σε κανέναν 
  • Δικαιώματα: Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε τις εμπορικές επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή καθώς και πρόσβαση, διόρθωση και διαγραφή των στοιχείων σας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε διαβάστε τις επιπρόσθετες πληροφορίες προσεκτικά.


Μπορείτε να συμβουλευτείτε την πλήρη Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που περιέχει επιπλέον πληροφορίες για τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων. 


Με εκτίμηση, 

Legalbet