Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για τις 22 Απριλίου

Συνεχίζουμε με κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας, της Νικαράγουας και του Τατζικιστάν (!!), τα eSports και κάποια φιλικά, είναι ανάμεσα σε αυτά που συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα, πολύ σημαντικότερα.

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τον τελευταίο καιρό, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα πολλά μας site είναι και αυτό της Λευκορωσίας, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Οι συνεργάτες μας από όλες τις εκδόσεις μας, επίσης εργάζονται καθημερινά προσπαθώντας να αναλύσουν τα υπάρχοντα ματς για να φτάσουν σε όσο καλύτερες στοιχηματικές επιλογές γίνεται σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως. Πηγαίνουμε καλά αλλά συνεχίζουμε με μέτρο, αφού οι λίγκες και οι διοργανώσεις αυτές θέλουν προσοχή. Πάμε λοιπόν στα σημερινά.

16:00 | Χάντμπολ Λευκορωσίας | Masheka - Meshkov Brest

Η ομάδα του Kazimir Kotlinsky βρίσκεται σχεδόν συστηματικά στην 3η θέση, με αυτό να είναι δυνατό κυρίως λόγω του Denis Yankovsky που πήγε στην ομάδα από την Grodno Kronon. Πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ η συμμετοχή στο Challenge Cup έδωσε πολύ χρήσιμες εμπειρίες στο νεαρό ρόστερ της ομάδας, με την νίκη επί της κατόχου CSM από το Βουκουρέστι να είναι πολύ σημαντική. Όσον αφορά στη Brest, νίκησε στο ματς κορυφής με τη SKA και τώρα έχει μία διαφορά ασφαλείας που της επιτρέπει να παίζει πιο χαλαρά. Στην άμυνα κυρίως χαλαρώνει, αφού επέτρεψε ακόμα και στην τελευταία Gomel να της βάλει 30 γκολ. Το χάντικαπ είναι πολύ μεγάλο για αυτή τη στιγμή και πάμε με την έδρα.

19:25 | eSports | Counter-Strike: GO - ESL One: Road to Rio | Triumph Esports - Cloud9

Αυτή τη στιγμή οι Triumph βρίσκονται στην 44η θέση στη κατάταξη και οι Cloud9 στην 28η. Οι ομάδες συμμετείχαν στα προκριματικά της Αμερικανικής ζώνης για το DreamHack και παρόλο που δεν έπαιξαν μεταξύ τους, τα παιχνίδια τους μας δίνουν την ευκαιρία να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Οι Triumph έχασαν από τους Bad News Bears με 2-1 και από τους Swole Patrol με 2-0. Οι Cloud9 από την άλλη κέρδισαν τους New England Whalers με 2-0 και τους Team Envy με 2-1. Επίσης μεταξύ τους συναντήθηκαν τον Ιανουάριο και οι Cloud9 κέρδισαν άνετα με 2-0. Οι Triumph πήραν πρόσφατα κάποιους νέους παίκτες στην ομάδα τους και δεν έχουν ακόμα δέσει με τους υπόλοιπους, αν και βελτιώνονται. Γενικά, οι Cloud9 είναι ανώτεροι αυτή τη στιγμή και δεν περιμένουμε εκπλήξεις στον αγώνα.