Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Novibet στοιχηματική

Προσθήκη

Πλεονεκτήματα

 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Καλές αποδόσεις και παιχνίδια με 0% γκανιότα καθημερινά
 • Γρήγορες και δωρεάν αναλήψεις
 • Bet-referral* που δίνει τη δυνατότητα αύξησης των ορίων μετά από επικοινωνία με το site
 • Πολλά fun bets αλλά και ειδικά για την Super League

Μειονεκτήματα

 • Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του site ίσως δυσκολέψει κάποιους
 • Περιορισμένη γκάμα γεγονότων στο live streaming, αν και βελτιώνεται

Απόδοση — μέτρια

Για να πραγματοποιήσουμε την ανάλυση για τις αποδόσεις της Novibet, βασιστήκαμε σε κάποιες κλίμακες οι οποίες ταξινομούνται με τον ακόλουθο τρόπο: γκανιότα από 1 έως 5 Χαμηλή, από 5 έως 7 Κανονική και από 7 έως 10 Υψηλή. Οι μετρήσεις γίνονται σε κατηγορίες αγώνων τριών επιπέδων από τις οποίες προκύπτει ο μέσος όρος που είναι και η γενική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η Novibet έχει κανονική γκανιότα 5.98. Επί μέρους, σε διοργανώσεις πρώτου επιπέδου η γκανιότα της είναι 5.00, στους αγώνες μεσαίου επιπέδου 5.55 και στου χαμηλότερου 7.38.


Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — καλό

Το εύρος των στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει η Novibet είναι συνολικά πολύ καλό. Η ποικιλία των προσφερόμενων αθλημάτων και πρωταθλημάτων είναι σε καλό επίπεδο, ωστόσο τα ειδικά στοιχήματα και τα fun bets που διαθέτει το site είναι πάρα πολλά, κάτι που ανεβάζει την αξιολόγησή μας στο συγκεκριμένο τομέα σε πολύ καλή ενώ στις αγορές περιλαμβάνονται και ασιατικά χάντικαπ. Στο live η κάλυψη γεγονότων είναι καλή, ενώ σημαντική είναι η προσφορά στοιχημάτων για την Ελληνική αγορά που συμπεριλαμβάνουν και δυνατότητα πονταρισμάτων για Ελληνικές ομάδες και αθλητές. Το cash out* και το live streaming* είναι και αυτά διαθέσιμα στην Novibet.

Το site είναι σχεδιασμένο με τέσσερις στήλες, κάτι που το διαφοροποιεί από την κλασική διάταξη που έχουμε συνηθίσει. Κατά τη γνώμη μας αυτό ίσως δυσκολέψει κάποιους κατά την πλοήγηση, τουλάχιστον στην αρχή, καθώς χρειάζονται 4 κλικ για να φτάσουμε στις αγορές ενός γεγονότος με αυτές να περιορίζονται σε μία από τις τέσσερις στήλες έχοντας κάπως περιορισμένο χώρο προβολής. Αυτή βέβαια είναι η υποκειμενική μας γνώμη με την οποία μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν, ειδικά αφού συνηθίσουν τη διάταξη του site.

Στην αρχική σελίδα τώρα, στα αριστερά βρίσκουμε τη λίστα αθλημάτων και από πάνω της την καρτέλα ¨Δημοφιλή¨ η οποία περιέχει συντομεύσεις για δημοφιλείς διοργανώσεις και κατηγορίες στοιχημάτων. Στην δεύτερη στήλη βλέπουμε κάποια highlights από το live, κάτω τους τα τρέχοντα ζωντανά γεγονότα και χαμηλότερα το πρόγραμμα για τα live που ακολουθούν. Η τρίτη στήλη έχει το παιχνίδι με 0% γκανιότα της ημέρας και από κάτω τα κορυφαία τη ημέρας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Η δεξιά στήλη έχει το δελτίο στοιχήματος και κάποια ενημερωτικά μπάνερ που αφορούν σε υπηρεσίες της εταιρίας. Τα 4 κλικ που αναφέραμε προκύπτουν επιλέγοντας ένα άθλημα (1ο κλικ) από την αριστερή στήλη, τα πρωταθλήματα δεν ανοίγουν κάτω από αυτό αλλά στην δεύτερη στήλη. Επιλέγουμε την κατηγορία που μας ενδιαφέρει (2ο κλικ) και πατάμε προβολή (3ο κλικ) για να εμφανιστούν οι αγώνες. Στη συνέχεια πατάμε στον αγώνα που μας ενδιαφέρει (4ο κλικ) ώστε να εμφανιστούν οι αγορές του στην τρίτη στήλη. Η mobile έκδοση, είναι λειτουργική και προσφέρει μια καλή λύση πρόσβασης στο λογαριασμό από οπουδήποτε, ενώ υπάρχουν και τα mobile apps για Android και iOS για να κατεβάσει κανείς. Όσον αφορά την ασφάλεια, η Novibet τηρεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και προστατεύει τα προσωπικά και οικονομικά μας δεδομένα μέσω της SSL κρυπτογράφησης και των απαραίτητων πρωτοκόλλων που διαθέτει.


Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο 1 άθλημα της Novibet και η προσφορά του είναι πολύ καλή αν συνυπολογίσουμε την πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και fun bets που συμπεριλαμβάνονται. Στο live ο αριθμός των αγώνων είναι ικανοποιητικός ενώ δεν λείπουν τα ασιατικά χάντικαπ.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ συγκαταλέγεται στα βασικά αθλήματα της στοιχηματικής και παρέχεται με καλή κάλυψη από μεγάλα και μικρότερα πρωταθλήματα. Οι αγορές είναι περιορισμένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ και στο live θα βρούμε λιγότερα γεγονότα σε σύγκριση με άλλα site.

Στοίχημα τένις

Όπως και το μπάσκετ, έτσι και το τένις βρίσκεται ψηλά στη λίστα των αθλημάτων για την Novibet. Η κάλυψη είναι σε καλό επίπεδο σε pre game και live ενώ οι αγορές μπορεί να μην έχουν φυσικά το εύρος του ποδοσφαίρου, θα ικανοποιήσουν όμως αυτούς που ενδιαφέρονται για το άθλημα, ενώ είναι διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τύποι στοιχημάτων

Όλοι οι γνωστοί τύποι στοιχημάτων περιλαμβάνονται στην Novibet μαζί με τα γνωστά συστήματα (Trixie, Patent, Yankee, Lucky15. Canadian, Lucky31, Heinz, Super Heinz κ.α.)* ενώ όπως ήδη αναφέραμε ο αριθμός ειδικών και fun bets είναι από τους μεγαλύτερους της αγοράς και μαζί με τα combo* στοιχήματα όπως Τελικό Αποτέλεσμα + under/over δημιουργούν ένα πλήρες στοιχηματικό πακέτο. Εκτός αυτών, βρίσκουμε και την κατηγορία ¨The Greeks¨ όπου περιέχονται όλα τα στοιχήματα που έχουν σχέση με τις Ελληνικές ομάδες και αθλητές όπως ο Γιάννης Αντετοκούμπο για παράδειγμα. Επιπλέον, η Novibet διαθέτει και την υπηρεσία ¨Bet-referral¨* η οποία δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε το ύψος των ορίων πονταρίσματος με έναν εκπρόσωπο της στοιχηματικής αλλά και το ¨Ask Trader¨* μέσω του οποίου μπορούμε να αιτηθούμε για μία αγορά η οποία δεν υπάρχει ακόμα στα κουπόνια της Novibet.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live — καλό

Το live στην Novibet κατατάσσεται κάπου στον μέσο όρο των στοιχηματικών εταιριών και θα καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων παικτών του στοιχήματος. Παρέχει cash out και live streaming, το οποίο είναι αρκετά βελτιωμένο σχετικά με το παρελθόν όσον αφορά τον αριθμό των καλυπτόμενων γεγονότων, με τη Novibet να συνεχίζει την εξέλιξή του που ίσως σύντομα το οδηγήσει ανάμεσα στα καλύτερα της αγοράς.

Η σελίδα ακολουθεί το σχεδιασμό του υπόλοιπου site με την διάταξη να παραμένει χωρισμένη σε τέσσερις στήλες. Στην αριστερή στήλη είναι η λίστα των αθλημάτων και στην κορυφή έχει κάποια live highlights. Στο κύριο μέρος της 2ης και της 3ης στήλης αναπτύσσονται οι αγορές και στην κορυφή τους το scoreboard και η περιγραφή ή το live streaming του αγώνα αντίστοιχα. Στα δεξιά βρίσκουμε το δελτίο στοιχήματος με το κουπόνι στοιχηματισμού, τα τοποθετημένα πονταρίσματα και το cash out, ενώ από κάτω τους διάφορα ενημερωτικά μπάνερ της εταιρίας.


* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πλεονεκτήματα:
Γρήγορη ταυτοποίηση Γρήγορες αναλήψεις Χαμηλή γκανιότα
Μειονεκτήματα:
Απουσία app

Σχετικά με τη στοιχηματική

Η Novibet ιδρύθηκε στην Μεγάλη Βρετανία το 2010 και από το 2011 δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα νόμιμα, βελτιώνοντας το προϊόν της συνεχώς. Η Logflex Limited η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Αγγλίας και Ουαλίας με αριθμό μητρώου 6899081, εδρεύει στην Αγγλία. Η ιστοσελίδα Novibet.gr λειτουργεί υπό την Novigroup Limited η οποία είναι αδειοδοτημένη και ελέγχεται από την Αρχή Παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου (αριθμός αδείας 000-039440-R-319360-017). Το site της Novibet λειτουργεί στα Ελληνικά όπως και το customer service με το οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω τηλεφώνου, live chat, email, skype και fax το διάστημα 09:00 – 02:00 καθημερινά.


Οδηγός εγγραφής

Η εγγραφή πραγματοποιείται σε μία σελίδα


thumb_5b56f43eb1ecf_1532425278.png


Στην σελίδα αυτή συμπληρώνουμε το email, τα στοιχεία διεύθυνσης, το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης και τον αριθμό τηλεφώνου. Επίσης επιλέγουμε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, νόμισμα, ερώτηση ασφαλείας και την απάντησή της και αγαπημένη ομάδα. Τέλος, επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε 21 ετών και πάνω και ότι αποδεχόμαστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους και Προϋποθέσεις της Novibet και πατάμε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.


Συναλλαγές

Οι καταθέσεις στην Novibet γίνονται με όλους τους τρόπους άμεσα και δωρεάν και τα ελάχιστα όρια για αυτές είναι 10 ευρώ για κάρτες, Neteller, Skrill, Moneysafe και Viva, 5 ευρώ για Paysafe και 1 ευρώ για Τραπεζική Μεταφορά. Οι αναλήψεις γίνονται με περιορισμένους τρόπους σε σχέση με τις καταθέσεις, είναι όμως επίσης δωρεάν. Το ελάχιστο όριο ανάληψης είναι 10 ευρώ εκτός της Τραπεζικής Μεταφοράς που είναι 50 ευρώ. Για τις διαθέσιμες κάρτες χρειάζονται 1-5 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί μία ανάληψη, 1-3 η Τραπεζική Μεταφορά ενώ Neteller, Skrill, Paysafe, Moneysafe και Viva θέλουν 0-24 ώρες. Να σημειωθεί ότι οι συναλλαγές με κάρτες γίνονται μέσω της Viva.

Skype, Live chat
Apple AppStore
Google Play Market
Mobile έκδοση
Παίξε νόμιμα online στοίχημα
www.novibet.gr
Δυστυχώς, οι περισσότεροι συνηθίζουν να αφήνουν σχόλια μόνο όταν είναι δυσαρεστημένοι με κάτι - ενώ όταν είναι ευχαριστημένοι όχι. Σας παρακαλούμε να μοιραστείτε και τα θετικά, ώστε να γίνουν οι αξιολογήσεις μας όσο πιο δίκαιες γίνεται. Είμαστε σίγουροι, ότι μπορείτε να βρείτε μειονεκτήματα αλλά και πλεονεκτήματα αυτής της στοιχηματικής.

Εκτιμούμε το fair play και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να λύσουμε τυχόν διαφορές μεταξύ παικτών και στοιχηματικών. Θα θέλαμε όμως να γνωρίζετε ότι ορισμένα αμφιλεγόμενα θέματα ενδέχεται να μην ανήκουν στην αρμοδιότητα της Legalbet. Για παράδειγμα:


 • Ακύρωση κερδών λόγω ύποπτου χαρακτήρα του αγώνα (στημένοι αγώνες)
 • Ακύρωση κερδών λόγω πονταρίσματος live σε γεγονότα που έχουν λήξει
 • Απώλεια κεφαλαίων λόγω πρόσβασης τρίτου στο λογαριασμό
 • Αποκλεισμός λογαριασμού παράλληλα με την καταβολή του ποσού της κατάθεσης πολλαπλών λογαριασμών Πολλαπλοί λογαριασμοί είναι διάφοροι λογαριασμοί που συμπεριλαμβάνουν έναν στον οποίο είχαν επιβληθεί περιορισμοί προηγουμένως. Πολλαπλοί λογαριασμοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποφυγή περιορισμών.
 • Περιορισμός λογαριασμών (περιορισμός των αποδόσεων ή των ορίων στοιχηματισμού). Μπορείτε να αφήσετε feedback σχετικά με αυτά τα θέματα. Θα ληφθεί σίγουρα υπόψη από μία στοιχηματική και άλλους χρήστες.


Ακόμα και αν το παράπονό σας ταιριάζει σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες και εξακολουθείτε να θέλετε να υποβάλετε ένα παράπονο πιστεύοντας ότι η στοιχηματική δεν είναι δίκαιη μαζί σας - συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.


Σημαντικό

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης της στοιχηματικής ως πρώτο βήμα και να προσπαθήσετε να μάθετε τον λόγο που δεν σας ικανοποιεί η λύση που σας προτείνει. Αφού βεβαιωθείτε ότι η επικοινωνία με την υποστήριξη της στοιχηματικής δεν είχε αποτέλεσμα, θα δεχτούμε την καταγγελία σας. Λάβετε υπόψη ότι θα εξετάσουμε τα παράπονα μόνο για θέματα που δεν είναι παλαιότερα του ενός μήνα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα