Πλεονεκτήματα

  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Καλές αποδόσεις και παιχνίδια με 0% γκανιότα καθημερινά**
  • Γρήγορες και δωρεάν αναλήψεις
  • Πολλοί τρόποι συναλλαγών
  • Bet-referral* που δίνει τη δυνατότητα αύξησης των ορίων μετά από επικοινωνία με το site
  • Πολλά fun bets αλλά και ειδικά για την Super League

Μειονεκτήματα

  • Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του site ίσως δυσκολέψει κάποιους
  • Περιορισμένες ασιατικές αγορές σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Payment systems

Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
1 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
1 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
1000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
50 €
Δωρεάν
1-3 εργάσιμες ημέρες
10 €
Δωρεάν
0-24 ώρες
10 €
Δωρεάν
0-24 ώρες
10 €
Δωρεάν
0-24 ώρες
10 €
Δωρεάν
1-5 εργάσιμες ημέρες
10 €
Δωρεάν
1-5 εργάσιμες ημέρες
10 €
Δωρεάν
0-24 ώρες
10 €
Δωρεάν
0-24 ώρες

Review of the bookmaker Novibet from Legalbet

Η Novibet ιδρύθηκε στην Μεγάλη Βρετανία το 2010 και από το 2011 δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα νόμιμα, βελτιώνοντας το προϊόν της συνεχώς. Η Logflex Limited η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Αγγλίας και Ουαλίας με αριθμό μητρώου 6899081, εδρεύει στην Αγγλία. Η ιστοσελίδα Novibet.gr λειτουργεί υπό την Novigroup Limited η οποία είναι αδειοδοτημένη και ελέγχεται από την Αρχή Παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου (αριθμός αδείας 000-039440-R-319360-017). Το site της Novibet λειτουργεί στα Ελληνικά όπως και το customer service με το οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω τηλεφώνου, live chat, email, viber, skype και fax το διάστημα 09:00 – 02:00 καθημερινά.

Αποδόσεις — Κανονικές

Υπολογίσαμε τη γκανιότα της Novibet αναλύοντας τις αποδόσεις που προσφέρει και τη κατατάξαμε σε μία από τις τρεις παρακάτω κλίμακες:

από 1% έως 5%: Χαμηλή

από 5.01% έως 7%: Κανονική

από 7.01% έως 10%: Υψηλή

Η ανάλυση γίνεται μετρώντας τις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την αγορά των over/under σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγώνων που ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα. Από τον μέσο όρο των τιμών αυτών προκύπτει και η συνολική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η γκανιότα της Novibet είναι κανονική στο 5.28%. Στα πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας η γκανιότα της βρίσκεται στο 5.15%, σε αυτά του μεσαίου επιπέδου στο 4.83% και στις μικρότερες διοργανώσεις στο 5.85%.

Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — καλό

Το εύρος των στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει η Novibet είναι συνολικά πάρα πολύ καλό. Η ποικιλία των προσφερόμενων αθλημάτων και πρωταθλημάτων είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ και τα ειδικά στοιχήματα και τα fun bets που διαθέτει το site είναι πάρα πολλά και από τις αγορές δεν λείπουν και τα ασιατικά χάντικαπ. Στο live η κάλυψη γεγονότων είναι επίσης καλή, ενώ σημαντική είναι η προσφορά στοιχημάτων για την Ελληνική αγορά που συμπεριλαμβάνουν και δυνατότητα πονταρισμάτων για Ελληνικές ομάδες και αθλητές. Το cash out* και το live streaming* είναι και αυτά διαθέσιμα στην Novibet, με το τελευταίο να έχει αναπτυχθεί τόσο τελευταία που πλέον θεωρείται ένα από τα πληρέστερα της αγοράς.

Το site είναι σχεδιασμένο με τέσσερις στήλες, κάτι που το διαφοροποιεί από την κλασική διάταξη που έχουμε συνηθίσει. Κατά τη γνώμη μας αυτό ίσως δυσκολέψει κάποιους κατά την πλοήγηση, τουλάχιστον στην αρχή, καθώς χρειάζονται 4 κλικ για να φτάσουμε στις αγορές ενός γεγονότος με αυτές να περιορίζονται σε μία από τις τέσσερις στήλες έχοντας κάπως περιορισμένο χώρο προβολής. Αυτή βέβαια είναι η υποκειμενική μας γνώμη με την οποία μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν, ειδικά αφού συνηθίσουν τη διάταξη του site.

Στην αρχική σελίδα τώρα, στα αριστερά βρίσκουμε τη λίστα αθλημάτων και από πάνω της την καρτέλα ¨Δημοφιλή¨ η οποία περιέχει συντομεύσεις για δημοφιλείς διοργανώσεις και κατηγορίες στοιχημάτων. Στην δεύτερη στήλη βλέπουμε κάποια highlights από το live, κάτω τους τα τρέχοντα ζωντανά γεγονότα και χαμηλότερα το πρόγραμμα για τα live που ακολουθούν. Η τρίτη στήλη έχει το παιχνίδι με 0% γκανιότα** της ημέρας και από κάτω τα κορυφαία της ημέρας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Η δεξιά στήλη έχει το δελτίο στοιχήματος και κάποια ενημερωτικά μπάνερ που αφορούν σε υπηρεσίες της εταιρίας. Τα 4 κλικ που αναφέραμε προκύπτουν επιλέγοντας ένα άθλημα (1ο κλικ) από την αριστερή στήλη, τα πρωταθλήματα δεν ανοίγουν κάτω από αυτό αλλά στην δεύτερη στήλη. Επιλέγουμε την κατηγορία που μας ενδιαφέρει (2ο κλικ) και πατάμε προβολή (3ο κλικ) για να εμφανιστούν οι αγώνες. Στη συνέχεια πατάμε στον αγώνα που μας ενδιαφέρει (4ο κλικ) ώστε να εμφανιστούν οι αγορές του στην τρίτη στήλη. Η mobile έκδοση, είναι λειτουργική και προσφέρει μια καλή λύση πρόσβασης στο λογαριασμό από οπουδήποτε, ενώ υπάρχουν και τα mobile apps για Android και iOS για να κατεβάσει κανείς. Όσον αφορά την ασφάλεια, η εγγραφή στη Novibet είναι πλήρως εξασφαλισμένη αφού η ιστοσελίδα τηρεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και προστατεύει τα προσωπικά και οικονομικά μας δεδομένα μέσω της SSL κρυπτογράφησης και των απαραίτητων πρωτοκόλλων που διαθέτει.

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο 1 άθλημα της Novibet και η προσφορά του είναι εξαιρετική αν συνυπολογίσουμε την πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και fun bets που συμπεριλαμβάνονται. Στο live ο αριθμός των αγώνων είναι πολύ καλός ενώ δεν λείπουν τα ασιατικά χάντικαπ.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ συγκαταλέγεται στα βασικά αθλήματα της στοιχηματικής και παρέχεται με καλή κάλυψη από μεγάλα και μικρότερα πρωταθλήματα. Οι αγορές είναι περιορισμένες σε σχέση με το ποδόσφαιρο, ενώ και στο live θα βρούμε λιγότερα γεγονότα σε σύγκριση με αυτό.

Στοίχημα τένις

Όπως και το μπάσκετ, έτσι και το τένις βρίσκεται ψηλά στη λίστα των αθλημάτων για την Novibet. Η κάλυψη είναι σε καλό επίπεδο σε pre game και live ενώ οι αγορές μπορεί να μην έχουν φυσικά το εύρος του ποδοσφαίρου, θα ικανοποιήσουν όμως αυτούς που ενδιαφέρονται για το άθλημα, ενώ είναι διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τύποι στοιχημάτων

Όλοι οι γνωστοί τύποι στοιχημάτων περιλαμβάνονται στην Novibet μαζί με τα γνωστά συστήματα (Trixie, Patent, Yankee, Lucky15. Canadian, Lucky31, Heinz, Super Heinz κ.α.)* ενώ όπως ήδη αναφέραμε ο αριθμός ειδικών και fun bets είναι από τους μεγαλύτερους της αγοράς και μαζί με τα combo* στοιχήματα όπως Τελικό Αποτέλεσμα + under/over δημιουργούν ένα πλήρες στοιχηματικό πακέτο. Εκτός αυτών, βρίσκουμε και την κατηγορία ¨The Greeks¨ όπου περιέχονται όλα τα στοιχήματα που έχουν σχέση με τις Ελληνικές ομάδες και αθλητές όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για παράδειγμα. Επιπλέον, η Novibet διαθέτει και την υπηρεσία ¨Bet-referral¨* η οποία δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε το ύψος των ορίων πονταρίσματος με έναν εκπρόσωπο της στοιχηματικής αλλά και το ¨Ask Trader¨* μέσω του οποίου μπορούμε να αιτηθούμε για μία αγορά η οποία δεν υπάρχει ακόμα στα κουπόνια της Novibet.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

** Αφορά την επιλογή ‘’Νικητής αγώνα’’ πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Live — καλό

Το live στην Novibet κατατάσσεται πάνω από τον μέσο όρο των στοιχηματικών εταιριών και θα καλύψει τις ανάγκες και των απαιτητικότερων παικτών του στοιχήματος. Παρέχει cash out και live streaming, το οποίο είναι πολύ βελτιωμένο σχετικά με το παρελθόν όσον αφορά τον αριθμό των καλυπτόμενων γεγονότων, με τη Novibet να έχει καταφέρει να το κάνει ένα από τα καλύτερα της αγοράς.

Η σελίδα ακολουθεί το σχεδιασμό του υπόλοιπου site με την διάταξη να παραμένει χωρισμένη σε τέσσερις στήλες. Στην αριστερή στήλη είναι η λίστα των αθλημάτων και στην κορυφή έχει κάποια live highlights. Στο κύριο μέρος της 2ης και της 3ης στήλης αναπτύσσονται οι αγορές και στην κορυφή τους το scoreboard και η περιγραφή ή το live streaming του αγώνα αντίστοιχα. Στα δεξιά βρίσκουμε το δελτίο στοιχήματος με το κουπόνι στοιχηματισμού, τα τοποθετημένα πονταρίσματα και το cash out, ενώ από κάτω τους διάφορα ενημερωτικά μπάνερ της εταιρίας.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ενημερωμένο: 11.08.2021
Βαθμολογία αξιολόγησης: 1 / 5
Εκτίμηση:

Company information

Επαφές
Skype, Viber, Live chat

Other bookmakers

Σχόλια