Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για τις 12 Απριλίου.

Συνεχίζουμε με κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας, της Νικαράγουας και του Τατζικιστάν (!!), τα eSports και κάποια φιλικά, είναι ανάμεσα σε αυτά που συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα, πολύ σημαντικότερα.

5e7894e2ddd78_1584960738.png

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τον τελευταίο καιρό, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα πολλά μας site είναι και αυτό της Λευκορωσίας, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Οι συνεργάτες μας από όλες τις εκδόσεις μας, επίσης εργάζονται καθημερινά προσπαθώντας να αναλύσουν τα υπάρχοντα ματς για να φτάσουν σε όσο καλύτερες στοιχηματικές επιλογές γίνεται σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως. Πηγαίνουμε καλά αλλά συνεχίζουμε με μέτρο, αφού οι λίγκες και οι διοργανώσεις αυτές θέλουν προσοχή. Πάμε λοιπόν στα σημερινά.

5e7750c65920a_1584877766.png

17:00 | Πρεμιερ Λιγκ Λευκορωσίας | Σμολέβιτσι — Σαχτάρ Σόλιγκορσκ

Η Σμολέβιτσι έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα τρία παιχνίδια που έχει παίξει, γκολ που της έδωσε και τον έναν βαθμό που έχει στο πρωτάθλημα. Γενικά παίζει παθητικά στα ματς της, βασιζόμενη κυρίως στην ομολογουμένως ικανή της άμυνα. Η Σαχτάρ από την άλλη, δεν έχει παίξει ακόμα το ποδόσφαιρο που όλοι στην ομάδα προσδοκούσαν. Το σημερινό παιχνίδι μοιάζει ιδανικό για να αρχίσει να ανεβαίνει. Γενικά περιμένουμε ένα κλειστό ματς, που η φιλοξενούμενη εκμεταλλευόμενη και την απουσία του βασικού τερματοφύλακα της Σμολέβιτσι Filtsov μπορεί να πάρει τουλάχιστον τον έναν βαθμό. Το combo της διπλής ευκαιρίας Χ2 με το under καλύπτει αυτά τα ενδεχόμενα και το ποντάρουμε.

Επιλογή: Χ2 & under 2.5 @ 1.73 Stoiximan

5e7c870f0e0bb_1585219343.png

19:25 | eSports | Counter Strike: GO - ESL Pro League | Team Liquid - Evil Geniuses

Οι Evil Geniuses κέρδισαν τους FURIA και συναντάνε πάλι τους Team Liquid στον τελικό της ESL Pro League. Τώρα όμως οι Team Liquid έχουν μία κάρτα στα χέρια τους, κάτι που κάνει την επικράτηση των Evil Geniuses ακόμα πιο δύσκολη. Η απλή νίκη λίγο πάνω από το 1.20 δεν λέει τίποτα, το χάντικαπ -1.5 όμως έχει λογική, αφού ακόμα και να χάσουν έναν χάρτη ο τελικός παίζεται στους τρεις. Μία νίκη των Team Liquid με 3-0 είναι πιθανή, οπότε το -1.5 έχει αρκετή ασφάλεια, τόση που κάνει το 1.57 που του δίνεται να έχει αξία.

Επιλογή: Team Liquid -1.5 @ 1.57 Bet365

5e457a298cf8f_1581611561.jpeg