Τρόποι κατάθεσης: όλες οι εναλλακτικές

Η συνεχής ανάπτυξη του διαδικτύου και των online στοιχηματικών site έχει αναγκάσει τις τελευταίες να αναζητούν διαρκώς για τις καλύτερες και ασφαλέστερες μεθόδους συναλλαγών. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε τους πιο συνηθισμένους τρόπους κατάθεσης και ανάληψης που είναι διαθέσιμοι στους παίκτες.

Πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες

Αναμφισβήτητα η πιο διαδεδομένη μέθοδος που χρησιμοποιείται από τους παίκτες, οι οποίοι επωφελούνται με διάφορους τρόπους από αυτήν. Δύο είναι οι κύριοι τύποι καρτών που συναντάμε, η Visa και η Mastercard. Αμφότερες πολύ διαδεδομένες στην Ελλάδα και το τραπεζικό μας σύστημα, όπως και στα στοιχηματικά site.

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών είναι τις περισσότερες φορές δωρεάν. Οι καταθέσεις στον στοιχηματικό σας λογαριασμό γίνεται άμεσα, κάτι που δεν ισχύει και για τις αναλήψεις, των οποίων οι χρόνοι κυμαίνονται ανάλογα με την στοιχηματική και την τράπεζά σας. Ο μέσος όρος την τρέχουσα περίοδο είναι γύρω στις 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Skrill / Neteller

Μία μέθοδος με αντίστοιχα πλεονεκτήματα με αυτά των καρτών είναι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Με τα Skrill και Neteller που έχουμε σαν παράδειγμα, οι καταθέσεις γίνονται άμεσα και οι αναλήψεις αρκετά γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού στα site των υπηρεσιών αυτών. Επίσης, και τα δύο προσφέρουν τη δυνατότητα για έκδοση φυσικής κάρτας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε ακριβώς όπως και την κάρτα της τράπεζάς σας.

Skrill και Neteller γίνονται αποδεκτά από τα περισσότερα στοιχηματικά site, με τις αναλήψεις να ολοκληρώνονται μέσα σε 48 ώρες, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις τα χρήματα φτάνουν σε εσάς αρκετά συντομότερα. Το μειονέκτημα με αυτές τις μεθόδους είναι ότι υπόκεινται σε τέλη για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε με αυτές. Εκτός από τις δοσοληψίες με τη στοιχηματική, η ανάληψη των χρημάτων από ένα ATM με τη φυσική κάρτα κοστίζει ένα ποσοστό επί του ποσού που κάνετε ανάληψη και επιπλέον ένα ποσό ανά συναλλαγή που χρεώνει η τράπεζα στην οποία ανήκει το ATM. Αλλά και οι αποστολές ή λήψεις χρημάτων μεταξύ Skrill και Neteller λογαριασμών χρεώνονται και αυτές ποσοστιαία.

Ωστόσο, με τη χρήση της Skrill Prepaid Mastercard, είναι δωρεάν οι αγορές σε καταστήματα, οι πληρωμές υπηρεσιών και η παραλαβή μετρητών σε ταμείο και online. Για την χρήση της κάρτας αυτής πληρώνετε €10 ετήσια συνδρομή. Η αποστολή χρημάτων σε μία διεύθυνση email ή άλλο λογαριασμό Skrill κοστίζει 1.45% του ποσού που αποστέλλετε ενώ η ανάληψη χρημάτων από ATM θα σας κοστίσει 1.75% του ποσού και μία επιπλέον χρέωση της τράπεζας γύρω στα €2 κατά μέσο όρο.

Στη περίπτωση του Neteller οι χρεώσεις είναι όμοιες με αυτές του Skrill. Ισχύει επίσης ετήσια συνδρομή, η αποστολή χρημάτων χρεώνεται με 1.45% επί του ποσού και η ανάληψη χρημάτων 1.75% + την όποια χρέωση της τράπεζας με μέσο όρο τα €2. Αγορές και πληρωμές υπηρεσιών είναι δωρεάν.

Για περισσότερες και ενημερωμένες πληροφορίες, προτείνουμε να επισκεφθείτε τα επίσημα site των υπηρεσιών αυτών.

Paysafecard

Αυτή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται μόνο για κατάθεση χρημάτων στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Δημιουργώντας έναν my paysafecard λογαριασμό, αποκτάτε πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή και αγοράζοντας κωδικούς PIN των 5, 10, 25, 50 και 100 ευρώ από αναρίθμητα σημεία πώλησης, μπορείτε να πιστώσετε τον λογαριασμό σας. Δείτε περισσότερα για την Paysafecard σε αυτό το άρθρο.

Moneysafe

Η Moneysafe είναι από τις δημοφιλέστερες μεθόδους συναλλαγών με τις στοιχηματικές στη χώρα μας. Σε αυτό συνέβαλλαν τα capital controls που όταν επιβλήθηκαν οδήγησαν την Paysafe, η οποία ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών, να παύσει για κάποιο καιρό τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα, αυξάνοντας τη δημοτικότητα της Moneysafe, η οποία είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που επιτρέπει και αυτό την έκδοση φυσικής, Mastercard κάρτας την οποία πιστώνει κανείς από πάρα πολλά σημεία πώλησης.

Τραπεζική μεταφορά

Αν για κάποιο λόγο δεν σας καλύπτει μία από τις παραπάνω επιλογές, μπορείτε να κάνετε κατάθεση μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι οι μεταφορές αυτές χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθούν. Καταθέσεις και αναλήψεις χρειάζονται έως και 5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τράπεζα και τη στοιχηματική.

Αυτοί είναι οι πιο διαδεδομένοι τρόποι συναλλαγών με τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα. Με κορυφαίες αυτών τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Skrill και το Neteller αλλά και την Paysafecard. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως τα Skrill, Neteller, Paysafecard και Moneysafe κερδίζουν διαρκώς την εμπιστοσύνη των Ελλήνων παικτών, αφού αποτελούν ασφαλείς επιλογές συναλλαγών και παράλληλα είναι εύκολες στη χρήση. Μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς τους το χρωστάνε στα capital controls αφού κατά τη διάρκειά τους αποτέλεσαν λύση για πολλούς.

Σαφώς οι τρόποι συναλλαγών είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την επιλογή στοιχηματικής, δεν θα πρέπει όμως να είναι το βασικό χαρακτηριστικό για την επιλογή αυτή, καθώς η γκανιότα, το στοιχηματικό εύρος και η συνολική φήμη μιας στοιχηματικής είναι πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στα οποία πρέπει να δίνεται και η ανάλογη βαρύτητα.

Ξεκινήστε να στοιχηματίζετε!

Copy the token