Τι να θυμάστε όταν επιλέγετε στοιχηματική; 9 σημεία για να προσέξετε

Δεδομένης της πληθώρας των στοιχηματικών που λειτουργούν στην Ελληνική αγορά σήμερα, η επιλογή της καταλληλότερης για τον καθένα μπορεί να είναι μία πολύπλοκη υπόθεση. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή σας.

Φήμη

Αρχικά, η φήμη μιας στοιχηματικής είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνετε υπ’ όψη. Μία στοιχηματική που λειτουργεί online και έχει καλή φήμη σας εγγυάται πρώτα απ’ όλα την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Τη δεδομένη στιγμή, υπάρχουν πολλές εταιρίες για να παίξει κανείς, δεν είναι όμως όλες το ίδιο αξιόπιστες. Πριν ξεκινήσετε να παίζετε στο ίντερνετ, καλό είναι να ψάξετε για όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε εξειδικευμένα site όπως το δικό μας, ώστε να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Η φήμη μιας εταιρίας χτίζεται με τον καιρό, με μία έγκυρη εικόνα να σχετίζεται με τις καλές της υπηρεσίες συνολικά.

Στοιχηματική εμπειρία

Κάποια ερωτήματα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας είναι πόσο εύχρηστο είναι το site της, πόσο γρήγορα φορτώνει, πόσο γρήγορα τοποθετούνται τα στοιχήματα, πόσος καιρός χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μία ανάληψη; Η συμβουλή μας είναι να δοκιμάσετε το site ξανά και ξανά και αν συναντήσετε δυσκολίες στη χρήση, να ψάξετε για άλλη εταιρία. Η διαθεσιμότητα επίσης σε mobile λύσεις για πρόσβαση στον λογαριασμό σας από το κινητό και το τάμπλετ είναι επίσης πολύ σημαντική στις μέρες μας, οπότε αυτό το στοιχείο είναι κάτι ακόμα που θα πρέπει να δείτε πριν καταλήξετε.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η διαθεσιμότητα ζωντανής συνομιλίας με εκπρόσωπο της στοιχηματικής είναι καίριας σημασίας όσον αφορά την εξυπηρέτησή σας, ειδικά αν είστε αρχάριος στη χρήση. Μέσω του chat, θα μπορέσετε να λύσετε γρήγορα τυχόν θέματα που μπορεί να προκύψουν, για να μπορέσετε τελικά να απολαύσετε μία θετική στοιχηματική εμπειρία.

Μέθοδοι κατάθεσης

Οι περισσότερες στοιχηματικές διαθέτουν σχεδόν όλες τις γνωστές μεθόδους κατάθεσης, όχι όμως όλες. Αφού έχετε αποφασίσει την μέθοδο κατάθεσης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα της από το site στο οποίο πρόκειται να εγγραφείτε, όπως επίσης και το ελάχιστο ποσό κατάθεσης που επιτρέπει.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί μία ανάληψη;

Κανείς δεν θέλει να περιμένει για μέρες ώστε να δει τα χρήματά του να φτάνουν στα χέρια του. Συνήθως η επεξεργασία των αναλήψεων γίνεται σχετικά γρήγορα, ανάλογα και από τη μέθοδο ανάληψης, ωστόσο είναι καλό να γνωρίζουμε όσα περισσότερα μπορούμε σχετικά με τους χρόνους αυτούς πριν από την εγγραφή μας σε κάποια στοιχηματική.

Οι αποδόσεις

Ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για την επιλογή στοιχηματικής είναι οι αποδόσεις της. Κάποιες φορές υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές στις αποδόσεις που προσφέρονται από τις διάφορες εταιρίες. Ως εκ τούτου, επιλέγοντας μία στοιχηματική με υψηλότερες αποδόσεις μπορεί να σας αποφέρει περισσότερα κέρδη. Δεν προτείνουμε πάντως να βασιστείτε στον οικονομικό παράγοντα και μόνο, αφού θα πρέπει να συνυπολογίσετε και άλλα χαρακτηριστικά με τα οποία ασχολούμαστε σε αυτό το άρθρο.

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

Καλύπτει η στοιχηματική σας όλα τα αθλήματα που σας ενδιαφέρουν; Αν σας ενδιαφέρουν συγκεκριμένα αθλήματα ή λίγκες, είναι ανάμεσα στο προσφερόμενο στοιχηματικό της εύρος; Επίσης σημαντικό κομμάτι είναι και οι αγορές που διαθέτει η κάθε μία. Αν λοιπόν συγκεκριμένα αθλήματα, πρωταθλήματα ή τύποι αγορών είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σας, φροντίστε η πλατφόρμα που θα επιλέξετε να τα καλύπτει στοιχηματικά.

Είναι σκόπιμο να έχετε λογαριασμό σε πολλές στοιχηματικές;

Το να έχετε λογαριασμό σε διάφορες στοιχηματικές παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε από πρώτο χέρι τις διαφορές μεταξύ τους. Για παράδειγμα, μία από τις σημαντικότερες διαφορές που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε δύο από αυτές είναι οι αποδόσεις, οι οποίες ποικίλλουν από τη μία στην άλλη. Υπάρχουν κάποιες που υπολείπονται σε αυτόν τον τομέα αλλά υπερτερούν σε άλλους όπως η εξυπηρέτηση πελατών, το στοιχηματικό εύρος, οι προσφορές και άλλοι τομείς.

Προσφορές

Οι προσφορές, αν και δεν επιτρέπεται να επικοινωνούνται από τις στοιχηματικές, υπάρχουν ακόμα όπως πάντα. Με άμεση μορφή από την εγγραφή μέχρι και έμμεσα με τη μορφή δωρεάν πονταρισμάτων, επιστροφής στοιχημάτων, προγραμμάτων επιβράβευσης κ.α. Δεν θα πρέπει να είναι πάντως ο μοναδικός παράγοντας στην επιλογή στοιχηματικής, καθώς άλλα στοιχεία, πρακτικά αλλά και άλλα που σχετίζονται με το ίδιο το παιχνίδι σας, είναι πιο σημαντικά μακροχρόνια.


Εγγραφείτε και περάστε τον έλεγχο ταυτότητας

Copy the token