Στοιχηματικές με Paysafecard

Η Paysafe αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους συναλλαγών με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και όχι μόνο. Η Paysafecard μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμή διαφόρων υπηρεσιών αλλά και για αγορές μέσω ίντερνετ. Από τις αρχές του 2000 όταν και πρωτοεμφανίστηκε στην Αυστρία, προφέρει τη δυνατότητα αυτή με ασφάλεια, σαν τα μετρητά. Με την περεταίρω επέκτασή της, έγινε διαθέσιμη και σε διεθνές επίπεδο και σήμερα συνιστά έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα των προπληρωμένων μέσων και μέρος του Paysafe Holdings UK Limited.
5d36cb9323768_1563872147.jpg

Τί είναι

Η Paysafe δραστηριοποιείται στον τομέα των προπληρωμένων ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής και παρέχει τις υπηρεσίες της μέσα από αμέτρητα σημεία πώλησης. Πρόκειται για ένα ασφαλές και γρήγορο μέσο online πληρωμών που λειτουργεί εκτός τραπεζικού συστήματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δώσετε στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας για να το χρησιμοποιήσετε.

Πώς λειτουργεί και που μπορώ να χρησιμοποιήσω την paysafe

Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό online πληρωμών my paysafecard. Έπειτα, σε ένα από τα αμέτρητα σημεία πώλησης, μπορείτε να προμηθευτείτε κωδικούς PIN αξίας 5, 10, 25, 50 ή 100 ευρώ για να πιστώσετε τον λογαριασμό σας. Από κει και πέρα είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε online συναλλαγές εύκολα και με ασφάλεια με χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων στοιχηματικών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Paysafecard και στοιχηματικές

Οι συναλλαγές με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες με Paysafe γίνονται εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια με τη χρήση της Paysafecard. Γι’ αυτό αποτελεί και έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους συναλλαγής με τα στοιχηματικά sites, ενώ η ανάληψη με Paysafe είναι επίσης δυνατή, κάτι που προσθέτει επιπλέον πόντους όσον αφορά στη χρηστικότητά της. Το ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος για τις στοιχηματικές που προσφέρουν συναλλαγές μέσω Paysafecard είναι μεγάλο, γι’ αυτό ετοιμάσαμε τον παρακάτω πίνακα, που αναφέρει τις στοιχηματικές που τη διαθέτουν.