Στοιχηματικές με Moneysafe

Η Moneysafe είναι από τις δημοφιλέστερες μεθόδους συναλλαγών με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες στη χώρα μας. Σε αυτό συνέβαλλαν τα capital controls που όταν επιβλήθηκαν οδήγησαν την Paysafe, η οποία ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών, να παύσει για κάποιο καιρό τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα.

5d36c922a1672_1563871522.png

Τι είναι

Το Moneysafe είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές με τις στοιχηματικές αλλά και για αγορές προϊόντων και πληρωμή υπηρεσιών στο ίντερνετ και όχι μόνο. Επίσης προσφέρει και δυνατότητα έκδοσης επαναφορτιζόμενης προπληρωμένης κάρτας Mastercard, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές και πληρωμές αλλά και για αναλήψεις από ATMs. Ακόμα μία λειτουργία της είναι και η ανταλλαγή χρημάτων μέσω ιδιωτών ή επαγγελματιών εκτός τραπεζικού συστήματος.

Πώς λειτουργεί

Αρχικά δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο emoneysafe.com. Έπειτα μπορείτε να αποκτήσετε τη Mastercard Moneysafecard μέσω της ιστοσελίδας της με κόστος 10 € ή από κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με 7.95 €. Επιπλέον ισχύει ετήσια συνδρομή 10 € για την κάρτα. Η φόρτωση της κάρτας με χρήματα μπορεί να γίνει με τα voucher που είναι διαθέσιμα σε αμέτρητα σημεία πώλησης, μέσω πιστωτικών καρτών Visa και Mastercard, από λογαριασμό τραπέζης και με αποστολή από άλλον Moneysafe λογαριασμό. Έχοντας πλέον χρήματα στην Moneysafecard σας μπορείτε να προβείτε σε συναλλαγές παντός είδους συμπεριλαμβανομένης και της κατάθεσης στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν στην Ελλάδα και υποστηρίζουν συναλλαγές με Moneysafe.

Moneysafe και στοιχηματικές

Οι συναλλαγές με τις στοιχηματικές γίνονται εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια με τη χρήση της Moneysafecard. Αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή τρόπο συναλλαγής με τα στοιχηματικά sites, ενώ είναι δυνατή και η ανάληψη χρημάτων από τις στοιχηματικές, κάτι που διευκολύνει τους παίκτες και αυξάνει τη χρηστικότητά της. Το ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος για τις στοιχηματικές που προσφέρουν συναλλαγές μέσω Moneysafecard είναι αυξημένο, γι’ αυτό ετοιμάσαμε τον παρακάτω πίνακα, που αναφέρει τις στοιχηματικές που την περιλαμβάνουν στις διαθέσιμες μεθόδους συναλλαγών.