Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Tipbet στοιχηματική

Προσθήκη

Πλεονεκτήματα

 • Απλός σχεδιασμός, φιλικός στον χρήστη
 • Μεγάλο όνομα στη Γερμανία με πάνω από 1000 καταστήματα
 • Πολλά ειδικά στοιχήματα
 • Πολύ καλό και γρήγορο live
 • Cash out* σε pre-game και live

Μειονεκτήματα

 • Δεν έχει live streaming
 • Δεν προσφέρει ασιατικά χάντικαπ
 • Υπάρχει χρέωση 1% σε αναλήψεις μέσω Neteller και Skrill
 • Απουσία τηλεφώνου από τις επιλογές επικοινωνίας

Απόδοση — κακή

Για να πραγματοποιήσουμε την ανάλυση για τις αποδόσεις της Tipbet, βασιστήκαμε σε κάποιες κλίμακες οι οποίες ταξινομούνται με τον ακόλουθο τρόπο: γκανιότα από 1 έως 5 Χαμηλή, από 5 έως 7 Κανονική και από 7 έως 10 Υψηλή. Οι μετρήσεις γίνονται σε κατηγορίες αγώνων τριών επιπέδων από τις οποίες προκύπτει ο μέσος όρος που είναι και η γενική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η Tipbet έχει υψηλή γκανιότα 7.47. Επί μέρους, σε διοργανώσεις πρώτου επιπέδου η γκανιότα της είναι 6.40, στους αγώνες μεσαίου επιπέδου 7.89 και στου χαμηλότερου 8.13.


Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — καλό

Το στοιχηματικό εύρος της Tipbet είναι ιδιαίτερα μεγάλο όσον αφορά τα βασικά αθλήματα και κυρίως το ποδόσφαιρο. Κατά τα άλλα πολλά μικρότερα αθλήματα λείπουν από τη γκάμα της αλλά λίγοι θα ενδιαφερθούν γι’ αυτά αφού η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών στη χώρα μας ενδιαφέρεται για τα πιο γνωστά σε εμάς αθλήματα. Πολλά ειδικά στοιχήματα, εναλλακτικά χάντικαπ και combos* είναι στη διάθεση του παίκτη από την Tipbet ενώ το live προσφέρει ποικιλία επιλογών και cash out*.

Το site έχει τυπική σχεδίαση και επικεντρώνεται στο στοίχημα. Δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε άσπρο ή μαύρο φόντο που είναι μία ευχάριστη εναλλακτική και έχει ενδιαφέρουσα διάταξη στην αριστερή στήλη που βρίσκουμε τα αθλήματα. Η στήλη των αθλημάτων λοιπόν είναι χωρισμένη στα δύο με το αριστερό κομμάτι να περιέχει τα αθλήματα και δεξιά τους να εμφανίζονται τα πρωταθλήματα του επιλεγμένου αθλήματος. Το αριστερό μέρος με τα αθλήματα παραμένει σταθερό δίνοντας τη δυνατότητα για γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα σε αυτά. Επάνω από τη λίστα αθλημάτων υπάρχει και ένας δείκτης με τον οποίο μπορούμε να ομαδοποιήσουμε τα αθλήματα χρονικά σε ημερήσια, 3 ή 24 ωρών, 3 ημερών ή όλα μαζί. Στο μέσον της σελίδας εμφανίζονται τα τρέχοντα live, κάτω τους τα δημοφιλή και παρακάτω τα προσεχώς γεγονότα, όλα με δυνατότητα εμφάνισης ανά άθλημα. Στα δεξιά είναι το δελτίο στοιχήματος όπου εμπεριέχονται το κουπόνι, τα τοποθετημένα μας στοιχήματα και το cash out*. Η mobile έκδοση της σελίδας είναι εύχρηστη πλησιάζοντας αρκετά στη κανονική και σε αυτό συμβάλει η δυνατότητα όπως και στον υπολογιστή επιλογής ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο φόντο. Η Tipbet τηρεί τα κριτήρια ασφάλειας των δεδομένων μας και τα διασφαλίζει χρησιμοποιώντας SSL κρυπτογράφηση και τα απαραίτητα πρωτόκολλα στην ιστοσελίδα της.


Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής στην Tipbet. Προσφέρεται με μεγάλο εύρος πρωταθλημάτων και πληθώρα αγορών ακόμα και στις μικρότερες λίγκες. Αυτό που δυστυχώς λείπει είναι τα ασιατικά χάντικαπ που για πολλούς παίκτες αποτελούν απαραίτητο εργαλείο στις μέρες μας. Στο live η κάλυψη του ποδοσφαίρου είναι αντίστοιχη με αυτή του pre game και δεν θα δυσαρεστήσει κανέναν, τουλάχιστον όσον αφορά την ποικιλία.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ μπορεί να μην έχει το εύρος και την ποικιλία του ποδοσφαίρου παρέχεται όμως με ένα ελκυστικό πακέτο πρωταθλημάτων και προσφερόμενων αγορών όπως εναλλακτικά χάντικαπ για διαφορά νίκης και πόντους που θα καλύψουν τους περισσότερους παίκτες.

Στοίχημα τένις

Το τένις κατατάσσεται στη ίδια κατηγορία με το μπάσκετ. Τα τουρνουά είναι πλήρη, με κάλυψη ακόμα και πολύ μικρών διοργανώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε pre game και live.

Τύποι στοιχημάτων

Όλοι οι γνωστοί τύποι στοιχήματος και συστημάτων είναι παρόντες (Trixie, Patent, Yankee, Lucky15. Canadian, Lucky31, Heinz, Super Heinz κ.α.)* μαζί με άλλους που κερδίζουν όλο και περισσότερο σε δημοφιλία όπως combo GG + over, ή GG + νίκη ενώ δεν λείπει και η ποικιλία επιλογών όσον αφορά το ποντάρισμα σε αγορές που αφορούν στα κόρνερ, τις κάρτες κ.α.


* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live — μέτριο

Το live της Tipbet αξιολογείται ως κανονικό και όχι εξαιρετικό, κυρίως λόγω της έλλειψης του live streaming, υπηρεσίας ευρέως διαθέσιμης στις στοιχηματικές πλέον. Κατά τα άλλα η γκάμα των επιλογών μας καλύπτει πλήρως και η υπηρεσία του cash out* είναι κι αυτή διαθέσιμη.

Η σελίδα του ζωντανού στοιχήματος, αντίθετα με την βασική δεν έχει την τυπική σχεδίαση με την στήλη των αθλημάτων στα αριστερά. Εδώ χρησιμοποιείται μία διάταξη που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της σελίδας και παρουσιάζει όλα τα live σε σειρά και με τις βασικές τους αγορές, στα οποία μπορούμε αν θέλουμε να πατήσουμε το κουμπί που ανοίγει τις επιπλέον αγορές και παράλληλα ανοίγει και το scoreboard του κάθε αγώνα. Με αυτό το lay out είναι δυνατή η προβολή πολλών αγώνων ταυτόχρονα αλλά χρειάζεται να κάνουμε όλο και περισσότερο scroll down ανάλογα με τον αριθμό των γεγονότων που έχουμε ανοίξει, καθώς οι πολλές στοιχηματικές επιλογές του κάθε αγώνα καταλαμβάνουν αρκετό χώρο. Η αλλαγή από άθλημα σε άθλημα γίνεται από τη κορυφή όπου βρίσκουμε όλα τα αθλήματα σε μία σειρά. Από κάτω βρίσκονται τα επόμενα live που εμφανίζονται με σειρά δημοτικότητας διοργάνωσης.


* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πλεονεκτήματα:
Μεγάλο μπόνους αλλά τι να το κάνεις χωρίς μονά αποδεκτά
Μειονεκτήματα:
Δεν δίνει μονά σημεία σε παιχνίδια ούτε στο Champions League

Σχετικά με τη στοιχηματική

Η Tipbet δεν έχει πολύ καιρό που έκανε την είσοδό της στην Ελληνική αγορά, είναι όμως πολύ καιρό ενεργή στη Γερμανία απ’ όπου είναι και η προέλευσή της αλλά και στην κεντρική Ευρώπη. Ειδικά στη Γερμανία εκτός του σημαντικού μεριδίου της online αγοράς διατηρεί και περισσότερα από 1000 καταστήματα. Ιδρύθηκε το 2005 και στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα υπό την  Online Amusement Solutions Ltd με αριθμό αδείας MGA/CL2/1266/2016 Μάλτας. Το site της λειτουργεί πλήρως στα Ελληνικά όπως και το customer service της, το οποίο είναι διαθέσιμο 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 10:00 έως τις 02:00 το πρωί μέσω Live chat και email. Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για τηλεφωνική επικοινωνία.

Οδηγός εγγραφής

Η εγγραφή πραγματοποιείται σε μία σελίδα


thumb_5b4f01da663ec_1531904474.png


Στην οποία επιλέγουμε το φύλο, συμπληρώνουμε το ονοματεπώνυμό μας, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο, email, στοιχεία διεύθυνσης και επιλέγουμε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Έπειτα πατάμε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ με το οποίο δηλώνουμε ότι είμαστε άνω των 21 ετών και ότι έχουμε διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους και Προϋποθέσεις και ολοκληρώνεται η εγγραφή μας.

Συναλλαγές

Οι καταθέσεις στην Tipbet είναι δωρεάν και γίνονται άμεσα ενώ το ελάχιστο όριο είναι 10 ευρώ εκτός από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Neteller και Skrill που είναι 5 ευρώ και την Paysafe που είναι 1 ευρώ. Οι αναλήψεις στις κάρτες γίνονται μέσω της Viva και είναι δωρεάν, όπως είναι και για την Viva και την Τραπεζική Μεταφορά. Για τις Neteller και Skrill υπάρχει δυστυχώς χρέωση 1% ενώ το ελάχιστο όριο ανάληψης είναι 10 ευρώ για όλες τις μεθόδους πλην της Τραπεζικής Μεταφοράς που είναι 50 ευρώ. Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί μία ανάληψη είναι 0-24 ώρες, εκτός της Τραπεζικής Μεταφοράς που χρειάζεται 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Live chat/Whatsapp
Apple AppStore
Google Play Market
Mobile έκδοση
Παίξε νόμιμα online στοίχημα
www.tipbet.gr
Δυστυχώς, οι περισσότεροι συνηθίζουν να αφήνουν σχόλια μόνο όταν είναι δυσαρεστημένοι με κάτι - ενώ όταν είναι ευχαριστημένοι όχι. Σας παρακαλούμε να μοιραστείτε και τα θετικά, ώστε να γίνουν οι αξιολογήσεις μας όσο πιο δίκαιες γίνεται. Είμαστε σίγουροι, ότι μπορείτε να βρείτε μειονεκτήματα αλλά και πλεονεκτήματα αυτής της στοιχηματικής.

Εκτιμούμε το fair play και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να λύσουμε τυχόν διαφορές μεταξύ παικτών και στοιχηματικών. Θα θέλαμε όμως να γνωρίζετε ότι ορισμένα αμφιλεγόμενα θέματα ενδέχεται να μην ανήκουν στην αρμοδιότητα της Legalbet. Για παράδειγμα:


 • Ακύρωση κερδών λόγω ύποπτου χαρακτήρα του αγώνα (στημένοι αγώνες)
 • Ακύρωση κερδών λόγω πονταρίσματος live σε γεγονότα που έχουν λήξει
 • Απώλεια κεφαλαίων λόγω πρόσβασης τρίτου στο λογαριασμό
 • Αποκλεισμός λογαριασμού παράλληλα με την καταβολή του ποσού της κατάθεσης πολλαπλών λογαριασμών Πολλαπλοί λογαριασμοί είναι διάφοροι λογαριασμοί που συμπεριλαμβάνουν έναν στον οποίο είχαν επιβληθεί περιορισμοί προηγουμένως. Πολλαπλοί λογαριασμοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποφυγή περιορισμών.
 • Περιορισμός λογαριασμών (περιορισμός των αποδόσεων ή των ορίων στοιχηματισμού). Μπορείτε να αφήσετε feedback σχετικά με αυτά τα θέματα. Θα ληφθεί σίγουρα υπόψη από μία στοιχηματική και άλλους χρήστες.


Ακόμα και αν το παράπονό σας ταιριάζει σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες και εξακολουθείτε να θέλετε να υποβάλετε ένα παράπονο πιστεύοντας ότι η στοιχηματική δεν είναι δίκαιη μαζί σας - συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.


Σημαντικό

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης της στοιχηματικής ως πρώτο βήμα και να προσπαθήσετε να μάθετε τον λόγο που δεν σας ικανοποιεί η λύση που σας προτείνει. Αφού βεβαιωθείτε ότι η επικοινωνία με την υποστήριξη της στοιχηματικής δεν είχε αποτέλεσμα, θα δεχτούμε την καταγγελία σας. Λάβετε υπόψη ότι θα εξετάσουμε τα παράπονα μόνο για θέματα που δεν είναι παλαιότερα του ενός μήνα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα