Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Interwetten στοιχηματική

Προσθήκη

Πλεονεκτήματα

 • Παγκοσμίως γνωστή στοιχηματική με μεγάλη αξιοπιστία
 • Αυξημένες αποδόσεις στα φαβορί
 • Πρόγραμμα ανταμοιβής* που επιβραβεύει τους πιστούς παίκτες, κάθε μήνα
 • Ασιατικά χάντικαπ στα περισσότερα πρωταθλήματα
 • Καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα και mobile apps

Μειονεκτήματα

 • Χρέωση έως 2% σε καταθέσεις και αναλήψεις και ελάχιστη ανάληψη 30 ευρώ
 • Μειωμένος αριθμός ειδικών αγορών
 • Αυξημένη γκανιότα στα μικρότερα πρωταθλήματα
 • Έλλειψη live chat από το customer service

Απόδοση — κακή

Για να πραγματοποιήσουμε την ανάλυση για τις αποδόσεις της Interwetten, βασιστήκαμε σε κάποιες κλίμακες οι οποίες ταξινομούνται με τον ακόλουθο τρόπο: γκανιότα από 1 έως 5 Χαμηλή, από 5 έως 7 Κανονική και από 7 έως 10 Υψηλή. Οι μετρήσεις γίνονται σε κατηγορίες αγώνων τριών επιπέδων από τις οποίες προκύπτει ο μέσος όρος που είναι και η γενική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η Interwetten έχει υψηλή γκανιότα 7.59. Επί μέρους, σε διοργανώσεις πρώτου επιπέδου η γκανιότα της είναι 6.87, στους αγώνες μεσαίου επιπέδου 6.91 και στου χαμηλότερου 9.00.


Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — μέτριο

H γκάμα των αθλημάτων και πρωταθλημάτων που προσφέρει η Interwetten χαρακτηρίζεται ως απλά καλή, όχι επειδή ο πελάτης της θα στερηθεί ποικιλίας, αλλά γιατί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις στοιχηματικές είναι μεγάλος και ως παίκτες βρίσκουμε τη προσφορά στοιχημάτων άλλων site πληρέστερη. Όσον αφορά το ζωντανό στοίχημα η Interwetten κερδίζει έδαφος, καθώς διαθέτει ένα πλήρες στοιχηματικά live που συνοδεύεται από μία ιδιαιτέρως καλοσχεδιασμένη σελίδα. Επίσης το ασιατικό χάντικαπ που προσφέρει σε πληθώρα αγώνων συγκαταλέγεται στα βασικά πλεονεκτήματά της.

Το site έχει πολύ καθαρό και όμορφο σχεδιασμό. Αυτό έχει να κάνει τόσο με την επιλογή χρωμάτων και γραμματοσειρών, όσο και με την αυξημένη ανάλυση που δίνει χώρο στα στοιχεία της σελίδας, κάνοντάς τη πιο καθαρή. Με τυπική σχεδίαση, κατά κάποιο τρόπο εναλλακτικό περιεχόμενο και κάποια βοηθητικά για τον παίκτη στοιχεία, οποιοσδήποτε προσαρμόζεται γρήγορα σε αυτό. Στα αριστερά και πάνω από τη συνηθισμένη λίστα αθλημάτων συναντάμε τα μενού ‘Κορυφαία Links’ και ‘Στοιχηματική προσφορά’. Το πρώτο περιέχει συνδέσμους για τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις κάθε περιόδου και το δεύτερο συνδέσμους για το ζωντανό στοίχημα, τα γεγονότα της τελευταίας στιγμής, τα στοιχήματα με τιμές από 2.00 και κάτω και τα σημερινά γεγονότα. Στο κέντρο βρίσκουμε τα highlights για το live κατά δημοτικότητα και από κάτω άλλα live γεγονότα. Παρακάτω συναντάμε τα bestseller στοιχήματα, τα γεγονότα τελευταίας στιγμής και το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας με δυνατότητα κατάταξης ανά άθλημα. Στα δεξιά της σελίδας βρίσκουμε το στοιχηματικό κουπόνι το οποίο περιέχει το δελτίο στοιχήματος και τα τοποθετημένα μας στοιχήματα και από κάτω τα 5 κορυφαία προτεινόμενα στοιχήματα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά. Η mobile έκδοση είναι αντίστοιχης σχεδιαστικής ποιότητας με το site, όπως εξαιρετικά είναι και τα apps για iOS και Android. Η μακρόχρονη ιστορία της Interwetten συνοδευόταν πάντα από την ασφάλεια, για την οποία μπορούμε να είμαστε σίγουροι χάρη στην SSL κρυπτογράφηση της ιστοσελίδας αλλά και της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει την Interwetten συνολικά.


Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι φυσικά από τα κύρια αθλήματα στην Interwetten και προσφέρεται με μεγάλη γκάμα πρωταθλημάτων. Τα μεγάλα πρωταθλήματα τα διαθέτει με μεγάλο αριθμό αγορών που περιλαμβάνουν ειδικές αγορές και πλήρη ασιατικά χάντικαπ με πολλά line. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Interwetten έχει εντάξει τα ασιατικά στις αγορές της ακόμα και σε μεσαία πρωταθλήματα ώστε να καλύψει την ολοένα και μεγαλύτερη ζήτησή τους από τους παίκτες.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι πιο κάτω από το ποδόσφαιρο αλλά κι αυτό βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Interwetten. Κι εδώ συναντάμε όλα τα πρωταθλήματα που θα αναζητήσει ποτέ ο περισσότερος κόσμος και μάλιστα με πολλά εναλλακτικά χάντικαπ σε διαφορές και πόντους.

Στοίχημα τένις

Το τένις έχει ξεκάθαρα τη δεύτερη θέση στην Interwetten καθώς το βρίσκουμε με πολύ μεγάλη γκάμα τουρνουά με παρουσία ακόμα και πολύ μικρών διοργανώσεων όλο το χρόνο.

Τύποι στοιχημάτων

Οι γνωστοί τύποι στοιχημάτων (Trixie, Patent, Yankee, Lucky15. Canadian, Lucky31, Heinz, Super Heinz κ.α.)* είναι διαθέσιμοι από την Interwetten μαζί με όλα τα εναλλακτικά χάντικαπ και τα ειδικά στοιχήματα να μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.


* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live — καλό

Το live της Interwetten είναι εξαιρετικό. Σε αυτή την υψηλή βαθμολογία συμβάλουν όλα τα στοιχεία που προσμετράμε. Η σχεδίαση όπως και του υπόλοιπου site είναι όμορφη και πρακτική. Η προσφορά για στοιχηματισμό είναι σε υψηλό επίπεδο και η κάλυψη των γεγονότων γίνεται με περιγραφή αλλά και live streaming*.

Τα στοιχεία στη σελίδα είναι ξεκάθαρα τοποθετημένα. Αριστερά τα αθλήματα και από κάτω τους κάποια εργαλεία στοιχηματισμού που περιλαμβάνουν Ζωντανά αποτελέσματα, Στατιστικά, Αποτελέσματα και Σημερινά στοιχήματα το οποίο είναι ένας ακόμα σύνδεσμος για το πλήρες πρόγραμμα στοιχήματος της ημέρας. Στο κέντρο εμφανίζεται το επιλεγμένο γεγονός ή και περισσότερα γεγονότα, καθώς παρέχεται η πολύ βοηθητική λειτουργία multi live η οποία επιτρέπει την προβολή πολλών γεγονότων παράλληλα. Αν δεν έχουμε επιλέξει κάποιο γεγονός τότε στο κέντρο εμφανίζεται μία επισκόπηση όλων των live που τρέχουν τη στιγμή εκείνη, ενώ υπάρχει η επιλογή για κατάταξη ανά άθλημα αλλά και για προβολή μόνο των γεγονότων στα οποία παίζουν Ελληνικές ομάδες, κάτι που δείχνει και τη σημασία που δίνει η Interwetten στον Έλληνα παίκτη. Στα δεξιά της σελίδας τα πράγματα είναι πιο αναμενόμενα με το δελτίο στοιχηματισμού να βρίσκεται εκεί, μαζί με τα τοποθετημένα μας στοιχήματα και το cash out*.


* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά με τη στοιχηματική

Η Interwetten είναι πασίγνωστη κυρίως στην Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ιδρύθηκε το 1990 στη Βιέννη της Αυστρίας και τώρα εδρεύει σε Αυστρία και Μάλτα, απ’ όπου έχει και την άδεια λειτουργίας της. Ήταν από πάντα πρωτοπόρα, αφού ήταν η πρώτη που προσέφερε στοίχημα μέσω τηλεφώνου ενώ το 1997 προσέφερε πρώτη στον κόσμο διαδικτυακό στοίχημα. Λειτουργεί φυσικά νόμιμα στην Ελλάδα υπό την Rebels Gaming Ltd με αριθμό αδείας MGA/CL2/734/2011 Μάλτας. Το site της Interwetten είναι πλήρως λειτουργικό στα Ελληνικά όπως είναι και το customer service της το οποίο στερείται όμως live chat και προσφέρεται μέσω τηλεφώνου, Fax και email.

Οδηγός εγγραφής

Η διαδικασία εγγραφής συμπληρώνεται σε μία και μόνο σελίδα.


thumb_5b4deefac7a8c_1531834106.png


Στην φόρμα εγγραφής συμπληρώνουμε τα προσωπικά μας δεδομένα και τα στοιχεία επικοινωνίας μας. Έπειτα επιλέγουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και τον επιβεβαιώνουμε. Στη συνέχεια υπάρχουν οι όροι χρήσης στους οποίους βεβαιώνουμε ότι είμαστε τουλάχιστον 21 ετών και ότι έχουμε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχόμαστε τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις και την Προστασία Απορρήτου της ιστοσελίδας. Τέλος, δεχόμαστε ή όχι τη λήψη ενημερωτικού υλικού από την Interwetten και πατάμε το κουμπί ‘Εγγραφή’ για την ολοκλήρωσή της.

Συναλλαγές

Οι καταθέσεις γίνονται όλες άμεσα πλην της τραπεζικής μεταφοράς που απαιτεί 2 έως 10 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωσή της. Δυστυχώς υπάρχει χρέωση 2% για όλους τους τρόπους κατάθεσης και το ελάχιστο όριο ορίζεται σε 10 ευρώ εκτός της Paysafe που είναι 1 ευρώ. Οι τρόποι ανάληψης είναι μειωμένοι σε σχέση με αυτούς των καταθέσεων. Οι περισσότεροι επιβαρύνονται δυστυχώς επίσης με χρεώσεις και όλοι έχουν ελάχιστο όριο 30 ευρώ, υψηλό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η χρέωση για Visa και Mastercard είναι 1% και χρειάζονται 2 έως 4 ημέρες για να ολοκληρωθούν. Για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Neteller και Skrill η χρέωση είναι 2% και απαιτούν 0-24 ώρες. Η Viva έχει χρέωση 1% και θέλει 0-24 ώρες ενώ οι τραπεζικές μεταφορές και η Moneysafe είναι δωρεάν και χρειάζονται 2-10 ημέρες και 0-24 ώρες αντίστοιχα για την ολοκλήρωσή τους.

0035623276208
Apple AppStore
Google Play Market
Mobile έκδοση
Παίξε νόμιμα online στοίχημα
www.interwetten.gr
Δυστυχώς, οι περισσότεροι συνηθίζουν να αφήνουν σχόλια μόνο όταν είναι δυσαρεστημένοι με κάτι - ενώ όταν είναι ευχαριστημένοι όχι. Σας παρακαλούμε να μοιραστείτε και τα θετικά, ώστε να γίνουν οι αξιολογήσεις μας όσο πιο δίκαιες γίνεται. Είμαστε σίγουροι, ότι μπορείτε να βρείτε μειονεκτήματα αλλά και πλεονεκτήματα αυτής της στοιχηματικής.

Εκτιμούμε το fair play και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να λύσουμε τυχόν διαφορές μεταξύ παικτών και στοιχηματικών. Θα θέλαμε όμως να γνωρίζετε ότι ορισμένα αμφιλεγόμενα θέματα ενδέχεται να μην ανήκουν στην αρμοδιότητα της Legalbet. Για παράδειγμα:


 • Ακύρωση κερδών λόγω ύποπτου χαρακτήρα του αγώνα (στημένοι αγώνες)
 • Ακύρωση κερδών λόγω πονταρίσματος live σε γεγονότα που έχουν λήξει
 • Απώλεια κεφαλαίων λόγω πρόσβασης τρίτου στο λογαριασμό
 • Αποκλεισμός λογαριασμού παράλληλα με την καταβολή του ποσού της κατάθεσης πολλαπλών λογαριασμών Πολλαπλοί λογαριασμοί είναι διάφοροι λογαριασμοί που συμπεριλαμβάνουν έναν στον οποίο είχαν επιβληθεί περιορισμοί προηγουμένως. Πολλαπλοί λογαριασμοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποφυγή περιορισμών.
 • Περιορισμός λογαριασμών (περιορισμός των αποδόσεων ή των ορίων στοιχηματισμού). Μπορείτε να αφήσετε feedback σχετικά με αυτά τα θέματα. Θα ληφθεί σίγουρα υπόψη από μία στοιχηματική και άλλους χρήστες.


Ακόμα και αν το παράπονό σας ταιριάζει σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες και εξακολουθείτε να θέλετε να υποβάλετε ένα παράπονο πιστεύοντας ότι η στοιχηματική δεν είναι δίκαιη μαζί σας - συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.


Σημαντικό

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης της στοιχηματικής ως πρώτο βήμα και να προσπαθήσετε να μάθετε τον λόγο που δεν σας ικανοποιεί η λύση που σας προτείνει. Αφού βεβαιωθείτε ότι η επικοινωνία με την υποστήριξη της στοιχηματικής δεν είχε αποτέλεσμα, θα δεχτούμε την καταγγελία σας. Λάβετε υπόψη ότι θα εξετάσουμε τα παράπονα μόνο για θέματα που δεν είναι παλαιότερα του ενός μήνα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα