Πλεονεκτήματα

  • Παγκοσμίως γνωστή στοιχηματική με μεγάλη αξιοπιστία
  • Ενισχυμένες αποδόσεις και στοιχήματα κατ 'απαίτηση
  • Πρόγραμμα ανταμοιβής* που επιβραβεύει τους πιστούς παίκτες, κάθε μήνα
  • Ασιατικά χάντικαπ στα περισσότερα πρωταθλήματα
  • Καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα και mobile apps

Μειονεκτήματα

  • Χρέωση έως 2% σε καταθέσεις και αναλήψεις και ελάχιστη ανάληψη 30 ευρώ
  • Μειωμένος αριθμός ειδικών αγορών
  • Αυξημένη γκανιότα στα μικρότερα πρωταθλήματα
  • Έλλειψη live chat από το customer service

Payment systems

Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
10 €
Χωρίς όριο
2%
2-10 εργάσιμες ημέρες
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
1 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
10 €
Χωρίς όριο
2%
Άμεσα
Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
30 €
Δωρεάν
2-10 ημέρες
30 €
1%
2-4 ημέρες
30 €
Δωρεάν
0-24 ώρες
30 €
2%
0-24 ώρες
1%
2-4 ημέρες
30 €
1%
0-24 ώρες
30 €
2%
0-24 ώρες

Review of the bookmaker Interwetten from Legalbet

Η Interwetten είναι πασίγνωστη κυρίως στην Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ιδρύθηκε το 1990 στη Βιέννη της Αυστρίας και τώρα εδρεύει σε Αυστρία και Μάλτα, απ’ όπου έχει και την άδεια λειτουργίας της. Ήταν από πάντα πρωτοπόρα, αφού ήταν η πρώτη που προσέφερε στοίχημα μέσω τηλεφώνου ενώ το 1997 προσέφερε πρώτη στον κόσμο διαδικτυακό στοίχημα. Λειτουργεί φυσικά νόμιμα στην Ελλάδα υπό την Rebels Gaming Ltd με αριθμό αδείας MGA/CL2/734/2011 Μάλτας. Το site της Interwetten είναι πλήρως λειτουργικό στα Ελληνικά όπως είναι και το customer service της το οποίο στερείται όμως live chat και προσφέρεται μέσω τηλεφώνου, Fax και email.

Αποδόσεις — Κακές

Υπολογίσαμε τη γκανιότα της Interwetten αναλύοντας τις αποδόσεις που προσφέρει και τη κατατάξαμε σε μία από τις τρεις παρακάτω κλίμακες:

από 1% έως 5%: Χαμηλή

από 5.01% έως 7%: Κανονική

από 7.01% έως 10%: Υψηλή

Η ανάλυση γίνεται μετρώντας τις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την αγορά των over/under σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγώνων που ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα. Από τον μέσο όρο των τιμών αυτών προκύπτει και η συνολική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η γκανιότα της Interwetten είναι υψηλή στο 7.22%. Στα πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας η γκανιότα της βρίσκεται στο 6.93%, σε αυτά του μεσαίου επιπέδου στο 7.02% και στις μικρότερες διοργανώσεις στο 7.70%.

Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — μέτριο

H γκάμα των αθλημάτων και πρωταθλημάτων που προσφέρει η Interwetten χαρακτηρίζεται ως απλά καλή, όχι επειδή ο πελάτης της θα στερηθεί ποικιλίας, αλλά γιατί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις στοιχηματικές είναι μεγάλος και ως παίκτες βρίσκουμε τη προσφορά στοιχημάτων άλλων site πληρέστερη. Όσον αφορά το ζωντανό στοίχημα η Interwetten κερδίζει έδαφος, καθώς διαθέτει ένα πλήρες στοιχηματικά live που συνοδεύεται από μία ιδιαιτέρως καλοσχεδιασμένη σελίδα. Επίσης το ασιατικό χάντικαπ που προσφέρει σε πληθώρα αγώνων συγκαταλέγεται στα βασικά πλεονεκτήματά της που μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς με την εγγραφή του στην Interwetten.

Το site έχει πολύ καθαρό και όμορφο σχεδιασμό. Αυτό έχει να κάνει τόσο με την επιλογή χρωμάτων και γραμματοσειρών, όσο και με την αυξημένη ανάλυση που δίνει χώρο στα στοιχεία της σελίδας, κάνοντάς τη πιο καθαρή. Με τυπική σχεδίαση, κατά κάποιο τρόπο εναλλακτικό περιεχόμενο και κάποια βοηθητικά για τον παίκτη στοιχεία, οποιοσδήποτε προσαρμόζεται γρήγορα σε αυτό. Στα αριστερά και πάνω από τη συνηθισμένη λίστα αθλημάτων συναντάμε τα μενού ‘Κορυφαία Links’ και ‘Στοιχηματική προσφορά’. Το πρώτο περιέχει συνδέσμους για τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις κάθε περιόδου και το δεύτερο συνδέσμους για το ζωντανό στοίχημα, τα γεγονότα της τελευταίας στιγμής, τα στοιχήματα με τιμές από 2.00 και κάτω και τα σημερινά γεγονότα. Στο κέντρο βρίσκουμε τα highlights για το live κατά δημοτικότητα και από κάτω άλλα live γεγονότα. Παρακάτω συναντάμε τα bestseller στοιχήματα, τα γεγονότα τελευταίας στιγμής και το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας με δυνατότητα κατάταξης ανά άθλημα. Στα δεξιά της σελίδας βρίσκουμε το στοιχηματικό κουπόνι το οποίο περιέχει το δελτίο στοιχήματος και τα τοποθετημένα μας στοιχήματα και από κάτω τα 5 κορυφαία προτεινόμενα στοιχήματα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά. Η mobile έκδοση είναι αντίστοιχης σχεδιαστικής ποιότητας με το site, όπως εξαιρετικά είναι και τα apps για iOS και Android. Η μακρόχρονη ιστορία της Interwetten συνοδευόταν πάντα από την ασφάλεια, για την οποία μπορούμε να είμαστε σίγουροι χάρη στην SSL κρυπτογράφηση της ιστοσελίδας αλλά και της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει την Interwetten συνολικά.

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι φυσικά από τα κύρια αθλήματα στην Interwetten και προσφέρεται με μεγάλη γκάμα πρωταθλημάτων. Τα μεγάλα πρωταθλήματα τα διαθέτει με μεγάλο αριθμό αγορών που περιλαμβάνουν ειδικές αγορές και πλήρη ασιατικά χάντικαπ με πολλά line. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Interwetten έχει εντάξει τα ασιατικά στις αγορές της ακόμα και σε μεσαία πρωταθλήματα ώστε να καλύψει την ολοένα και μεγαλύτερη ζήτησή τους από τους παίκτες.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι πιο κάτω από το ποδόσφαιρο αλλά κι αυτό βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Interwetten. Κι εδώ συναντάμε όλα τα πρωταθλήματα που θα αναζητήσει ποτέ ο περισσότερος κόσμος και μάλιστα με πολλά εναλλακτικά χάντικαπ σε διαφορές και πόντους.

Στοίχημα τένις

Το τένις έχει ξεκάθαρα τη δεύτερη θέση στην Interwetten καθώς το βρίσκουμε με πολύ μεγάλη γκάμα τουρνουά με παρουσία ακόμα και πολύ μικρών διοργανώσεων όλο το χρόνο.

Τύποι στοιχημάτων

Οι γνωστοί τύποι στοιχημάτων (Trixie, Patent, Yankee, Lucky15. Canadian, Lucky31, Heinz, Super Heinz κ.α.)* είναι διαθέσιμοι από την Interwetten μαζί με όλα τα εναλλακτικά χάντικαπ και τα ειδικά στοιχήματα να μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live — καλό

Το live της Interwetten είναι εξαιρετικό. Σε αυτή την υψηλή βαθμολογία συμβάλουν όλα τα στοιχεία που προσμετράμε. Η σχεδίαση όπως και του υπόλοιπου site είναι όμορφη και πρακτική. Η προσφορά για στοιχηματισμό είναι σε υψηλό επίπεδο και η κάλυψη των γεγονότων γίνεται με περιγραφή αλλά και live streaming*.

Τα στοιχεία στη σελίδα είναι ξεκάθαρα τοποθετημένα. Αριστερά τα αθλήματα και από κάτω τους κάποια εργαλεία στοιχηματισμού που περιλαμβάνουν Ζωντανά αποτελέσματα, Στατιστικά, Αποτελέσματα και Σημερινά στοιχήματα το οποίο είναι ένας ακόμα σύνδεσμος για το πλήρες πρόγραμμα στοιχήματος της ημέρας. Στο κέντρο εμφανίζεται το επιλεγμένο γεγονός ή και περισσότερα γεγονότα, καθώς παρέχεται η πολύ βοηθητική λειτουργία multi live η οποία επιτρέπει την προβολή πολλών γεγονότων παράλληλα. Αν δεν έχουμε επιλέξει κάποιο γεγονός τότε στο κέντρο εμφανίζεται μία επισκόπηση όλων των live που τρέχουν τη στιγμή εκείνη, ενώ υπάρχει η επιλογή για κατάταξη ανά άθλημα αλλά και για προβολή μόνο των γεγονότων στα οποία παίζουν Ελληνικές ομάδες, κάτι που δείχνει και τη σημασία που δίνει η Interwetten στον Έλληνα παίκτη. Στα δεξιά της σελίδας τα πράγματα είναι πιο αναμενόμενα με το δελτίο στοιχηματισμού να βρίσκεται εκεί, μαζί με τα τοποθετημένα μας στοιχήματα και το cash out*.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ενημερωμένο: 26.03.2024

Company information

Other bookmakers

Σχόλια