Meridianbet στοιχηματική

Ενημερωμένο: 22.07.2021
21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προσθήκη

Πλεονεκτήματα

 • Αξιόπιστη στοιχηματική με παρουσία σε πολλές χώρες
 • Διαθέτει ασιατικά χάντικαπ
 • Προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα
 • Καλό και εύχρηστο site

Μειονεκτήματα

 • Δεν έχει live streaming
 • Η μετάφραση της ιστοσελίδας υστερεί σε κάποια σημεία
 • Περιορισμένες μέθοδοι συναλλαγών
 • Δεν διαθέτει 24ωρο customer service
Στοιχηματική ιστοσελίδα με νόμιμη άδεια
Τι να προσέχετε όταν επιλέγετε στοιχηματική

Αποδόσεις — Κακές

Υπολογίσαμε τη γκανιότα της Meridianbet αναλύοντας τις αποδόσεις που προσφέρει και τη κατατάξαμε σε μία από τις τρεις παρακάτω κλίμακες:

από 1% έως 5%: Χαμηλή

από 5.01% έως 7%: Κανονική

από 7.01% έως 10%: Υψηλή

Η ανάλυση γίνεται μετρώντας τις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την αγορά των over/under σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγώνων που ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα. Από τον μέσο όρο των τιμών αυτών προκύπτει και η συνολική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η γκανιότα της Meridianbet είναι υψηλή στο 8.71%. Στα πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας η γκανιότα της βρίσκεται στο 7.34%, σε αυτά του μεσαίου επιπέδου στο 8.26% και στις μικρότερες διοργανώσεις στο 10.53%.

Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — μέτριο

Το στοιχηματικό εύρος της Meridianbet είναι πολύ μεγάλο και περιλαμβάνει ακόμα και πολύ μικρά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Προσφέρει πληθώρα αγορών ακόμα και στις μικρότερες λίγκες στις οποίες συγκαταλέγονται πολλά εναλλακτικά χάντικαπ, ειδικά και πολλά combo στοιχήματα. Επίσης βρίσκει κανείς και ασιατικά χάντικαπ, στα βασικά όμως line. Εκτός των αθλημάτων, οι παίκτες θα βρουν μεγάλη ποικιλία και σε άλλα γεγονότα και σε κατηγορίες όπως πολιτική και διασκέδαση. Στο live η Meridianbet δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσφέρει για ποντάρισμα μεγάλο αριθμό γεγονότων τα οποία εφοδιάζει με πολλές αγορές. Δυστυχώς δεν διαθέτει live streaming, το cash out προσφέρεται όμως κανονικά.

Το site έχει όμορφη σχεδίαση και είναι γρήγορο στην πλοήγηση. Κάθε παίκτης και οποιουδήποτε επιπέδου χρήστης μπορεί να κινηθεί με άνεση στα μενού. Στα αρνητικά είναι η μετάφραση της σελίδας που σε κάποια σημεία αποδεικνύεται προβληματική, κάνοντας κάποια μενού δυσνόητα. Η διάταξη είναι τεσσάρων στηλών αλλά αρκετά ξεκάθαρη. Στα αριστερά βρίσκεται η λίστα αθλημάτων και στην κορυφή υπάρχει ένας δείκτης που καθορίζει το βάθος χρόνου για το οποίο προβάλλονται αθλήματα και από κάτω ένας σύνδεσμος για το ποδόσφαιρο της ημέρας και δύο υπομενού, για τα ¨Κορυφαία πρωταθλήματα¨ και τα δημοφιλέστερα ¨Ειδικά στοιχήματα¨ για γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλείς αγορές. Το κύριο κομμάτι της σελίδας χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο αριστερό προβάλλονται οι κορυφαίοι live αγώνες και από κάτω κάποια προσεχή γεγονότα. Στο δεξί μέρος βρίσκουμε τους κορυφαίους αγώνες, οι οποίοι τις περισσότερες φορές είναι ποδοσφαιρικοί. Στα δεξιά συναντάμε το δελτίο στοιχήματος που περιλαμβάνει ως συνήθως το κουπόνι στοιχηματισμού, τα παιγμένα στοιχήματα και το cash out. Η mobile έκδοση είναι πολύ καλή, έχει ξεκάθαρο σχεδιασμό και προσφέρει γρήγορη πλοήγηση, ενώ υπάρχουν και mobile apps για iOS και Android για να κατεβάσει κανείς στο κινητό ή το tablet του. Στην ασφάλεια η ιστοσελίδα δίνει την απαιτούμενη προσοχή τηρώντας την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τη διασφαλίζει μέσω SSL κρυπτογράφησης και των απαραίτητων πρωτοκόλλων, προσφέροντας τη δυνατότητα για εγγραφή στη Meridianbet χωρίς πρόβλημα.

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Στο ποδόσφαιρο η Meridianbet δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή και το προσφέρει με πλήθος πρωταθλημάτων που εφοδιάζει με πολύ μεγάλο αριθμό αγορών. Σε αυτές περιλαμβάνονται πολλά ειδικά και combo στοιχήματα, εναλλακτικά και ασιατικά χάντικαπ αλλά και αρκετά fun bet. Στο live το ποδόσφαιρο είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής και δεν λείπει σχεδόν ποτέ.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ προσφέρεται ικανοποιητικά από την Meridianbet τόσο σε αριθμό πρωταθλημάτων και διοργανώσεων όσο και σε ποικιλία αγορών. Στο live η παρουσία του είναι επίσης καλή, με αντίστοιχη κάλυψη πρωταθλημάτων αλλά και με αριθμό αγορών που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες των φαν του αθλήματος.

Στοίχημα τένις

Το τένις είναι το δεύτερο σε σειρά άθλημα στην Meridianbet και προσφέρεται με πλήρες πρόγραμμα τουρνουά από όλο τον κόσμο και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε pre game αλλά και live.

Τύποι στοιχημάτων

Οι γνωστοί τύποι στοιχημάτων και συστημάτων είναι όλοι παρόντες (Trixie, Patent, Yankee, Lucky15. Canadian, Lucky31, Heinz, Super Heinz κ.α.) ενώ όπως ήδη έχουμε αναφέρει η παρουσία εναλλακτικών χάντικαπ, ειδικών και combo στοιχημάτων και fun bets είναι ιδιαιτέρως δυναμική. Τα ασιατικά χάντικαπ προσφέρονται επίσης στη βασική τους μορφή ενώ διατίθεται και η υπηρεσία ¨Empty Bet¨ η οποία δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να αιτηθεί απόδοση για οποιοδήποτε στοίχημα δεν προσφέρεται ήδη, ακόμα και στο live.

Live — μέτριο

Η Meridianbet δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ζωντανό στοίχημα προσφέροντας ικανοποιητικό στοιχηματικό εύρος όλη την ημέρα. Δυστυχώς απουσιάζει η πολύ χρήσιμη και διαδεδομένη υπηρεσία του live streaming, προσφέρεται όμως cash out.

Η σελίδα του live ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική της υπόλοιπης ιστοσελίδας και είναι ξεκάθαρη και λειτουργική. Επίσης απουσιάζει οτιδήποτε περιττό, κάτι που κάνει την πλοήγηση γρήγορη και την τοποθέτηση των πονταρισμάτων ανεμπόδιστη. Η διάταξη είναι κλασικότατη και έχει τη λίστα αθλημάτων στα αριστερά με την ευκολία των ¨Αγαπημένων¨ στη κορυφή. Στο μέσον βρίσκουμε τις αγορές του επιλεγμένου γεγονότος και από πάνω τους το scoreboard του αγώνα και τις επιλογές ομαδοποίησης των αγορών σε κατηγορίες όπως ¨Κύριες¨, ¨Πρώτο Ημίχρονο¨ ¨Όλες¨ κλπ. Στα δεξιά είναι το δελτίο στοιχηματισμού με το κουπόνι στοιχήματος, τα τοποθετημένα στοιχήματα και το cash out.

Πλεονεκτήματα:
Επιλογη Favorite διοργανωσεων, δημιουργωντας μια Private λιστα με επιθυμητα πρωταθληματα προς στοιχηματισμο. Πρακτικο εργαλειο για γρηγορες επιλογες
Μειονεκτήματα:
προσθηκη κατωτατου ποσου στοιχηματισμου ανα στηλη Οριο κερδων στα παρολι και συστηματα που περιλαμβανουν ακριβες σκορ και ειδικα στους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ αγωνες Δεν εχει στοιχηματικη επιλογη για σκορερ σε ματς εθνικων πρωταθληματων, Ουτε καν στα 5 top ευρωπαϊκα πρωταθληματα Δεν δεχεται πιστωτικη ή χρεωστικη καρτα απο ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά με τη στοιχηματική

Η Meridianbet είναι Σερβική στοιχηματική με μεγάλη αξιοπιστία και φυσική παρουσία με πάνω από 500 καταστήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και της Αφρικής. Ιδρύθηκε το 2008 και ανανέωσε πλήρως την ιστοσελίδα της το 2017, φτάνοντας στη σημερινή σύγχρονη μορφή της. Στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα υπό την Meridian Gaming Limited με αριθμό αδείας MGA/CL2/317/2007 Μάλτας. Το site λειτουργεί πλήρως στα Ελληνικά, όπως και το customer service που είναι διαθέσιμο το διάστημα 10:00-23:00 μέσω τηλεφώνου, live chat και email.

Συναλλαγές

Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
Bank Transfer
1 €
Χωρίς όριο
Δωρεάν
Άμεσα
Paysafe
5 €
1000 €
Δωρεάν
Άμεσα
Skrill
10 €
Χωρίς όριο
Δωρεάν
Skrill 1-Tap
10 €
Χωρίς όριο
Δωρεάν
Νeteller
10 €
Χωρίς όριο
Δωρεάν
Άμεσα
Bank Transfer
Paysafe
Min
1 €
Max
Χωρίς όριο
Προμήθεια
Δωρεάν
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
Άμεσα
Min
5 €
Max
1000 €
Προμήθεια
Δωρεάν
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
Άμεσα
Skrill
Skrill 1-Tap
Min
10 €
Max
Χωρίς όριο
Προμήθεια
Δωρεάν
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
Min
10 €
Max
Χωρίς όριο
Προμήθεια
Δωρεάν
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
Νeteller
Min
10 €
Max
Χωρίς όριο
Προμήθεια
Δωρεάν
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
Άμεσα
Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
Bank Transfer
30 €
Δωρεάν
3-5 ημέρες
Fast Bank Transfer
30 €
Δωρεάν
0-24 ώρες
Paysafe
10 €
Δωρεάν
0-24 ώρες
Bank Transfer
Fast Bank Transfer
Min
30 €
Max
Προμήθεια
Δωρεάν
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
3-5 ημέρες
Min
30 €
Max
Προμήθεια
Δωρεάν
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
0-24 ώρες
Paysafe
Min
10 €
Max
Προμήθεια
Δωρεάν
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
0-24 ώρες

Υπηρεσία υποστήριξης Meridianbet

+356 2131 9493
Live chat

Εφαρμογές για κινητά

 • IOS
 • Android
 • Mobile έκδοση για κινητά
Βαθμολογία αξιολόγησης: 0 / 5
Εκτίμηση:
Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι γράφουν κριτικές μόνο όταν είναι δυσαρεστημένοι, ενώ όταν είναι ικανοποιημένοι, όχι. Σας ζητάμε να γεμίζετε και το πεδίο «Θετικό», ώστε τα σχόλιά σας να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Είμαστε βέβεαιοι ότι θα μπορέσετε να καθορίσετε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της κάθε στοιχηματικής Meridianbet.
Σχόλια