Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη γκάμα σπορ
  • Καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο site
  • Γρήγορες και δωρεάν αναλήψεις
  • Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα
  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Μικρή γκανιότα στις δημοφιλείς κατηγορίες
  • Καλό πρόγραμμα προσφορών

Μειονεκτήματα

  • Περιορισμένα ειδικά στοιχήματα, ειδικά εκτός ποδοσφαίρου
  • Το Live Streaming* θα μπορούσε να είναι πιο πλούσιο

Payment systems

Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας κατάθεσης
50 €
15000 €
Δωρεάν
3-5 ημέρες
1 €
15000 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
2500 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
1000 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
1000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
10000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
3000 €
1.70 €
Άμεσα
5 €
2500 €
Δωρεάν
Άμεσα
5 €
5000 €
Δωρεάν
Άμεσα
10 €
15000 €
Δωρεάν
Άμεσα
Μέθοδος πληρωμής
Min
Max
Προμήθεια %
Χρόνος επεξεργασίας ανάληψης
50 €
5€ για ποσά κάτω των 250€
0-24 ώρες
30 €
Δωρεάν
2-5 εργάσιμες ημέρες
11 €
Δωρεάν
0-4 ώρες
10 €
Δωρεάν
24 ώρες
10 €
Δωρεάν
Εντός 24 ωρών
10 €
Δωρεάν
0-3 ώρες
30 €
Δωρεάν
2-5 εργάσιμες ημέρες
10 €
Δωρεάν
0-24 ώρες
10 €
Δωρεάν
Εντός 24 ωρών

Review of the bookmaker Betshop from Legalbet

Η Betshop ιδρύθηκε το 1996 και εκτός του online διαθέτει και ένα δίκτυο με πάνω από 1000 καταστήματα στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα υπό την B2B GAMING SERVICES MALTA Ltd με αριθμό αδείας MGA/CL2/348/2007 Μάλτας. Το site της Betshop λειτουργεί στα Ελληνικά όπως και το customer service της το οποίο είναι διαθέσιμο καθημερινά όλο το 24ωρο μέσω τηλεφώνου, live chat, email και Viber.

Αποδόσεις — Καλές

Υπολογίσαμε τη γκανιότα της Betshop αναλύοντας τις αποδόσεις που προσφέρει και τη κατατάξαμε σε μία από τις τρεις παρακάτω κλίμακες:

από 1% έως 5%: Χαμηλή

από 5.01% έως 7%: Κανονική

από 7.01% έως 10%: Υψηλή

Η ανάλυση γίνεται μετρώντας τις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την αγορά των over/under σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγώνων που ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα. Από τον μέσο όρο των τιμών αυτών προκύπτει και η συνολική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η γκανιότα της Betshop είναι χαμηλή στο 4.86%. Στα πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας η γκανιότα της βρίσκεται στο 4.33%, σε αυτά του μεσαίου επιπέδου στο 3.86% και στις μικρότερες διοργανώσεις στο 6.38%.

Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — καλό

Το εύρος των στοιχηματικών επιλογών που διαθέτει η Betshop είναι από τα μεγαλύτερα της αγοράς. Ειδικά στον τομέα των αγορών ξεχωρίζει, αφού εφοδιάζει ακόμα και μικρότερες λίγκες με πολύ μεγάλο αριθμό αγορών όλων των τύπων συμπεριλαμβανομένων των ειδικών και των combo* στοιχημάτων όπως και ασιατικών χάντικαπ τα οποία προστέθηκαν πρόσφατα. Στο live ακολουθεί την ίδια λογική και προσφέρει όσα γεγονότα είναι δυνατόν να καλυφθούν ζωντανά με μεγάλη ποικιλία αγορών, cash out* και live streaming*.

Το site είναι καλοσχεδιασμένο και πολύ λειτουργικό. Η πλοήγηση γίνεται πολύ άνετα και το site μοιάζει ¨ελαφρύ¨ αφού οι κινήσεις από το ένα μενού στο άλλο γίνονται χωρίς καθυστερήσεις και κλεψύδρες. Η αρχική σελίδα στοιχήματος έχει κλασική διάταξη με τη λίστα αθλημάτων να βρίσκεται στα αριστερά, ενώ από πάνω της έχει ένα μενού συντομεύσεων σε διάφορα κουπόνια και εργαλεία. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά είναι το λεγόμενο ¨Ελληνικό κουπόνι¨, το οποίο ανοίγει αγώνες εμφανίζοντας και τον κωδικό ΟΠΑΠ. Στην κύρια σελίδα βλέπουμε κάποια δημοφιλή γεγονότα και από κάτω τους επόμενους αγώνες με δυνατότητα εμφάνισης του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του τένις ξεχωριστά. Στα δεξιά υπάρχει το δελτίο στοιχήματος και ένας πίνακας κατάταξης που ονομάζεται Top Players και περιέχει τα πιο επιτυχημένα στοιχήματα και τα ονόματα των παικτών. Το mobile είναι κι αυτό καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο, ενώ η πλοήγηση είναι γρήγορη επίσης, κάνοντάς το ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για πρόσβαση στο λογαριασμό εκτός υπολογιστή, ειδικά εφόσον δεν υπάρχουν mobile apps διαθέσιμα. Η εγγραφή στην Betshop μπορεί να γίνει χωρίς προβλήματα και σε αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η προσοχή που δίνει στην ασφάλεια, την οποία υποστηρίζει με την SSL κρυπτογράφηση και τα πρωτόκολλα που διαθέτει.

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι το πρώτο άθλημα όπως συνηθίζεται και το εύρος των πρωταθλημάτων και των αγορών είναι εξαιρετικά μεγάλο. Από άποψη αγορών είναι επίσης πλήρες πλέον, μετά την προσθήκη και των ασιατικών χάντικαπ τα οποία πλαισιώνονται από πολλά εναλλακτικά χάντικαπ, ειδικά στοιχήματα και πολλούς συνδυασμούς combo* ακόμα και στις αγορές ημιχρόνου. Το live είναι αντίστοιχα πλούσιο σε γεγονότα και αγορές.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ καλύπτεται πλήρως όσον αφορά τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις και με πληθώρα αγορών που συμπεριλαμβάνουν εναλλακτικά χάντικαπ σε διαφορές και σύνολα πόντων. Στο live έχει επίσης έντονη παρουσία ακόμα και με μικρές λίγκες. Στα αρνητικά η απουσία ειδικών στοιχημάτων.

Στοίχημα τένις

Το τένις δεν σταματάει ποτέ, αφού καλύπτονται σχεδόν τα πάντα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε pre game και live, με μεγάλη ποικιλία σε αγορές, με εξαίρεση κι εδώ όπως και στο μπάσκετ τις αγορές σε ειδικά στοιχήματα.

Τύποι στοιχημάτων

Όλοι οι γνωστοί τύποι στοιχημάτων περιλαμβάνονται στην Betshop μαζί με τα γνωστά συστήματα (Trixie, Patent, Yankee, Lucky15. Canadian, Lucky31, Heinz, Super Heinz κ.α.)* και συνοδεύονται από πολλά εναλλακτικά χάντικαπ, ειδικές αγορές, fun bets και πολλά συνδυαστικά που βρίσκουμε για το σύνολο του αγώνα αλλά και για το ημίχρονο, όπως Τελικό Αποτέλεσμα + GG ή over/under και πολλά άλλα. Όπως ήδη αναφέραμε πλέον συμπεριλαμβάνονται και τα ασιατικά χάντικαπ στις επιλογές στοιχηματισμού.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live — καλό

Το live είναι αντίστοιχα πλούσιο με το pre game όσον αφορά το εύρος των γεγονότων που περιλαμβάνονται αλλά και των αγορών με τις οποίες προσφέρονται. Η Betshop διαθέτει επίσης cash out* και live streaming*, το οποίο πρόσφατα εμπλουτίστηκε σημαντικά, συμπληρώνοντας το πακέτο του live της Betshop κάνοντάς το ένα από τα πιο πλήρη της αγοράς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμα χώρος για περαιτέρω βελτίωση.

Η σελίδα του live είναι καλοσχεδιασμένη και εύχρηστη όπως το υπόλοιπο site. Έχει κλασική διάταξη με τις συνηθισμένες μορφές απεικόνισης Επισκόπηση και Γεγονός. Στο Γεγονός, που είναι και η βασική σελίδα ζωντανού στοιχηματισμού, βρίσκουμε στα αριστερά τη λίστα γεγονότων, στο κύριο μέρος της σελίδας στην κορυφή είναι το scoreboard του αγώνα και από κάτω του οι αγορές, οι οποίες μπορούν να προβληθούν ανά ομάδα αγορών όπως Βασικές αγορές, Χάντικαπ, 1ο ημίχρονο κ.α. Στα δεξιά υπάρχει η περιγραφή του αγώνα και το live streaming* και το δελτίο στοιχήματος που περιέχει το κουπόνι στοιχήματος, τα τοποθετημένα στοιχήματα και το cash out*.


21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ενημερωμένο: 03.05.2024
Βαθμολογία αξιολόγησης: 3 / 5
Εκτίμηση:

Company information

Επαφές
216 002 8000
Viber, Live chat, Μήνυμα Λογαριασμού

Other bookmakers

Σχόλια