Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Στοιχήματα στα σύνολα

Το στοίχημα στα σύνολα είναι ένα στοίχημα στον αριθμό των γκολ ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, στους πόντους ενός αγώνα μπάσκετ, στους γύρους ενός αγώνα πυγμαχίας κτλ. Οι στοιχηματικές εκθέτουν μια συγκεκριμένη αριθμητική αξία του συνόλου και προτείνουν στους παίκτες να προβλέψουν εάν στο γεγονός ο πραγματικός αριθμός θα ξεπεράσει την αξία αυτή (over) ή όχι (under). 


Σύνολα στο ποδόσφαιρο. Το πιο συνηθισμένο στοίχημα στα σύνολα στο ποδόσφαιρο είναι το στοίχημα για περισσότερα ή για λιγότερα από 2.5 γκολ σε έναν αγώνα. Εάν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι 2 ή λιγότερα, τότε το στοίχημα “under2.5” κερδίζει, ενώ εάν το αποτέλεσμα είναι 3 ή περισσότερα γκολ, τότε το στοίχημα “over2.5” κερδίζει. Ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει και σε ακέραιους αριθμούς. Για παράδειγμα, σύνολο 3 γκολ και πάνω. Όταν ο παίκτης ποντάρει στο “over”, εάν το σύνολο των γκολ είναι 2 γκολ και κάτω, τότε το στοίχημα χάνεται ενώ εάν το σύνολο των γκολ είναι 4 και πάνω, τότε το στοίχημα κερδίζεται. Εάν το σύνολο των γκολ είναι ακριβώς 3, τότε επιστρέφεται το ποσό του στοιχήματος. Στο ποδόσφαιρο, οι παίκτες μπορούν επίσης να ποντάρουν στα κόρνερ, στα σουτ, στις κίτρινες και κόκκινες κάρτες και σε πολλούς άλλους τύπους συνόλων. 


Σύνολα στο τένις. Βασικά αυτό είναι στοίχημα στον αριθμό των σετ και games. Επιλέγοντας ένα στοίχημα under41.5 σημαίνει πως ο παίκτης στοιχηματίζει πως ο αγώνας θα λήξει σε λιγότερα από 41.5 games. Για παράδειγμα ο αγώνας μεταξύ Federerκαι Nadal, έληξε με σκορ 6: 2 7: 6 6: 4 = 6 + 2 + 7 + 6 + 6 + 4 = 31. Επομένως μόνο 31 παιχνίδια παίχτηκαν και εφόσον το στοίχημα για το σύνολο των gamesήταν λιγότερα από 41.5, ο παίκτης κερδίζει. Εάν όμως ο αγώνας έληγε με σκορ 6: 2 7: 6 4: 6 7: 5, τότε ο παίκτης θα έχανε αφού ο συνολικός αριθμός gamesθα ήταν 43 (6 + 2 + 7 + 6 + 4 + 6 + 7 + 5), που είναι μεγαλύτερο από το 41.5


Με τον ίδιο τρόπο υπολογίζονται και τα στοιχήματα στο μπάσκετ, στο χόκεϊ, στοbaseball, στο βόλεϊ, στην πυγμαχία και σε άλλα αθλήματα.

Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Επιπρόσθετες πληροφορίες
Αποδοχή