Στοίχημα στο over-under: η δεύτερη πιο δημοφιλής αγορά

Το στοίχημα στα σύνολα είναι ένα στοίχημα στον αριθμό των γκολ ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, στους πόντους ενός αγώνα μπάσκετ, στους γύρους ενός αγώνα πυγμαχίας κτλ. Οι στοιχηματικές εκθέτουν μια συγκεκριμένη αριθμητική αξία του συνόλου και προτείνουν στους παίκτες να προβλέψουν εάν στο γεγονός ο πραγματικός αριθμός θα ξεπεράσει την αξία αυτή (over) ή όχι (under).

Σύνολο των γκολ στο ποδόσφαιρο

Το πιο συνηθισμένο στοίχημα στα σύνολα στο ποδόσφαιρο είναι το στοίχημα για περισσότερα ή για λιγότερα από 2.5 γκολ σε έναν αγώνα. Εάν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι 2 ή λιγότερα, τότε το στοίχημα “under 2.5” κερδίζει, ενώ εάν το αποτέλεσμα είναι 3 ή περισσότερα γκολ, τότε το στοίχημα “over 2.5” κερδίζει. Ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει και σε ακέραιους αριθμούς. Για παράδειγμα, σύνολο 3 γκολ και πάνω. Όταν ο παίκτης ποντάρει στο “over”, εάν το σύνολο των γκολ είναι 2 γκολ και κάτω, τότε το στοίχημα χάνεται ενώ εάν το σύνολο των γκολ είναι 4 και πάνω, τότε το στοίχημα κερδίζεται. Εάν το σύνολο των γκολ είναι ακριβώς 3, τότε επιστρέφεται το ποσό του στοιχήματος. Στο ποδόσφαιρο, οι παίκτες μπορούν επίσης να ποντάρουν στα κόρνερ, στα σουτ, στις κίτρινες και κόκκινες κάρτες και σε πολλούς άλλους τύπους συνόλων.

Σύνολο games στο τένις

Βασικά αυτό είναι στοίχημα στον αριθμό των games. Επιλέγοντας ένα στοίχημα under 41.5 σημαίνει πως ο παίκτης στοιχηματίζει πως ο αγώνας θα λήξει σε λιγότερα από 41.5 games. Για παράδειγμα ο αγώνας μεταξύ Federer και Nadal, έληξε με σκορ 6: 2 7: 6 6: 4 = 6 + 2 + 7 + 6 + 6 + 4 = 31. Επομένως μόνο 31 παιχνίδια παίχτηκαν και εφόσον το στοίχημα για το σύνολο των games ήταν λιγότερα από 41.5, ο παίκτης κερδίζει. Εάν όμως ο αγώνας έληγε με σκορ 6: 2 7: 6 4: 6 7: 5, τότε ο παίκτης θα έχανε αφού ο συνολικός αριθμός games θα ήταν 43 (6 + 2 + 7 + 6 + 4 + 6 + 7 + 5), που είναι μεγαλύτερο από το 41.5

Με τον ίδιο τρόπο υπολογίζονται και τα στοιχήματα στο μπάσκετ, στο χόκεϊ, στο baseball, στο βόλεϊ, στην πυγμαχία και σε άλλα αθλήματα.

Copy the token