Στοίχημα στο τελικό αποτέλεσμα 1Χ2: η βασικότερη αγορά

Το στοίχημα στο τελικό αποτέλεσμα είναι ένα στοίχημα για το αποτέλεσμα ενός αγώνα (νίκη ενός από τους δύο αντιπάλους ή ισοπαλία). Αυτός είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος τύπος στοιχήματος στις στοιχηματικές. Σαν κανόνας ισχύει ότι σε έναν αγώνα υπάρχει πάντα ένα φαβορί που έχει περισσότερες πιθανότητες να νικήσει. Με βάση αυτό, η απόδοση για τον αθλητή ή την ομάδα (φαβορί) θα είναι μικρότερη από του αντιπάλου.

Όταν ο παίκτης αποφασίσει να στοιχηματίσει στο φαβορί, συνήθως ακολουθεί τις δικές του επιθυμίες και όχι το μέγεθος της απόδοσης. Μερικοί παίκτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν σε στοιχήματα παρολί αποκλειστικά φαβορί με αποδόσεις 1.5 και κάτω, πιστεύοντας πως οι πιθανότητες νίκης φτάνουν στο 100%. Δυστυχώς όμως, αυτή η τακτική οδηγεί σε ζημίες, διότι το μέγεθος των αποδόσεων είναι ένα περιθώριο, που σημαίνει πως μακροπρόθεσμα, ο παίκτης θα είναι χαμένος.

Μια άλλη συχνά εσφαλμένη αντίληψη είναι τα στοιχήματα κατά των φαβορί. Πολλοί παίκτες πιστεύουν πως εάν οι αποδόσεις για τα φαβορί είναι υποτιμημένες, οι αποδόσεις για ταoutsiders ή για την ισοπαλία θα είναι υπερτιμημένες. Αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι και σε αυτές τις αποδόσεις υπάρχει η γκανιότα.

Copy the token