Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Στοιχήματα με χάντικαπ

Δεδομένου ότι η απόδοση για ένα προφανές φαβορί είναι χαμηλή, δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να στοιχηματίσει κάποιος στη νίκη του φαβορί. Ταυτόχρονα, η πιθανότητα για καθαρή νίκη της αδύναμης ομάδας (ή αδύναμου αθλητή) είναι μικρή και το ποντάρισμα σε αυτή την πιθανότητα είναι σχετικά επικίνδυνο. Επομένως, οι στοιχηματικές προσφέρουν ένα ξεκίνημα – ένα τεχνητό πλεονέκτημα για μία από τις ομάδες, προσπαθώντας να εξισορροπήσουν τις αποδόσεις των ομάδων με διαφορετικές πιθανότητες νίκης. 


Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα Bayern– Hertha, η απόδοση για τη νίκη της Bayernείναι μόνο 1.25, που σημαίνει πως θα φέρει κέρδος 25€ για στοίχημα 100€. Η στοιχηματική προτείνει στοίχημα με χάντικαπ -1.5 τέρματος με απόδοση 2.0. Αυτό το στοίχημα θα κερδηθεί σε περίπτωση που η Bayernνικήσει με διαφορά περισσοτέρων από δύο τερμάτων. Παρόλο που αυτό κάνει λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα, αυξάνει σημαντικά το ποσό της νίκης. Το χάντικαπ επιτρέπει να εξισώνονται οι ομάδες με διαφορετικές πιθανότητες νίκης. 


Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ διαδεδομένο το χάντικαπ 0 (ισοπαλία όχι στοίχημα), που επιστρέφει το ποσό σε περίπτωση ισοπαλίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Επιπρόσθετες πληροφορίες
Αποδοχή