Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Στοίχημα στο ακριβές σκορ: γενικές πληροφορίες

Σε ένα τέτοιο στοίχημα, ο παίκτης καλείται να προβλέψει το ακριβές σκορ με το οποίο θα λήξει ένας αγώνας. Κατά κύριο λόγο, πονταρίσματα στο ακριβές σκορ γίνονται στο ποδόσφαιρο, αφού προβλέψεις σκορ σε κάποια αθλήματα όπως το χόκεϊ είναι αρκετά δύσκολες. Ακόμη και στο ποδόσφαιρο όμως, η πρόβλεψη κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι αποδόσεις για τέτοια στοιχήματα είναι συνήθως πολύ υψηλές: 5.00 - 6.00 στα πιο πιθανά αποτελέσματα (1-0, 1-1, 2-1) και ακόμη και 100.00 ή και παραπάνω σε λιγότερο πιθανά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η νίκη ενός outsider με σκορ 0-3. Πολλές στοιχηματικές προσφέρουν στοιχήματα ακόμα και για σκορ 6-1 ή 7-1 με «εξωπραγματικές» αποδόσεις. Μερικές φορές τέτοια στοιχήματα μπορούν να αποφέρουν μεγάλα κέρδη, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του αγώνα Βραζιλίας – Γερμανίας (1-7) στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2014. Σε γενικές γραμμές όμως, τα πονταρίσματα στην αγορά για το ακριβές σκορ είναι σαν λοταρία. Η ανάλυση είναι τόσο δύσκολη, που συχνά το ποντάρισμα στο ακριβές σκορ ονομάζεται και ποντάρισμα στην τύχη.

Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Περισσότερα
Αποδοχή