Λίστα σχολίων για τη στοιχηματική εταιρία Stoiximan

Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει γνώμες χρηστών για την στοιχηματική Stoiximan. Παρακαλούμε πείτε τη γνώμη σας - θα βοηθήσει άλλους χρήστες να αποφασίσουν σωστά. Εκτιμούμε πολύ όλες τις γνώμες των χρηστών μας και δεν τις αφαιρούμε ποτέ, εκτός από αυτές που περιλαμβάνουν προσβολές, spam ή είναι ακατανόητες και δεν προσφέρουν καμία βοήθεια στους υπόλοιπους χρήστες.

Πλεονεκτήματα:
Γρήγορη απάντηση σε mail
Μειονεκτήματα:
Κατέθεσα εδώ και 2 μήνες το ποσό των 300 EUR. Δεν δεκτικά το μπόνους. Έκανα 2 στοιχήματα για 31,00 EUR. Σήμερα ζητώ ανάληψη του ποσού των 307,00 EUR και μου λένε ότι δεν είναι δυνατόν λόγο του άρθρου 4.9 των ορών τους (μέσω mail απαντάνε: "Σε ευχαριστούμε για το email σου. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως βάση όρου 4.8 και 4.9 όταν καταθέτεις ένα ποσό στη σελίδα μας, αυτό χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί έστω μία φορά σε στοιχηματίσουν. Με άλλα λόγια μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις αίτημα ανάληψης των κερδών σου, αλλά όχι ποσού που έχει προέλθει εξ ολοκλήρου από κατάθεση, σύμφωνα με κανονισμούς των συναλλαγών." Απαράδεκτοι.
Πλεονεκτήματα:
Εύκολη πλοήγηση, live, μεγάλη στοιχηματική γκάμα, ενδιαφέρουσες καθημερινές προσφορές όπως ''20αρα και ταμείο'' που πληρώνει νίκη της ομάδας σου αν αυτή προηγηθεί με 20 πόντους άσχετα από την τελική έκβαση του αγώνα κ.α
Μειονεκτήματα:
Υψηλό ποσοστό τζίρου για απόδοση του αρχικού μπόνους (τουλάχιστον όταν είχα κάνει εγγραφή)
Πλεονεκτήματα:
Μεγάλη ποικιλία πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Live σχεδόν στα πάντα! Πολλές αγορές, εναλλακτικά χάντικαπ και ειδικά στοιχήματα.
Μειονεκτήματα:
Μικρά όρια σε ορισμένα μικρότερα πρωταθλήματα.