Ακριβές σκορ στο ποδόσφαιρο: βασικές στρατηγικές

Η ουσία αυτής της στρατηγικής είναι πως ο παίκτης δεν θα πρέπει να τοποθετεί ξεχωριστά στοιχήματα, αλλά να παίζει με σύστημα. Τοποθετώντας μια σειρά στοιχημάτων, μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα ήττας και επομένως αυξάνεται το κέρδος σε περίπτωση που ο παίκτης προβλέψει το ακριβές σκορ ενός αγώνα. Το ποντάρισμα στο ακριβές σκορ είναι πιο κατάλληλο σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το τένις και το βόλεϊ. Για το τένις και το βόλεϊ, ο αριθμός των επιλογών εξαρτάται από των αριθμό των παιχνιδιών που χρειάζεται για να κερδηθεί ένας αγώνας. Για το ποδόσφαιρο, θεωρητικά ένα σκορ μπορεί να φτάσει και το 10-0, οπότε ο κανόνας είναι πως υπάρχουν συγκεκριμένα σετ αποτελεσμάτων για το άθλημα αυτό, αν και μερικές στοιχηματικές δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να προτείνει ο ίδιος το ακριβές σκορ.

Ποντάρισμα στο ακριβές σκορ στο Ποδόσφαιρο

Στην καρδιά κάθε στρατηγικής βρίσκονται τα μαθηματικά, οπότε κάθε είδος στοιχήματος- του οποίου το αποτέλεσμα φαινομενικά δε μπορεί να προβλεφθεί- γίνεται αντικείμενο υπολογισμών. Σύμφωνα με τις στατιστικές, ένα 10% των αγώνων λήγει με σκορ 1-1, άλλο ένα 10% λήγει με σκορ 1-0 και περίπου ένα 50% των αγώνων λήγει με διάφορα σκορ όπως 0-0, 1-0, 1-1, 2-1, 2-0. Άρα υπάρχουν πέντε πιθανές επιλογές για να διαλέξει ο παίκτης. Για να υπάρχει κέρδος, ο παίκτης θα πρέπει να ακολουθήσει μια από τις προτεινόμενες στρατηγικές.

Στρατηγική «Συν/πλην ένα»

Στην πράξη, αυτή η στρατηγική σημαίνει πως ο παίκτης πρέπει να επιλέξει τέσσερις αγώνες και να κάνει προβλέψεις για το αποτέλεσμα τους. Αφού ορίσει το ακριβές σκορ για κάθε αγώνα, θα πρέπει να προσθέσει και να αφαιρέσει ένα γκολ για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Για παράδειγμα, επιλέγει τέσσερις αγώνες και οι προβλέψεις του για τα αποτελέσματα είναι οι ακόλουθες: 3-2, 3-1, 1-3 και 3-1. Τώρα ο παίκτης πρέπει να ποντάρει στα ακόλουθα σετ για κάθε έναν από τους αγώνες -  στον 1ο αγώνα: 3-2, 4-2, 3-3, 2-2, 3-1, στον 2ο αγώνα: 3-1, 4-1, 3-2, 2-1, 3-0, στον 3ο αγώνα: 1-3, 2-3, 1-4, 0-3, 1-2 και στον 4ο αγώνα: 3-1, 4-1, 3-2, 2-1, 3-0. Αφού ο παίκτης σχηματίσει ένα τέτοιο πίνακα, πρέπει για κάθε σετ σκορ από μια κάθετη στήλη να επιλέξει ένα σύστημα στο οποίο όλα τα πιθανά παρολί να λαμβάνονται υπόψιν για κάθε γεγονός που εισάγεται στο σύστημα καθώς και τα συνηθισμένα για κάθε αποτέλεσμα ενός γεγονότος. Για τους τέσσερις αγώνες, το σύστημα θα περιέχει 15 επιλογές, που μπορούν να υπολογιστούν με το χέρι.

Τα καλύτερα ασιατικά στην Bet365!

Το μόνο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι να βρει ο παίκτης μια στοιχηματική, η οποία θα επιτρέπει πάνω από ένα πονταρίσματα στο ακριβές σκορ σε παρολί. Για τους τέσσερις αγώνες, τα αποτελέσματα θα είναι: μονό-1ος αγώνας, μονό – 2ος αγώνας, μονό -3ος αγώνας, μονό - 4ος αγώνας, παρολί – 1ος και 2ος αγώνας, παρολί- 1ος και 3ος αγώνας, παρολί -1ος και 4ος αγώνας, παρολί – 2ος και 3ος αγώνας, παρολί – 2ος και 4ος αγώνας, παρολί – 3ος και 4ος αγώνας, παρολί – 1ος, 2ος και 3ος αγώνας, παρολί – 1ος, 2ος και 4ος αγώνας, παρολί – 1ος, 3ος και 4ος αγώνας, παρολί – 2ος, 3ος και 4ος αγώνας, παρολί – 1ος, 2ος, 3ος και 4ος αγώνας. Αφού ο παίκτης φτιάξει αυτό το σύστημα, θα πρέπει να ποντάρει το ίδιο ποσό σε όλες τις επιλογές. Εάν προβλέψει το αποτέλεσμα σε τουλάχιστον δυο αγώνες τότε θα έχει κέρδος.

Στρατηγική Doubles

Σε αυτή τη στρατηγική ο παίκτης βασίζεται στα στατιστικά που δείχνουν πως περίπου ένα 12% των αγώνων λήγουν με σκορ 1-0 και πως στα μισά αθλητικά γεγονότα η νικήτρια ομάδα είναι αυτή που παίζει εντός έδρας. Με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς δηλαδή, ένα 25% των αγώνων λήγει με νίκη των ομάδων που παίζουν εντός έδρας με σκορ 1-0. Εάν ο παίκτης επιλέξει 10 αγώνες για ανάλυση, στους οποίους ίσως νικήσει η ομάδα που παίζει εντός έδρας, τότε πέντε από αυτούς θα λήξουν με σκορ 1-0. Σε αυτή την περίπτωση εάν ο παίκτης παίξει το σύστημα 2 στα 10 στο 1-0 σε 10 αγώνες και εάν έχει προβλέψει σωστά δύο αγώνες, τότε θα έχει σημαντικά κέρδη. Αυτές είναι οι βασικές στρατηγικές που επιτρέπουν την ακριβή πρόβλεψη του αποτελέσματος ενός αγώνα και μειώνουν στο ελάχιστο την πιθανότητα ζημίας.

Copy the token