Betshop.gr Τώρα και με Ασιατικά χάντικαπ



Η Betshop.gr, μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στη Ελλάδα, μεγάλωσε πρόσφατα ακόμα περισσότερο το ήδη πολύ  πλούσιο στοιχηματικό της εύρος προσθέτοντας Ασιατικά χάντικαπ σε αυτό. Ομολογουμένως μία στοχευμένη και ολόσωστη προσθήκη, καθώς όπως αναφέραμε και στην αξιολόγησή της πριν την αλλαγή αυτή, διέθετε μία ήδη πολύ πλούσια γκάμα αγορών σε pre game και live που θα την κατέτασσε στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς σε αυτό τον τομέα αν είχε και Ασιατικά χάντικαπ. Οπότε ήρθε και η στιγμή να πούμε ότι πράγματι, όσον αφορά στο στοιχηματικό εύρος, η Betshop καταλαμβάνει μία από τις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα στις στοιχηματικές που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα.


Η αξιολόγησή της πλέον ανανεώθηκε, όπως και τα σχετικά με τις Ασιατικές αγορές άρθρα μας Νόμιμο στοίχημα στη Superleague και Στοιχηματικές με ασιατικά χάντικαπ και μπορούμε τώρα πια να πούμε με ασφάλεια ότι η Betshop διαθέτει μία τεράστια ποικιλία αγορών, καλύπτοντας επίσης ένα πολύ ευρύ φάσμα κατηγοριών και διοργανώσεων. Πιο συγκεκριμένα, προστέθηκαν πέντε Ασιατικά χάντικαπ και τέσσερα Ασιατικά under/over στις ήδη πολυάριθμες αγορές της, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους παίκτες, καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από αυτούς. Η γκανιότα της σε αυτά τα Ασιατικά σετ αποδόσεων κυμαίνεται γύρω στο 4% και για τις δύο κατηγορίες αγορών, καθόλου άσχημα θα πρέπει να πούμε, ειδικά όταν μιλάμε για μία στοιχηματική η οποία διαθέτει επίσης 340 και πλέον αγορές ανά γεγονός στις σημαντικότερες διοργανώσεις.


Δείτε λοιπόν την αξιολόγησή μας για την Betshop καθώς και την άποψη άλλων χρηστών της Legalbet, ώστε να αποφασίσετε αν είναι η κατάλληλη στοιχηματική για τις ανάγκες σας. Μην ξεχάσετε επίσης να μοιραστείτε με τη σειρά σας τις απόψεις σας για ότι σας ενδιαφέρει σε σχέση με το στοίχημα και τις στοιχηματικές με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας της Legalbet.