Στοίχημα στο PSG - Real Madrid

Ο Antxon προτείνει για το Champions League

Στοίχημα στο PSG - Real Madrid

Άλλο ένα σπουδαίο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Champions League παίζεται απόψε στο Παρίσι. Η Παρί υποδέχεται την Ρεάλ στο Παρκ ντε Πρενς, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στην επιθετική της τριάδα των Μπαπέ – Νεϊμάρ – Καβάνι. Η Ρεάλ υποφέρει επίσης από απουσίες αλλά όχι το ίδιο σημαντικές με αυτές των Γάλλων.

Η απουσία του Modric είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Zidane, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει με τη δυάδα των Casemiro – Kroos και τη ποιότητα που μπορεί να προσφέρει ο Hazard στα τρία τέταρτα του γηπέδου. Οι γηπεδούχοι όμως δεν έχουν την ίδια ευχέρεια για να αντικαταστήσουν και τους τρεις από την επίθεση. Ο Icardi είναι ένας ικανότατος σκόρερ αλλά ένα επίπεδο κάτω από τους τρεις. Επιπλέον, οι παίκτες του Zidane συνηθίζουν να δείχνουν το καλύτερο πρόσωπό τους σε τέτοιου είδους παιχνίδια υψηλού επιπέδου, αφού πιο συχνά θα τους δει κανείς να χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους όταν αγωνίζονται απέναντι σε ομάδες του κάτω μισού του πίνακα της Λα Λίγκα παρά σε αυτά.

Για όλα αυτά πάω με τη νίκη της Ρεάλ, ωστόσο καλύπτω την ισοπαλία λόγω της έλλειψης σταθερότητας της βασίλισσας σε συνδυασμό με την έδρα των Γάλλων.

 

Πιστός οπαδός του ποδοσφαίρου γενικότερα και μαθητής δημοσιογραφίας.

Όλα
Στοιχήματα:
0 / 0 / 0
Κέρδος:
+0 €
ROI:
0.0 %
Στοιχήματα:
77 / 8 / 79
Κέρδος:
+875 €
ROI:
+5.3 %
Antxon Pascual

Πιστός οπαδός του ποδοσφαίρου γενικότερα και μαθητής δημοσιογραφίας.

Όλα
Στοιχήματα: 165
77 / 8 / 79
Κέρδος
ROI: +5.3 %
ψηφοφορία
Θα κερδίσει αυτό το στοίχημα;
Real Madrid DNB
Σχόλια