Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Στοίχημα στο Osasuna - Villarreal

Ο Antxon προτείνει για τη La Liga

Στοίχημα στο Osasuna - Villarreal

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα ανάμεσα στην Οσασούνα και τη Βιγιαρεάλ. Η Οσασούνα φέτος είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τα στατιστικά της, αφού έχει χάσει μόνο μία φορά και αυτή ήταν στο Santiago Bernabeu. Πάντως κερδίζει επίσης δύσκολα, αφού έχει μόνο μία νίκη. Το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι ότι δεν μπορεί να κάνει γκολ τις πολλές ευκαιρίες που παράγει, κάτι που της έχει στερήσει κάποιες νίκες που κατέληξαν σε ισοπαλίες.

Όσο για τη Βιγιαρεάλ, έρχεται σε αυτό το ματς στη καλύτερη κατάσταση που βρέθηκε από όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, όμως οι καλύτερες εμφανίσεις της ήταν μέσα στο γήπεδό της και μακριά από αυτό έχει κερδίσει μόνο τη Λεγανιές.

Πάω με τους γηπεδούχους σήμερα, κυρίως λόγω της άμυνάς τους που μόλις καταφέρουν να κάνουν τις πολλές της ευκαιρίες γκολ θα τους δώσει τις νίκες που χρειάζονται. Καλύπτω με την ισοπαλία, κάτι που δίνει αρκετή ασφάλεια στο ποντάρισμα.

 

Πιστός οπαδός του ποδοσφαίρου γενικότερα και μαθητής δημοσιογραφίας.

30 ημέρες Όλα
Στοιχήματα:
9 / 2 / 12
Κέρδος:
-214 €
ROI:
-9.3 %
Στοιχήματα:
77 / 8 / 79
Κέρδος:
+875 €
ROI:
+5.3 %
Antxon Pascual

Πιστός οπαδός του ποδοσφαίρου γενικότερα και μαθητής δημοσιογραφίας.

30 ημέρες Όλα
Στοιχήματα: 24
9 / 2 / 12
Κέρδος:
ROI: -0.1 %
Στοιχήματα: 165
77 / 8 / 79
Κέρδος
ROI: +5.3 %
ψηφοφορία
Θα κερδίσει αυτό το στοίχημα;
Osasuna DNB
Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Περισσότερα
Αποδοχή