Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Στοίχημα στο Lithuania - Canada

Ο Kawhi2 προτείνει για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Στοίχημα στο Lithuania - Canada

Το Παγκόσμιο ξεκίνησε και συνεχίζεται. Οι εντυπώσεις είναι ακόμα ασαφείς αφού υπάρχουν πάρα πολλές αδύναμες ομάδες, κυρίως από την Αφρική και την Ασία, που δεν βοηθούν στην εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τις ανταγωνιστικές ομάδες. Γενικά το νέο φορμάτ με τις 32 χώρες έχει εγείρει πολλές αντιδράσεις. Το πραγματικό Παγκόσμιο θα ξεκινήσει στη δεύτερη φάση ή ακόμα και στα νοκ άουτ παιχνίδια όπου θα έχουν αποκλειστεί όλες οι αδύναμες πλευρές.

Όσον αφορά τη πρότασή μου, θα ασχοληθώ με το Λιθουανία – Καναδάς. Για τον Καναδά είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου αφού από αυτό εξαρτάται η συνέχειά του στο τουρνουά. Η αγορά δεν πιστεύει σε αυτούς, γι’ αυτό και δίνει στους Λιθουανούς ένα χάντικαπ 9 πόντων. Προσωπικά θα πάω με ένα ποντάρισμα σε ένα ειδικό στοίχημα παίκτη και πιο συγκεκριμένα του Corey Joseph. Τα στοιχεία του παιχνιδιού του Καναδά είναι ο γρήγορος ρυθμός και τρανσίσιον από την άμυνα στην επίθεση, κάτι που συχνά την οδηγεί σε επιθέσεις των 10 δευτερολέπτων. Ο Corey Joseph είναι ο σκόρερ και το αστέρι των Καναδών, και σε ένα σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό θα πρέπει να βγει μπροστά κάτι που θα του δώσει πολλές μπάλες και προσπάθειες, μεταξύ των οποίων και βολές. Το line που έχει τεθεί λοιπόν από τους μπουκ δεν συνυπολογίζει αυτές τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και δίνει ένα πλεονέκτημα για ποντάρισμα.

 

Επίσκεψη
1.87
Stoiximan Λογότυπο στοιχηματικής εταιρίας - legalbet.gr

Στο newsletter του έδωσε περισσότερα από 800 στοιχήματα στο μπάσκετ και έφτασε σε κέρδος πάνω από 400%

Όλα
Στοιχήματα:
0 / 0 / 0
Κέρδος:
+0 €
ROI:
0.0 %
Στοιχήματα:
6 / 0 / 3
Κέρδος:
+219 €
ROI:
+24.3 %
Kawhi2

Στο newsletter του έδωσε περισσότερα από 800 στοιχήματα στο μπάσκετ και έφτασε σε κέρδος πάνω από 400%

Όλα
Στοιχήματα: 9
6 / 0 / 3
Κέρδος
ROI: +24.3 %
ψηφοφορία
Θα κερδίσει αυτό το στοίχημα;
Corey Joseph over 15.5 πόντους
Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Περισσότερα
Αποδοχή