Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Rayo Vallecano – Villarreal: ένα προγνωστικό από τον Antxon Pascual

Ο tipster της Legalbet Antxon Pascual προβλέπει ένα στοίχημα για το Ισπανικό κύπελλο.

Rayo Vallecano – Villarreal: ένα προγνωστικό από τον Antxon Pascual

Οι Ράγιο και Βιγιαρεάλ συνιστούν ένα από τα πιο ισορροπημένα ζευγάρια της φάσης των 16 του Ισπανικού κυπέλλου. Η διαφορά της μίας κατηγορίας εξισορροπείται από τον παράγοντα της έδρας, οπότε αμφότερες έχουν σημαντικές πιθανότητες για να φτάσουν στους προημιτελικούς. Οι παίκτες του Paco Jemez ξέρουν πως είναι να τα βάζεις με μία ομάδα από την Λα Λίγκα, αφού ήδη ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπέτις στον προηγούμενο γύρο.

Η Βιγιαρεάλ μπορεί να προκρίθηκε σχετικά εύκολα σε βάρος της Χιρόνα, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά πριν από αυτήν απέναντι στην Orihuela από τη Segunda B και χρειάστηκε την παράταση για να μπορέσει να της αποσπάσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι δέχονται αρκετά γκολ τελευταία, κάτι που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν. Σε όλα αυτά, πρέπει να προστεθεί και ότι η Βαγιεκάνο δεν έχει χάσει από την 1η του Δεκέμβρη!

Δεν θα πάω με το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά με την πρόκριση, την οποία πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν στο τέλος να πάρουν.

 

Επίσκεψη
2.30
Stoiximan Λογότυπο στοιχηματικής εταιρίας - legalbet.gr

Πιστός οπαδός του ποδοσφαίρου γενικότερα και μαθητής δημοσιογραφίας.

30 ημέρες Όλα
Στοιχήματα:
9 / 2 / 12
Κέρδος:
-214 €
ROI:
-9.3 %
Στοιχήματα:
77 / 8 / 79
Κέρδος:
+875 €
ROI:
+5.3 %
Antxon Pascual

Πιστός οπαδός του ποδοσφαίρου γενικότερα και μαθητής δημοσιογραφίας.

30 ημέρες Όλα
Στοιχήματα: 24
9 / 2 / 12
Κέρδος:
ROI: -0.1 %
Στοιχήματα: 165
77 / 8 / 79
Κέρδος
ROI: +5.3 %
ψηφοφορία
Θα κερδίσει αυτό το στοίχημα;
Rayo Vallecano να προκριθεί
Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Περισσότερα
Αποδοχή