Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Leganes – Getafe: ένα προγνωστικό από τον Antxon Pascual

Ο tipster της Legalbet Antxon Pascual προβλέπει ένα στοίχημα για τη La Liga.

Leganes – Getafe: ένα προγνωστικό από τον Antxon Pascual

Ντέρμπι από τον νότο της Μαδρίτης που θα παιχτεί στο Butarque μεταξύ της Λεγανιές και της Χετάφε. Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους για τη χρονιά που τρέχει. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και να σώσουν τη χρονιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να διατηρηθούν εντός Ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Παρόλη τη διαφορά στη βαθμολογία, το ντέρμπι είναι ντέρμπι, με τις ιδιαιτερότητες που το χαρακτηρίζουν και μειώνουν τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Επίσης, το γήπεδο παίζει και αυτό τον ρόλο του αλλά και η κατάσταση των ομάδων είναι αντίστροφη της βαθμολογικής τους θέσης. Η Λεγανιές έρχεται στα καλύτερά της, αφού από την άφιξη του Javier Aguirre και μετά είναι πολύ στιβαρή και παίρνει αποτελέσματα. Η Χετάφε την ίδια ώρα αποκλείστηκε από το κύπελλο και δεν έπαιξε όπως θα μπορούσε με τη Ρεάλ, κυρίως λόγω αμυντικών λαθών, κομμάτι που υποτίθεται ότι είναι το δυνατό της σημείο. Επιπλέον, θα στερηθούν και τον Angel. Μία πολύ σημαντική απουσία αφού βοηθάει πολύ σε δημιουργία και σκοράρισμα.

Όλα αυτά με πάνε προς τη μεριά των γηπεδούχων, καλύπτοντας όμως την ισοπαλία εφόσον μου δίνεται η δυνατότητα και κρίνοντάς την απαραίτητη βάσει της ποιότητας των φιλοξενούμενων.

 

Πιστός οπαδός του ποδοσφαίρου γενικότερα και μαθητής δημοσιογραφίας.

30 ημέρες Όλα
Στοιχήματα:
9 / 2 / 12
Κέρδος:
-214 €
ROI:
-9.3 %
Στοιχήματα:
77 / 8 / 79
Κέρδος:
+875 €
ROI:
+5.3 %
Antxon Pascual

Πιστός οπαδός του ποδοσφαίρου γενικότερα και μαθητής δημοσιογραφίας.

30 ημέρες Όλα
Στοιχήματα: 24
9 / 2 / 12
Κέρδος:
ROI: -0.1 %
Στοιχήματα: 165
77 / 8 / 79
Κέρδος
ROI: +5.3 %
ψηφοφορία
Θα κερδίσει αυτό το στοίχημα;
Leganes +0 AH
Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Περισσότερα
Αποδοχή