Οι αξιολογήσεις μας και τι σας προσφέρουν

Στη Legalbet είμαστε περήφανοι για τις αξιολογήσεις μας. Ο κύριος στόχος μας είναι πάντα να δίνουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για τις νόμιμες στοιχηματικές στους χρήστες και μέλη της κοινότητάς που δημιουργούμε στα site μας.

Αρχικά, συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία μετά από έρευνα αλλά και μετά από επικοινωνία με τις ίδιες τις στοιχηματικές. Στη συνέχεια και πριν τα γράψουμε σε κάθε αξιολόγηση τα διασταυρώνουμε ώστε να είμαστε βέβαιοι για την ορθότητα όσων λέμε. Έπειτα, δίνουμε σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες μας τη δυνατότητα να συμβάλλουν σε αυτές, γράφοντας ελεύθερα την γνώμη και τις εμπειρίες τους.

Όλα αυτά έχουν ως μοναδικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική και ειλικρινή αξιολόγηση κάθε στοιχηματικής που θα βρείτε στο site μας.

Πώς όμως μπορεί κανείς να αξιοποιήσει τα κείμενα αυτά; Σε αυτό το άρθρο απαντάμε σε όλες τις απορίες σας και προσπαθούμε να σας καθοδηγήσουμε, ώστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις αξιολογήσεις του Legalbet.gr και να οδηγηθείτε στην στοιχηματική που σας ταιριάζει και καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική;

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνει κάποιος όταν ψάχνει ποια στοιχηματική να επιλέξει για το παιχνίδι του. Η απάντηση ωστόσο δεν είναι τόσο απλή. Οι παίκτες του στοιχήματος και ο τρόπος παιχνιδιού τους διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, όπως διαφέρουν μεταξύ τους και οι στοιχηματικές στα διάφορα επί μέρους χαρακτηριστικά τους. Χρειάζεται λοιπόν προσπάθεια για να μπορέσει κανείς να συλλέξει όλα αυτά τα στοιχεία για να μπορέσει να επιλέξει σωστά. Αυτό ακριβώς έχουμε κάνει εμείς για εσάς, ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά που χαρακτηρίζουν και διαφοροποιούν τις στοιχηματικές μεταξύ τους, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, δίνουμε τη δυνατότητα στους παίκτες να έχουν ένα μέρος, όπου μπορούν με μία ματιά να μάθουν για τις στοιχηματικές ανά κύριο χαρακτηριστικό και να μοιραστούν με άλλους χρήστες τις εμπειρίες τους, κάτι που βοηθάει σημαντικά στο να έχει κανείς μια ξεκάθαρη εικόνα.

Ποια στοιχηματική έχει τις καλύτερες αποδόσεις;

Ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό όταν πρόκειται να επιλέξουμε στοιχηματική. Οι αποδόσεις άλλωστε είναι αυτές που καθορίζουν και το περιθώριο που έχουμε για κέρδος. Στη Legalbet δεν σας δίνουμε απλά έναν αριθμό που ορίζει τη γκανιότα κάθε στοιχηματικής. Στην ενότητα «Απόδοση» θα βρείτε έναν σύνδεσμο που γράφει: «Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα», πατώντας τον αποκτάτε πρόσβαση σε έναν πίνακα που δείχνει πως προέκυψε αυτός ο αριθμός. Οι πίνακες αυτοί βασίζονται σε πραγματικούς αγώνες με πραγματικές αποδόσεις, τις οποίες πήραμε την ημέρα του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η γκανιότα που αναφέρουμε είναι η σωστή και αυτή που θα συναντήσει και ο κάθε παίκτης στην πραγματικότητα. Ο λόγος που παίρνουμε τις αποδόσεις την ημέρα του αγώνα είναι για να εξασφαλίσουμε ότι αξιολογούμε όλες τις στοιχηματικές με τους ίδιους όρους, αφού συνηθίζεται να αυξάνουν τις αποδόσεις τους όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα. Η κάθε στοιχηματική όμως έχει τη δική της τακτική και ενώ κάποιες μπορεί να αλλάζουν τις αποδόσεις τους από την προηγούμενη μέρα για παράδειγμα, άλλες το κάνουν την ημέρα του παιχνιδιού.

Η γκανιότα λοιπόν απεικονίζεται με τη μορφή ενός ποσοστού. Όσο μικρότερο το ποσοστό, τόσο χαμηλότερη και η γκανιότα, οπότε και καλύτερες οι αποδόσεις που προσφέρονται από την στοιχηματική. Μπορείτε να μάθετε τι είναι η γκανιότα εδώ, αλλά και τον τρόπο που μπορείτε να την υπολογίζετε και μόνοι σας σε αυτό το άρθρο.

Που θα βρω τις καλύτερες προσφορές;

Όλοι οι παίκτες του στοιχήματος αναζητούν το καλύτερο ξεκίνημα για το παιχνίδι τους και παρότι έχει απαγορευτεί από τη ρυθμιστική αρχή η αναφορά σε μπόνους αρχικής κατάθεσης ή μπόνους εγγραφής, οι στοιχηματικές συνεχίζουν να τα προσφέρουν κανονικά. Συνήθως αναφέρονται σε αυτά με φράσεις του τύπου «100% δίπλα στον παίκτη», «100% ανανεωμένη» και άλλες, με τις οποίες εννοούν το προφανές. Εκτός από αυτές όμως, οι στοιχηματικές προσφέρουν και άλλες μορφές επιβράβευσης ή ανταμοιβής στους παίκτες. Μερικές είναι τα παιχνίδια με 0% γκανιότα καθημερινά, τα πριμ στα παρολί, η επιστροφή πονταρίσματος σε διάφορες περιπτώσεις και τα προγράμματα ανταμοιβής ή επιβράβευσης που κυμαίνονται ανάλογα με το παιχνίδι του χρήστη.

Στην αξιολόγηση κάθε στοιχηματικής ιστοσελίδας λοιπόν, θα βρείτε τις προσφορές που μπορείτε να λάβετε από την κάθε μία, όπως επίσης και την προσφορά τους σε αγορές και υπηρεσίες, που σκοπό έχουν την προσέλκυση νέων παικτών. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο, σε συνδυασμό όμως με άλλα πιο σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία στοιχηματική όπως η γκανιότα και το στοιχηματικό της εύρος.

Ποια στοιχηματική έχει την μεγαλύτερη ποικιλία;

Το στοιχηματικό εύρος, δηλαδή η ποικιλία αθλημάτων, διοργανώσεων και προσφερόμενων αγορών μιας στοιχηματικής είναι ιδιαίτερα σημαντικά χαρακτηριστικά. Αναλόγως βέβαια με το παιχνίδι του καθενός, θα πρέπει να κοιτάξει αν η στοιχηματική που πρόκειται να επιλέξει τον καλύπτει στοιχηματικά.  Αν δηλαδή προσφέρει τα αθλήματα και πρωταθλήματα που τον ενδιαφέρουν με αρκετούς τύπους αγορών όπως ασιατικά και εναλλακτικά χάντικαπ, στοιχήματα combo, ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα. Κι ας μην ξεχνάμε και μερικά πολύ δημοφιλή στοιχήματα όπως το ακριβές σκορ, τα ειδικά παικτών αλλά και τα συστήματα που μπορεί να βρει κανείς.

Όλα αυτά, καλύπτονται πλήρως από τις αναλύσεις μας στην ενότητα «Εύρος», όπου μπορείτε να διαβάσετε για τη διαθεσιμότητα αγορών κάθε στοιχηματικής σε pre game και live ανά άθλημα. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα συνοψίζουμε και κατατάσσουμε τις στοιχηματικές στην ενότητα «Αξιολόγηση ανά εύρος στοιχημάτων».

Ποια στοιχηματική έχει το καλύτερο Live streaming;

Το Live streaming έχει μπει εδώ και καιρό στη ζωή μας. Το αναζητούμε και εκτός στοιχηματικών και η αλήθεια είναι όχι πάντα με νόμιμα μέσα. Οι στοιχηματικές γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των παικτών έχουν ενσωματώσει στις πλατφόρμες τους τις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων, άλλες σε μεγαλύτερο και άλλες σε μικρότερο βαθμό. Στις αξιολογήσεις μας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτές τις υπηρεσίες, οι οποίες μάλιστα παίζουν σημαντικό ρόλο και στη βαθμολογία που δίνουμε στο Live κάθε στοιχηματικής. Το βασικό χαρακτηριστικό που αναζητούμε είναι βέβαια αρχικά αν παρέχεται Live streaming και αν ναι, ο αριθμός των καλυπτόμενων γεγονότων από αυτό.

Ποιες στοιχηματικές έχουν Cash out

Το Cash out ήταν αρχικά μια καινοτόμα υπηρεσία που πλέον όμως αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό που διαθέτουν σχεδόν όλες οι στοιχηματικές. Κάθε μία όμως προσφέρει Cash out με διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις. Είναι πάντα σημαντικό να δίνουμε σημασία στους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε στοιχηματικής για τις υπηρεσίες που προσφέρει ώστε να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον. Επίσης, πλέον προσφέρεται και το μερικό Cash out, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για κλείσιμο ενός μέρους μόνο του στοιχήματός μας, αφήνοντας το υπόλοιπο να «τρέχει» κανονικά.

Στις αξιολογήσεις μας θα βρείτε στοιχεία για το Cash out κάθε στοιχηματικής μαζί με αναφορά σε ιδιαίτερες περιπτώσεις όρων, οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά το παιχνίδι μας.

Στοιχηματικές με ασιατικά χάντικαπ

Τα ασιατικά χάντικαπ είναι ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των παικτών. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι οι κύριες αγορές που προσφέρουν οι μεγάλες στοιχηματικές της Ασίας, απ’ όπου πήραν και το όνομά τους. Πολύ συχνά προσφέρονται από τις στοιχηματικές με μικρότερη γκανιότα από τις παραδοσιακές αγορές ώστε να είναι ανταγωνιστικές και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που θα πρέπει να προτιμώνται από τους παίκτες.

Σαν μέσο για μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους που είναι, έχουν σημαντική θέση στις αξιολογήσεις μας, με μόνιμη αναφορά μας σε αυτά ακόμα και στους τίτλους των αξιολογήσεων με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε στοιχηματικής. Επίσης, στα blogs μας θα βρείτε και ειδικό άρθρο για τις στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και διαθέτουν ασιατικά χάντικαπ, με πίνακες επεξήγησης των χάντικαπ και των over/under αλλά και πίνακα διαθεσιμότητας και αριθμού εναλλακτικών line ανά στοιχηματική.

Αυτά είναι λοιπόν τα κύρια σημεία που εστιάζουμε στις αξιολογήσεις μας. Γνωρίζοντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορεί κανείς να έχει μία καλή εικόνα της κάθε στοιχηματικής, ώστε να μπορέσει να καταλήξει στην καλύτερη για εκείνον. Εκτός από αυτά, στην ανάλυση κάθε στοιχηματικής μπορείτε να βρείτε και λεπτομερείς πληροφορίες για το customer service, τους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών (αναλήψεις - καταθέσεις), τα διαθέσιμα mobile apps και τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε μίας.