Το τρίτο επεισόδιο του Betshop Bomb έρχεται!

5cd547b6c07fa_1557481398.jpgH betshop.gr έρχεται για άλλη μία φορά με νέο Betshop Bomb event και - όπως και στα δύο πρώτα- το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία! Όπως ανακοίνωσε στα social media της, αλλά και στην σελίδα της, το εκρηκτικό Live event επιστρέφει στο Facebook και το YouTube την Κυριακή 19 Μαΐου στις 17:00 με εκρήξεις μετρητών έως 24.000€ και άλλες εκπλήξεις!

Πρόκειται για τον πρωτότυπο Live διαγωνισμό της στοιχηματικής, που χαρίζει ζεστά μετρητά. Τα πρώτα δύο Live είχαν τεράστια απήχηση με πολλούς τυχερούς που κέρδισαν ζεστά μετρητά, με τα χρήματα να δίνονται επί τόπου! Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μοιράστηκαν επιπλέον χρηματικά έπαθλα των 100€, 300€ και 500€ σε όσους παρακολουθούσαν Live μέσω του Facebook και σχολίαζαν κατά τη διάρκεια του event. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό είχαν όλοι οι ταυτοποιημένοι πελάτες της Betshop και το σημαντικότερο; Όλοι συμμετείχαν δίχως κάποια υποχρέωση κατάθεσης.

Το Live θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στην επίσημη σελίδα της betshop.gr στο Facebook και στο κανάλι της στο YouTube! Κάθε 5’ θα σκάει και διαφορετική βόμβα σε έναν τυχερό πελάτη της! Αυτός που θα κληρώνεται θα πρέπει να έχει κάνει ήδη login στο www.betshopbomb.gr με τους κωδικούς που διατηρεί στην betshop.gr και απλώς να πατήσει το κουμπί που θα δει στην οθόνη και θα στείλει το ποσό στον λογαριασμό του!

Η διαδικασία για την εγγραφή στον διαγωνισμό είναι απλή και γίνεται σε 3 μόνο βήματα στο betshopbomb.gr. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ταυτοποιημένο λογαριασμό στην Betshop.gr ώστε να έχεις πιθανότητες για τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα που θα σκάσουν live.

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να συνδεθείς με το όνομα χρήστη και το password που διατηρείς στη betshop.gr στη σελίδα betshopbomb.gr από όποια συσκευή θες έως την ώρα του διαγωνισμού και να είσαι έτοιμος να πατήσεις το κουμπί που θα ενεργοποιήσει τη βόμβα μετρητών μέσα σε 15’ από την ανακοίνωση του ονόματός σου!
Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης:210.923.7777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.