Νέες λίγκες στο Κέντρο Στοιχήματος της Legalbet

Στο Κέντρο Στοιχήματος θα βρείτε πλέον δύο νέες λίγκες – την Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας και την Λίγκα Πριμέρα Νικαράγουας.

Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας βρίσκεται πλέον στην 3η αγωνιστική ενώ αυτό της Νικαράγουας στη 14η. Στις σελίδες τους θα βρείτε την παρουσίαση των αγώνων για τις επόμενες αγωνιστικές με το περιεχόμενό τους και τις αποδόσεις των αγώνων να ανανεώνονται διαρκώς. Στη σελίδα κάθε αγώνα μπορείτε να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες για αυτόν που θα σας χρησιμεύσουν στη μελέτη σας.

Πέρα από το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα υπάρχουν οι συνθέσεις, η προϊστορία, στατιστικά προηγούμενων αναμετρήσεων, ειδήσεις και αποδόσεις για κάθε ματς. Και μην πιστεύετε ότι λόγω της μικρής δημοφιλίας των πρωταθλημάτων αυτών οι παρουσιάσεις μας θα στερούνται ποιότητας και ποσότητας. Όπως πάντα, θα βρείτε νέα από τα τοπικά μέσα, αναφορές τραυματισμών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο στις επιλογές σας στο στοίχημα.

Αν θέλετε να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει, απλά πατήστε πάνω του και όσο η ώρα του αγώνα πλησιάζει, οι πληροφορίες θα ανανεώνονται.

Ειδικά για την Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας, η Legalbet μπορεί να σας προσφέρει τις πιο έγκυρες πληροφορίες λόγω των συνεργατών μας από την έκδοση του site μας εκεί και όλων των ειδικών μας στο ρεπορτάζ αλλά και τα προγνωστικά. Τις καλύτερες στοιχηματικές προτάσεις από αυτά μπορείτε να τις δείτε σχεδόν καθημερινά στο blog “Τι παίζουμε σήμερα;”

Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας ξεκινάει στις 2 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 5, με πρώτο ματς της να είναι το Μπελσίνα — Γκοροντέγια, για το οποίο μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα του στο κέντρο στοιχήματος.

Για τη Λίγκα Πριμέρα της Νικαράγουας, ο επόμενος γύρος θα παιχτεί στις 5 και 6 Απριλίου. Ένα από τα πρώτα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής είναι το Ρεάλ Μαντρίθ — Μαναγκούα. Περισσότερα για αυτό, στη δική του σελίδα στο κέντρο στοιχήματος.