Η Betshop μέγας χορηγός της Basket League

23 Δεκέμβριος 2018 19:38

5c1fc7f2e7688_1545586674.jpg
Η  Betshop προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση στήριξης στο Ελληνικό μπάσκετ προσφέροντας χορηγία στην Basket League από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Αποτελεί λοιπόν πλέον τον μέγα χορηγό του Ελληνικού πρωταθλήματος Basket League, συνεισφέροντας έμπρακτα στον Ελληνικό αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος είπε για την χορηγία αυτή: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD και το www.betshop.gr στην «οικογένεια» του μπάσκετ. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία με μια εταιρεία που βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και η οποία κάνει μια σημαντική επένδυση στο ελληνικό μπάσκετ. Μαζί βάζουμε μεγάλους στόχους: Να αναβαθμίσουμε και να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το Πρωτάθλημα μας και να το «αγκαλιάσουν» πιο μαζικά και στενά οι Έλληνες φίλαθλοι».

Ο ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, Κ. Γαβλιήλ Χαλεπλής δήλωσε: «Με τον ΕΣΑΚΕ μας ενώνουν περισσότερα από μια συναντίληψη. Πρεσβεύουμε από κοινού κάτι μεγαλύτερο από τον πρωταθλητισμό. Επενδύουμε σε αξίες που ενώνουν τους Έλληνες».

Η Betshop δημοσιοποίησε πρόσφατα και ένα βίντεο με αφορμή τη χορηγία αυτή το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Ενδιαφέρον περιεχόμενο;
Ναι0
Όχι0
Συντάκτης
Blog • 60 σημεία • Θέση 1
Start typing your username
Επικόλληση φωτογραφίας