Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για τις 29 Μαρτίου.

Στη καινούρια αυτή ενότητα, βλέπουμε κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας σε ποδόσφαιρο και χόκεϊ επί πάγου, κάποια φιλικά από Σουηδία και Ρωσία και τα Esports να είναι ανάμεσα σε αυτά που συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα, πολύ σημαντικότερα.

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες μέρες, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα πολλά μας site είναι και αυτό της Λευκορωσίας, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Οι συνεργάτες μας από όλες τις εκδόσεις μας, επίσης εργάζονται καθημερινά προσπαθώντας να αναλύσουν τα υπάρχοντα ματς για να φτάσουν σε όσο καλύτερες στοιχηματικές επιλογές γίνεται σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ θα προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως. Πάμε καλά αλλά συνεχίζουμε με μέτρο, αφού οι λίγκες και οι διοργανώσεις αυτές θέλουν προσοχή, πάμε λοιπόν στα σημερινά.

16:00 | Premier League Λευκορωσίας | Ισλόκ — Σμολέβιτσι

Η δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται με το ματς ανάμεσα στην Ισλόκ και τη Σμολέβιτσι. Το παιχνίδι αυτό ήταν να παιχτεί στην έδρα της Σμολέβιτσι αλλά αναβλήθηκε, έτσι οι διοργανωτές αποφάσισαν να το αλλάξουν με αυτό της 17ης αγωνιστικής που ήταν να παίξουν ξανά μεταξύ τους στην έδρα της Ισλόκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το δεξί στη σεζόν κερδίζοντας τη Νέμαν με 1-0 εντός έδρας, ενώ η Σμολέβιτσι, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο γήπεδο της πρωταθλήτριας Ντιναμό Μπρεστ.

Η Ισλόκ είναι μία κλασική ομάδα έδρας. Παίζουν πολύ δυνατά στο γήπεδό τους και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Η Σμολέβιτσι από την άλλη έρχεται από τη δεύτερη εθνική και δυστυχώς για αυτούς έχουν ένα ρηχό ρόστερ 18 παικτών, αφού δεν πρόλαβαν να υπογράψουν κι άλλους παίκτες λόγω και του κλεισίματος των συνόρων λόγω του κορωνοϊού.

Πάμε με την δυνατή έδρα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρει να κρατήσει εκεί τους τρεις βαθμούς.

18:00 | Premier League Λευκορωσίας | Νέμαν — Βιτέμπσκ

Επόμενο ματς αυτό της Νέμαν με τη Βιτέμπσκ στο Neman Stadium.

Η ομάδα από το Γκρόντνο ξεκίνησε τη σεζόν με την ήττα στην έδρα της Ισλόκ με 1-0. Η Βιτέμπσκ από την άλλη πήρε τη νίκη στο γήπεδό της επί της Γκοροντέγια. Πρόκειται για δύο πάνω κάτω ισάξιες ομάδες που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιθανότατα με πολύ χαμηλό ή ακόμα και χωρίς σκορ.

Η επιλογή μας από εδώ είναι η ισοπαλία, καθώς οι ομάδες είναι πολύ κοντά σε ποιότητα ενώ παίζουν αρκετά κλειστά. Άλλωστε στη προϊστορία μεταξύ τους μπορούμε να δούμε ότι μετράνε 6 ισοπαλίες στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις τους.