Ο Stoiximan είναι εδώ

5c27baff8b81e_1546107647.jpg
Από σήμερα είναι μαζί μας και η μεγαλύτερη αμιγώς Ελληνική στοιχηματική. Δημιουργία Ελληνικής ιδιοκτησίας που απευθύνεται σε Έλληνες παίκτες, τους οποίους γνωρίζει και καταλαβαίνει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. 


Μπορείτε λοιπόν πλέον να διαβάσετε για τον Stoiximan στην αξιολόγηση που γράψαμε για αυτόν. Όπως πάντα με αντικειμενική κρίση και ειλικρινή άποψη, αξιολογήσαμε τον Stoiximan, όπως και τις άλλες νόμιμες στοιχηματικές με άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα, ως προς τα σημαντικότερα σημεία και τα κύρια χαρακτηριστικά του. Διαβάστε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, το μέγεθος της γκανιότας, το προσφερόμενο στοιχηματικό εύρος σε pre game και live, τους δυνατούς τρόπους συναλλαγών αλλά και γενικές πληροφορίες για τον Stoiximan, το site και τα χαρακτηριστικά του. Αναλυτική περιγραφή της ιστοσελίδας και των επιμέρους ενοτήτων της όπως και των mobile λύσεων που προσφέρονται, καθώς και περιγραφή των στοιχηματικών αγορών ανά τύπο στοιχήματος και αθλήματος.


Και όπως πάντα, δείτε τις απόψεις των άλλων χρηστών της κοινότητας του Legalbet.gr και μοιραστείτε τη δική σας άποψη αλλά και τις εμπειρίες σας από τον Stoiximan και τις άλλες νόμιμες στοιχηματικές, για να συμβάλετε με τη σειρά σας στις πιο αντικειμενικές αξιολογήσεις στοιχηματικών στην Ελλάδα.