Διαγωνισμός από την Betshop που θα κάνει ΜΠΑΜ!

5c050b30f0741_1543834416.jpgΑυτή τη Κυριακή στις 18:00, η Betshop.gr έχει προγραμματίσει έναν διαγωνισμό που θα κάνει ΜΠΑΜ!

Θα μοιράσει χρηματικά έπαθλα από €2.000 έως και €24.000 στα τυχερά Betshopboys που θα δουν το όνομά τους να σκάει live στη σελίδα της Betshop στο facebook. Οι βόμβες μετρητών θα συνεχίσουν να σκάνε για μία ολόκληρη ώρα και ανά 5 λεπτά, περιμένοντας τους τυχερούς χρήστες της Betshop να κάνουν δικά τους χιλιάδες ευρώ.  


Όμως ο μεγάλος διαγωνισμός δεν τελειώνει εκεί. Για αυτούς που θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τη βροχή από βόμβες στο facebook και δεν θα δουν το όνομα τους να εμφανίζεται ανάμεσα σε αυτά των μεγάλων τυχερών, η Betshop έχει φροντίσει και θα τους προσφέρει πολλά μικρότερα έπαθλα.


Η διαδικασία για την εγγραφή στον διαγωνισμό είναι απλή και γίνεται σε 3 μόνο βήματα στο betshopbomb.gr. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ταυτοποιημένο λογαριασμό στην Betshop.gr ώστε να έχεις πιθανότητες για τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα που θα σκάσουν live.


Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να συνδεθείς με το όνομα χρήστη και το password που διατηρείς στη betshop.gr στη σελίδα betshopbomb.gr από όποια συσκευή θες στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 9/12 και να είσαι έτοιμος να πατήσεις το κουμπί που θα ενεργοποιήσει τη βόμβα μετρητών μέσα σε 15’ από την ανακοίνωση του ονόματός σου!