Τι παίζουμε σήμερα; Προγνωστικά για τις 29 Απριλίου

Συνεχίζουμε με κάποιες στοιχηματικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε από τα ελάχιστα παιχνίδια που υπάρχουν για ποντάρισμα. Κάποιες λίγκες, με κυριότερες αυτές της Λευκορωσίας, της Νικαράγουας και του Τατζικιστάν (!!), τα eSports και κάποια φιλικά, είναι ανάμεσα σε αυτά που συνεχίζουν να παίζουν παρά τη κρίση του Κορωνοϊού που έχει πλήξει και τον παγκόσμιο αθλητισμό ανάμεσα σε τόσα άλλα, πολύ σημαντικότερα.

Η δημοφιλία των πρωταθλημάτων αυτών, φυσικά έχει εκτοξευθεί τον τελευταίο καιρό, οπότε κάθε ποντάρισμα σε αυτά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και φειδώ. Η Legalbet, δημιούργησε το πρώτο της site στην Ρωσία πριν 14 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα πολλά μας site είναι και αυτό της Λευκορωσίας, κάτι που μας δίνει πρόσβαση στις επιλογές των συναδέλφων μας από εκεί για το πρωτάθλημα της, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Οι συνεργάτες μας από όλες τις εκδόσεις μας, επίσης εργάζονται καθημερινά προσπαθώντας να αναλύσουν τα υπάρχοντα ματς για να φτάσουν σε όσο καλύτερες στοιχηματικές επιλογές γίνεται σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ προσπαθούμε να σας δίνουμε κάποια προγνωστικά καθημερινά όποτε αυτό είναι δυνατόν, συνοδευόμενα από μία σύντομη περιγραφή και πάντα σε αγορές και αποδόσεις που οι Ελληνικές στοιχηματικές διαθέτουν ευρέως. Πηγαίνουμε καλά αλλά συνεχίζουμε με μέτρο, αφού οι λίγκες και οι διοργανώσεις αυτές θέλουν προσοχή. Πάμε λοιπόν στα σημερινά.

18:00 | Πρεμιερ Λιγκ Λευκορωσίας | Σαχτάρ Σόλιγκορσκ — Ντιναμό Μπρεστ

Η παραίτηση του προπονητή Marcel Lichki άλλαξε τον τρόπο που αγωνίζονται οι πρωταθλητές, ενώ η επιστροφή του Sergei Kovalchuk είναι μία πολύ περίεργη απόφαση της διοίκησης.

Σήμερα περιμένουμε μία δυνατή αναμέτρηση με ρυθμό και από τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες ψάχνουν την επιβεβαίωση με τα ματς του κυπέλλου να είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Η γηπεδούχος έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό στα παιχνίδια της και θα ψάξει την πρόκριση στον τελικό με όσο πιο εμφατικό τρόπο. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο είναι αυτό που θα ποντάρουμε εδώ, καθώς οι αποδόσεις είναι καλύτερες από τις πιθανότητες εμφάνισής του.

20:00 | Πρεμιερ Λιγκ Λευκορωσίας | ΜΠΑΤΕ — Σλάβια Μοζίρ

Η ΜΠΑΤΕ μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, άρχισε τελευταία να βρίσκει τον εαυτό της και το επαναληπτικό ματς για το κύπελλο είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συνεχίσει την πρόοδό της. Το κύπελλο είναι ψηλά στις προτεραιότητες των γηπεδούχων αφού πέρσι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σε αυτό. Ο Kiril Alshevsky καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και με βάση την πολύ καλή άμυνα αλλά και την σημαντική ενίσχυση που έγινε στην ομάδα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, θα δυσκολέψει πολύ την Σλάβια με σκοπό να φτάσει στο στόχο να μην δεχτεί κάποιο τέρμα από αυτήν.