Lasmanis
Blogs
Σχόλια6
Σχετικά με μένα

Blogs

Δεν υπάρχει τίποτα εδώ ακόμα
Σχόλια
Πρόβλημα με την εταιρία που παίζω
Καλησπέρα
Λυπούμαστε που αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο πρόβλημα. Ωστόσο εδώ στην Legalbet είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε με τη στοιχηματική σας εταιρία ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ: legalbet.gr/best-posts/exete-opoiodipote-problima-me-tis-stoiximatikes-etairies-anazitiste-boitheia/
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
28 Αυγούστου 2018
Σύστημα πονταρίσματος
Καλησπέρα
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλά συστήματα που ταιριάζουν λιγότερο ή περισσότερο σε τρόπους παιξίματος ή και αθλήματα με τις όποιες ιδιαιτερότητές τους. Υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση για εσάς εδώ: legalbet.gr/best-posts/methodos-pontarismatos-enas-tropos-gia-na-beltiotheite-sto-stoixima/ όπου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με κάποιες από τις δημοφιλέστερες μεθόδους πονταρίσματος και να επιλέξετε μόνοι σας.
28 Αυγούστου 2018
Πού να παίξω;
Καλησπέρα
Θα σας προτείναμε να συμβουλευτείτε τις αξιολογήσεις στοιχηματικών εταιριών που παρέχουμε για να καταλήξετε σε αυτήν που σας ταιριάζει. Είναι οι πιο αντικειμενικές και ειλικρινείς που θα βρείτε και περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας. Σε αυτές θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες αγορές, την γκανιότα, το live, τους τρόπους συναλλαγών κλπ. και θα τις βρείτε εδώ: legalbet.gr/rating-user/.
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.
28 Αυγούστου 2018
Ασιατικό χάντικαπ -1.25
Σε αυτή την περίπτωση το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό χάνεται.
Για παράδειγμα, στοιχηματίζοντας 100 ευρώ στο -1.25, το ποντάρισμα μοιράζεται στα δύο ως εξής: 50 ευρώ στο -1 και 50 ευρώ στο -1.5. Η ομάδα κέρδισε με ένα γκολ διαφορά που σημαίνει ότι το ποντάρισμα στο -1 επιστρέφεται και στο -1.5 χάνεται με αποτέλεσμα να έχετε συνολική επιστροφή 50 ευρώ.
28 Αυγούστου 2018
Νέος στο site
Καλημέρα
Στο site μας, όλοι οι παίκτες ανεξάρτητα με το επίπεδό τους μπορούν να βρουν κάποια βοήθεια όσον αφορά στο στοίχημα.
Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσετε με προσοχή το προφίλ σας και στη συνέχεια αν θέλετε να φτιάξετε και ένα blog, όπου μπορείτε να δημοσιεύετε τις προβλέψεις σας και τα στατιστικά σας ή οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει, πάντα τηρώντας τους κανόνες της ιστοσελίδας μας legalbet.gr/oroi-kai-proupotheseis/

Έπειτα μπορείτε να διαβάσετε αντικειμενικές και ειλικρινείς αξιολογήσεις όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν στην Ελλάδα και να καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα και να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το betting school στο legalbet.gr/shkola-bettinga/ όπου θα βρείτε ότι χρειάζεται να γνωρίζει ένας παίκτης του στοιχήματος.

Στο κέντρο στοιχήματος υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τους προσεχείς αγώνες όπως στατιστικά, συνθέσεις, τραυματισμοί κλπ. Από μέρους μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα στοιχεία είναι ακριβή.

Αυτά είναι μερικά μόνο από αυτά που προσφέρει η ιστοσελίδα μας. Για οτιδήποτε άλλο σχετικά με το στοίχημα και τις στοιχηματικές εταιρίες είμαστε στη διάθεσή σας.
28 Αυγούστου 2018
Στοιχήματα με
Copy the token