Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση

Πώς να εγγραφείτε στην Sportingbet

Η εγγραφή είναι μία απλή διαδικασία και μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιονδήποτε είναι 21 ετών και πάνω σε 3 βήματα.


thumb_5b4c96b05b56b_1531745968.png

Το 1ο βήμα για την εγγραφή περιλαμβάνει την συμπλήρωση της χώρας διαμονής, της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, του φύλου και του ονοματεπώνυμου του εγγραφόμενου. 


thumb_5b4c96f15e5f2_1531746033.png


Το 2ο βήμα της δημιουργίας λογαριασμού αφορά στην ασφάλειά του και απαιτείται η εισαγωγή των προσωπικών στοιχείων. Επιλέγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης ακολουθώντας τις οδηγίες και μετά την ερώτηση ασφαλείας που προτιμάτε και συμπληρώνετε την απάντηση. Επιλέγετε το νόμισμα στο οποίο επιθυμείτε να γίνονται οι συναλλαγές σας και συμπληρώνετε την ημερομηνία γέννησής σας.


thumb_5b4c974bbd20f_1531746123.png


Στο 3ο βήμα δίνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, διαλέγετε αν θέλετε να λαμβάνετε προσφορές ή όχι και αποδέχεστε τη πολιτική προστασίας κεφαλαίων. Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού ολοκληρώνεται πατώντας το κουμπί ΄ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ΄ που σημαίνει πως πιστοποιείτε ότι καλύπτετε το όριο ηλικίας και ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών.

Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Επιπρόσθετες πληροφορίες
Αποδοχή