Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση
Οι απόλυτοι σταρ του ποδοσφαίρου είναι οι παίκτες που σκοράρουν. Το γκολ άλλωστε είναι και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου και κύριος σκοπός κάθε παίκτη.
Όλο και περισσότερο, το ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος μετατοπίζεται από τις pre game αγορές στη live κάλυψη των αγώνων.
H betshop.gr επανέρχεται με νέο Betshop Bomb event και - όπως και στο πρώτο - το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!
Διάφοροι παράγοντες καθορίζουν αν θα κερδίσετε στο στοίχημα σε βάθος χρόνου. Ένας είναι η συχνή ανάλυση της απόδοσής σας ως παίκτης του στοιχήματος.
Το ανανεωμένο αισθητικά Legalbet.gr, με ίδια δομή και περιεχόμενο αλλά απλοποιημένη περιήγηση, πιο ευανάγνωστα blogs και σχεδίαση φιλική προς κινητά.
Ο δρόμος προς την επιτυχία στο στοίχημα είναι δύσκολος και σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε 10 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι σε αυτό.
Το τένις είναι ένα ιδιαίτερο και πολύ δημοφιλές άθλημα γενικά αλλά και στοιχηματικά. Γνωρίστε το και μάθετε πως μπορείτε να παίξετε στοίχημα σε αυτό.
Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο και στο στοίχημα. Δείτε μία παρουσίαση και επεξήγηση των αγορών του μπάσκετ.
Το στοίχημα στις κάρτες μπορεί να αποτελέσει μία ευκαιρία για να βρει κανείς αξία και ενδεχόμενο κέρδος. Μάθετε ότι χρειάζεται να ξέρετε γι' αυτές.
Το γκολ-γκολ ή Both Teams To Score είναι πλέον μία πολύ δημοφιλής αγορά ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος γιατί είναι μία απλή και ξεκάθαρη.
Τα κόρνερ είναι μία από τις δημοφιλέστερες αγορές μετά από τις βασικές που προσφέρει ευκαιρίες για κέρδος σε αυτούς που θα τα χρησιμοποιήσουν σωστά.
Το Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα είναι το στοίχημα στο αποτέλεσμα ενός αγώνα που εξαιρεί την ισοπαλία. Πολύ δημοφιλές, με θετικά και αρνητικά.
Το Live streaming είναι ένα από τα αγαπημένα εργαλεία στο Live των στοιχηματικών site για τους παίκτες. Διαβάστε για τη χρήση και τους κινδύνους του.
Το Cash Out ή Κλείσιμο Στοιχήματος προσφέρεται από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές. Τι είναι όμως το Cash Out και πότε πρέπει να το χρησιμοποιούμε;
Τα όρια στοιχηματισμού που επιβάλλουν οι στοιχηματικές γίνονται συχνά θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες. Μάθετε τι είναι και πως να τα αποφύγετε.
Skrill, μία σύγχρονη μέθοδος online συναλλαγών που προσφέρει ασφάλεια και λειτουργικότητα. Χρησιμοποιήστε τη στις συναλλαγές σας με τις στοιχηματικές.
Οι πιο ειλικρινείς και αντικειμενικές αξιολογήσεις στοιχηματικών ιστοσελίδων. Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς.
Τι είναι και πώς στοιχηματίζουμε στο over under; Μάθετε τα μυστικά και έναν τρόπο για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας απέναντι στις στοιχηματικές.
Όπως πάντα με αντικειμενική κρίση και ειλικρινή άποψη, αξιολογήσαμε τον Stoiximan, όπως και τις άλλες νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Ελλάδας.
Η Betshop αποτελεί τον μέγα χορηγό του Ελληνικού πρωταθλήματος Basket League, συνεισφέροντας έμπρακτα στον Ελληνικό αθλητισμό.
Χρησιμοποιούμε cookies για την υλοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για τη συλλογή δεδομένων για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με αυτές. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συναινείτε στη χρήση των cookies. 
Επιπρόσθετες πληροφορίες
Αποδοχή