Συμβουλή: Πληκτρολογήστε «@» πριν από το όνομα χρήστη για να βρείτε το χρήστη
Ακύρωση
Η Betshop προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση στήριξης στο Ελληνικό μπάσκετ προσφέροντας χορηγία στην Basket League από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Αποτελεί λοιπόν πλέον τον μέγα χορηγό του Ελληνικού πρωταθλήματος Basket League, συνεισφέροντας έμπρακτα στον Ελληνικό αθλητισμό.
Αντίθετα με άλλα αθλήματα που κρίνονται με υψηλά σκορ, όπως το μπάσκετ, ένας αγώνας ποδοσφαίρου έχει μία σημαντική πιθανότητα να καταλήξει ισόπαλος. Σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην πρόβλεψη ισοπαλιών και τη διαχείρισή τους. Μοιάζει απλό και γι’ αυτό πολλοί παίκτες του στοιχήματος προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρονται από τις στοιχηματικές για τις ισοπαλίες, ωστόσο χρειάζονται περισσότερα από μία απλή πρόβλεψη των Χ.
Το στοίχημα αρμπιτράζ υπόσχεται κέρδη χωρίς ρίσκο. Κάτι που είναι και το απόλυτο ζητούμενο για πολλούς από τότε που υπάρχει στοίχημα. Όπως είναι λογικό λοιπόν, το arbitrage αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να εξηγήσουμε πώς δουλεύει το arbitrage και να ανακαλύψουμε πως και αν μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό.
Αυτή τη Κυριακή στις 18:00, η Betshop.gr έχει προγραμματίσει έναν διαγωνισμό που θα κάνει ΜΠΑΜ! Θα μοιράσει χρηματικά έπαθλα από €2.000 έως και €24.000 στα τυχερά Betshopboys που θα δουν το όνομά τους να σκάει live στη σελίδα της Betshop στο facebook. Οι βόμβες μετρητών θα συνεχίσουν να σκάνε για μία ολόκληρη ώρα και ανά 5 λεπτά, περιμένοντας τους τυχερούς χρήστες της Betshop να κάνουν δικά τους χιλιάδες ευρώ.
Η γκανιότα είναι το πρώτο που πρέπει να γνωρίζει ένας παίκτης του στοιχήματος όταν πρόκειται να αποφασίσει σε ποια από τις στοιχηματικές που υπάρχουν θα παίξει, ώστε να αυξήσει τα μακροχρόνια κέρδη του. Τι είναι λοιπόν η γκανιότα; Πως υπολογίζεται η γκανιότα; Και τι εννοούν οι στοιχηματικές όταν λένε 0% γκανιότα; Η χαμηλότερη γκανιότα ευνοεί τον παίκτη ενώ η υψηλότερη μπορεί να του στερήσει μέρος των κερδών ή ακόμα και του κεφαλαίου του. Είναι λοιπόν σημαντικό να γνωρίζουμε πως γίνεται ο υπολογισμός της γκανιότας των αποδόσεων 1Χ2 ενός ποδοσφαιρικού αγώνα κάτι που θα σας βοηθήσει να στοιχηματίσετε με όσο πιο ευνοϊκούς όρους γίνεται.
Το πρώτο ματς με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον τιμόνι της Εθνικής θα δούμε απόψε το βράδυ κόντρα στην Φινλανδία, η οποία είναι και η αντίπαλός μας όσον αφορά την πρωτιά και την πρόκριση. Η Φινλανδία μετά και τη νίκη της απέναντί μας ωστόσο έχει σχεδόν προκριθεί, αφού θα χρειαστεί νίκη μας στο αποψινό με καλύτερη διαφορά τερμάτων μεταξύ μας (χάσαμε 2-0 στην Φινλανδία) σε συνδυασμό και με άλλα αποτελέσματα στις επόμενες αγωνιστικές για να της κλέψουμε την πρόκριση.
Η Betshop.gr, μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στη Ελλάδα, μεγάλωσε πρόσφατα ακόμα περισσότερο το ήδη πολύ πλούσιο στοιχηματικό της εύρος προσθέτοντας Ασιατικά χάντικαπ σε αυτό. Ομολογουμένως μία στοχευμένη και ολόσωστη προσθήκη, καθώς όπως αναφέραμε και στην αξιολόγησή της πριν την αλλαγή αυτή, διέθετε μία ήδη πολύ πλούσια γκάμα αγορών σε pre game και live που θα την κατέτασσε στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς σε αυτό τον τομέα αν είχε και Ασιατικά χάντικαπ.
Το ποντάρισμα στο ακριβές αποτέλεσμα ενός αγώνα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς αγορές στοιχήματος για τους παίκτες ψυχαγωγίας. Πως παίζεται το ακριβές σκορ; Είναι οι προβλέψεις σκορ ρεαλιστικός τρόπος στοιχήματος; 1-0, 2-1, 1-1 ή μήπως 0-0; Σε αυτό το άρθρο αναλύουμε την αγορά των σκορ και τις αποδόσεις της, οι οποίες είναι πράγματι πολύ ελκυστικές, ενώ αποτελούν πάντα πρόκληση οι ακριβείς προβλέψεις σκορ των αγώνων. Ωστόσο, οι στοιχηματικές με μεγάλες αποδόσεις προσπαθούν να προσελκύσουν τους παίκτες, γνωρίζοντας βέβαια ότι έχουν μεγάλο πλεονέκτημα απέναντί τους σε αυτού του είδους τις αγορές.
Την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ξεκίνησε η πορεία του Legalbet.gr. Δεν πρόκειται όμως για μία αρχή, αλλά για μία συνέχεια, καθώς η Legalbet υπάρχει από το 2006, με παρουσία πλέον σε 5 χώρες και με πολλές χιλιάδες ενεργούς χρήστες. Σκοπός της είναι να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους παίκτες του στοιχήματος, προσφέροντας τις πιο αντικειμενικές και ειλικρινείς αξιολογήσεις όλων των νόμιμων στοιχηματικών αλλά και άλλες υπηρεσίες όπως το κέντρο στοιχήματος, τα blogs και η υπηρεσία παραπόνων.
Στο στοίχημα υπάρχουν διάφοροι τρόποι παιξίματος. Τα μονά, που φυσικά αποτελούνται από μία μόνο επιλογή, τα παρολί ή accumulators που αποτελούνται από δύο και περισσότερες επιλογές και έπειτα είναι και τα συστήματα, που μπορούν να περιέχουν από τρεις επιλογές και πάνω σε διάφορους συνδυασμούς και παραλλαγές. Πώς παίζεται το σύστημα στο στοίχημα; Πώς υπολογίζονται τα κέρδη στο στοίχημα με σύστημα; Ποια συστήματα είναι τα πιο έξυπνα και με τα περισσότερα κέρδη; Αυτά και άλλα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ότι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε τα συστήματα στο παιχνίδι σας.
Το πλεονέκτημα της έδρας είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο και το στοίχημα και θα πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψη από τους παίκτες. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλουν στο πλεονέκτημα έδρας, άλλοι σε μεγάλο βαθμό και άλλοι σε μικρότερο.
Η Moneysafe είναι από τις δημοφιλέστερες μεθόδους συναλλαγών με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες στη χώρα μας. Σε αυτό συνέβαλλαν τα capital controls που όταν επιβλήθηκαν οδήγησαν την Paysafe, η οποία ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών, να παύσει για κάποιο καιρό τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα.
Η Paysafe αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους συναλλαγών με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και όχι μόνο. Η Paysafecard μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμή διαφόρων υπηρεσιών αλλά και για αγορές μέσω ίντερνετ.
Στις μέρες μας υπάρχουν πάρα πολλές πηγές πληροφόρησης για όλα τα θέματα, το ίδιο ισχύει και για το στοίχημα. Μπορεί κανείς να βρει οτιδήποτε χρειάζεται να μάθει σχετικά με το στοίχημα αρκετά εύκολα, όμως πολλοί παίκτες ακόμα δεν καταφέρνουν να αποφύγουν μερικά κοινά λάθη και παγίδες. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε απλές επεξηγήσεις για τα βασικά του στοιχήματος, λάθη που συχνά γίνονται και κοστίζουν στους παίκτες και τρόπους για να τα αποφύγετε.
Χαίρετε και καλώς ήρθατε σε αυτή τη νέα ενότητα blog που είναι αφιερωμένη στις αναλύσεις και τις προβλέψεις. Μέσα από αυτά τα κείμενα θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ώστε να οδηγηθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερες στοιχηματικές επιλογές.
Ο Luka Modric κατέκτησε την υψηλότερη ατομική διάκριση στο ποδόσφαιρο και χρίστηκε “The Best” της FIFA για την σεζόν 2017-18. Υπάρχουν όμως δύο απόψεις γι’ αυτόν στην πατρίδα του.
Η Ελληνική Superleague, αθλητικά αλλά και στοιχηματικά, είναι μία μέτριου επιπέδου λίγκα ανάμεσα σε αυτές της Ευρώπης και του κόσμου. Για εμάς τους Έλληνες όμως, αποτελεί προφανώς ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα, λόγω εντοπιότητας και συμμετοχής των αγαπημένων μας ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε και αυξημένη γνώση για αυτές και τους παίκτες τους, κάτι που κάνει το Ελληνικό πρωτάθλημα πιο προσιτό σε εμάς στοιχηματικά.
Το ασιατικό χάντικαπ είναι ένας τύπος στοιχηματικής αγοράς ποδοσφαίρου που ξεκίνησε και είναι πολύ δημοφιλής στην Ασία. Δημιουργήθηκε στην Ινδονησία και ονομάστηκε Ασιατικό Χάντικαπ από τον δημοσιογράφο Joe Saumarez Smith τον Νοέμβριο του 1998, ενώ στις αρχές του 21ου αιώνα ξεκίνησε να κερδίζει σημαντικά σε δημοφιλία.
Οι αποδόσεις είναι μόνο μια αναπαράσταση κάτι πιο σημαντικού, της πιθανότητας ενός αποτελέσματος. Μαθαίνοντας τον τρόπο υπολογισμού αυτής της πιθανότητας και η μετατροπή της σε δεκαδικές αποδόσεις είναι το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη των δικών σας εκτιμήσεων στοιχηματικής αξίας.
Το αθλητικό στοίχημα αποτελεί καθημερινό χόμπι για εκατομμύρια ανθρώπους εδώ και δεκαετίες, αν όχι αιώνες, στην πιο πρωτόγονη μορφή του. Αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα έχει προσφέρει γόνιμο έδαφος για αμέτρητους δημοφιλείς μύθους όχι μόνο για να ριζώσουν, αλλά και να ανθίσουν πλήρως στο μυαλό του μέσου παίκτη του στοιχήματος.